Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 256
  • 726
  •   1
Отговори
# 435

Ъхъм... с удоволствие бех го гледала в моноспектакъл, ама де тоз късмет! Simple Smile

# 436
Ъъъъъ... и при мен сравнението е в полза на Фара. В екранното партниране и извън него - до сега. Харесва ми как се представя до този момент Туба, но... това е най-вече в сцените, в които партнира с Енгин/Йомер. Той сякаш я кара да придава повече цвят на изпълнението си. През останалото време ми е... равна... все още... като мелодия с два-три тона... Два пъти ме трогна героинята и - единия път в сцената пред полицейския участък, втория тук:
Предлагам Туба да я изключат от дизито, а Енгин да играе и нейната роля!
Така ще си го гледате два пъти повече. Joy

Съжалявам, Маричке, аха да си кажа мнението и видях, че нейни фенки пак ни четат... Явно и в темата на Енгин Акюрек не мога да бъда искрена - жал ми е за душевния рахат на гостите...
Затова ще кажа само: бива. Поне не играе сама за себе си както някои други негови партньорки, в пълен разрез с духа на сцената. А той...ние си го знаем...и камък проплаква в ръцете му...

# 437

http://www.aygazete.com/gonullerin-birincisi/1959/

От вчера:
"В интернет сайт "sacitaslan.com" бе зададен въпрос:  "От новите сериали, кой е вашият любим?"
На първо място е сериалът на АТВ "Мръсни пари и любов", с участието на Енгин Акюрек и Туба Б.  За тях са гласували 11 000 252 човека - 71 %. На второ място е "Курт Сеит и Шура" с едва 315 000 гласове."

Марианка, гласували са общо  15 840 души. От тях 11 252  за  ''Мръсни пари и любов'' - 71 процента.
За второто място са гласували  1 315 души.

Пак сме първи, но 11 милиона не са гласували. Simple Smile

Скрит текст:
15 bin 840 kişinin oy kullandığı ankette; atv'nin dizisi 'Kara Para Aşk' birinci oldu. Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in dizisine 11 bin 252 kişi oy verdi ve dizi; yüzde 71 oyla zirveye yerleşti. İkinci olan 'Kurt ve Seyit Şura'ya ise sadece bin 315 kişi oy verdi.

# 438
  • Пловдив

PaulaSS, привет!
Скрит текст:
Здравейте ЕНГИНКИ  wavey wavey   Hug Hug

Еееееее, наистина съм си намерила най-прекрасното местенце Peace Peace

Днес още два пъти изгледах серийката / скришно  Heart Eyes в службата Peace/.
Четох Ви - и се размислих доста Heart Eyes, и се смях / предизвиках и объркване
в служебните си задължения  Joy Heart Eyes, но ми беше гот Peace Peace

Невероятни сте всички Hug Hug Hug Hug

newsm51 loveofmine - за кой ли път
твоите постове ми доставят удоволствие-
наистина мислим еднакво, но явно аз не мога
така добре да  се аргументирам с думички.  Hug Hug и  love001 за всичко!

newsm51Барисея - съгласна съм с всичко което пишеш!

Момичета, Всички Вие наистина сте прекрасна компания Hug Hug newsm51 newsm51

За утре вечер съм в тръпка и аз и то гооооляяяямаааа.....

За Йомер си знам предварително, че ще бъде центъра на Вселената Peace Laughing
Скрит текст:
нищо , че в една тема го бяха отразили като "фон" ooooh! ooooh! ooooh!

но аз повече тръпна и искам по-скоро да вкуся от изумлението на
Елиф, Мамман, "Чичо Дохтор" и компания  Peace Peace Peace

newsm51Барисея - радвам се, че
поне ти забеляза прекрасната игра на артистката, която играе
Абла "Аслъ" Peace Peace Peace Играта й е превъзходна Peace

Ти направо ме уби, не мога да ти опиша в какъв потрес ме хвърли… Ама как така „фон”, тия хора нямат и понятие значи от кино– не може да те обявяват пръв в надписите и да си фон! Не може да си главно действащо лице и да си фон. Не може да си Енгин Акюрек и да си фон… Ама ха, започвам вече да се ядосвам… Ако трябва да бъда искрена, всички останали просто оцветяват пейзажа, а някои дори го размазват…

Любов - страхотен коментар. Прилагам и снимка.
......................
Елинор, коригирали са се - явно е имало грешка преди в линка - копирах цифрите. Зверих се в трите 0...Но, нейсе....

# 439
  • Пловдив
Ъъъъъ... и при мен сравнението е в полза на Фара. В екранното партниране и извън него - до сега. Харесва ми как се представя до този момент Туба, но... това е най-вече в сцените, в които партнира с Енгин/Йомер. Той сякаш я кара да придава повече цвят на изпълнението си. През останалото време ми е... равна... все още... като мелодия с два-три тона... Два пъти ме трогна героинята и - единия път в сцената пред полицейския участък, втория тук:

Приема се.

# 440

Приема се.
Eх, какъв пир за душата и окото ще бъде… Всъщност, аз и сега си гледам филма заради него. пък с "подобрения вариант" на Маричка мед ми капе на сърцето...

# 441

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 21:45 от PaulaSS

# 442

Приема се.
Eх, какъв пир за душата и окото ще бъде… Всъщност, аз и сега си гледам филма заради него. пък с "подобрения вариант" на Маричка мед ми капе на сърцето...
Само се чудя newsm78 в любовните сцени как ще го играе newsm78

# 443
  • София
Здравейте днес отново ! Виждам,че днес е имало добра дискусия, доста сте се забавлявали, а за мен е удоволствие да ви изчета.Но......пак започна един спор за Туба, не смятам ,че има място в така хубавата тема.Мисля, че трябва да имаме уважение към партньорите на нашите любимци, независимо от това дали са на висотата на него/нея.Нека не си кривим душата, Туба е достойна партньорка на Енгин, а дали е имало по-добри, нека имат мнение само тези, които са следели всичките му проекти и знаят всичките му партньорки.За съжаление аз не съм от тях, затова не взимам отношение точно по тази тема.
Остават по-малко от 24 часа и отново ще се потопим в магията, наречена Енгин
Приятна вечер на всички ! newsm03

# 444
Здравейте, мили момичета,
МОЛЯ ВИ - НЕКА ФЕНОВЕТЕ НА ЕНГИН И ТУБА СЕ ОБЕДИНИМ, А НЕ ДА СМЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ! Само си го представете! ТОВА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВЕТОВНА СИЛА! СИГУРНА СЪМ!  Praynig Peace Praynig

# 445
  • София
МОЛЯ ВИ - НЕКА ФЕНОВЕТЕ НА ЕНГИН И ТУБА СЕ ОБЕДИНИМ, А НЕ ДА СМЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ! Само си го представете! ТОВА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВЕТОВНА СИЛА! СИГУРНА СЪМ!  Praynig Peace Praynig

Напълно съм съгласно с тебе  newsm10

# 446
Ъъъъъъъъъ. Искате да кажете да не коментирам изобщо партньорките на Енгин, защото му партнират??? Че аз тогава освен постове с "велик, незабравим, уникален" и пр., няма какви други да пиша. Simple Smile)) Пък и аз лично нищо лошо не съм казала за Туба. Справя се. Но не ми прави силно впечатление. Не ме шашка като Фара, например. Фара в ВКЕМ определено ми взе акъла в някои моменти. Такава игра не съм очаквала от толкова млада и сравнително неопитна актриса. Е, как да си изкривя душата и да кажа, че не ми харесва, като ми харесва? То и за Туба не мога да кажа, че не ми харесва. Но и не ме зашеметява с изпълнението си.

# 447

Напълно съм съгласно с теб!

Дано има кой да те чуе!

# 448
# 449
       bouquet

Скрит текст:
Engin Akyürek Amca olmuştur Bugün
Казват, че това е Юсуф, Енгин станал чичо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт