Пазаруване от Aliexpress.com 25

• 44 880
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Вчера ми пристигна и тази блузка- надявах се да е като на картинката светло жълто, но е малко по-тъмно. Иначе е супер.  Peace
http://www.aliexpress.com/snapshot/6043864184.html

# 181
  • Варна
На този китаец най-после му кенселирах чантата и съжаляявам, че не го направих по-рано.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6035815439.html
Сега до 14 дни или я праща или ми връшат парите(ако съм прочела правилно Wink )
И китайчето, след като не отговаря от 10 дни: "dear friend ,  if we sent it as soon as possible , can  we ask you to stop  cancel   ?"
Но му писах, Сори,,, но ти не ми отговаряш.... вече ми е късно. Да видим какво ще стане...
Гадинка - 45 дни за изпращане!!! И то след като на втория ден го помолих за по-бързо, ме накара да чакам над 30 дни.

# 182
  • Пловдив

Моля за помощ да я намеря  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:37 от jb66

# 183
  • Ямбол
delival и от 2 вида от месец имам засадени ,няма нищо покълнло все още
mdi78 нямам проблеми
valbg ти избери,но не потвърждавай поръчка,преди да си видиш парите,може би диспута е решение.
Krisinka777 в 1 -ви пост е писано,изчакай 10-15 дни,.
iii то без снимка,диспут не може и да се отвори.
Fantasy@ внимавай с предпоследната е ems доставка,за митница,
adiM а продавача с добър рейтинг ли е?вече трябваше да е тук,ако действително е пратена с dhl
jananestснимай,отвори диспут за получена, дефектна, с иск за частичен рефънд

# 184
Вчера ми пристигна и тази блузка- надявах се да е като на картинката светло жълто, но е малко по-тъмно. Иначе е супер.  Peace

И аз я загледах тези дни, но се чудя за размера.
Виждам, че си поръчала L - ти кой носиш по принцип? Тази по тебе ли е? Моля те дай размери, че в сайта са в диапазон и не ме ориентират...  Blush

# 185
Здравейте,

Имам нужда от малко помощ.
Поръчах си телефон от алиекспрес, всичко беше наред до преди 10ина дни. По трекинг код колета ми отиде в Черна Гора и последно даже е доставен на адрес.
Писах вчера на търговеца, че съм притеснен от тази информация и след около час той ми отговори следното:
--------------------------
Hi friend,we are sorry to tell you that your parcel maybe lost on the way,do you have paypal account?we can refund you soon.
waiting for your reply.
best regards
--------------------------
Та въпросите ми са:

Дали да ползвам процедурата на алиекспрес за "разваляне" на поръчка и да чакам парите си от тях? И горе долу - как за колко време става това?

Или да му дам Пейпал? Като досега само съм пазарувал през пейпал и два пъти са ми възстановявали пари, но по плащания през пейпал, т.е. не са ми искали нищо. Нали само имейла на който ми е регистриран пейпал-а трябва да дам сега, и има ли други подробности някакви?

Благодаря предварително за отзивчивостта.

Никакъв Пейпал!!!

Веднага отваряй диспут със съответната точка (мисля,че е нещо,като грешен адрес). Най-вероятно ти е дал чужд номер и нищо ни ти е пратил. Дай да го видим този продавач.

Само Алито ще ти върне парите. По тракинга се вижда,че пратката е в друга държава дори. Така че ще си върнеш парите. Не му вярвай. В Пейпал винаги може да отмени транзакцията и ще останеш с нищо.

Отворих диспут, като копирах съобщението от търговеца. Добавих и че смятам да спазвам правилата на сайта. Срока на диспута е 5 дни.

Днес отново имам лично съобщение (не в диспута), че ми иска Пейпал за да ми преведе парите - дадох му го с идеята, че като си видя парите в пейпал и ги прехвърля към банката - чак тогава ще прекратя диспута.

Дали греша нещо или така е добре?

# 186
Момичета много съм притеснена. Поръчката ми е замръзена. Какво да правя?

# 187
На този китаец най-после му кенселирах чантата и съжаляявам, че не го направих по-рано.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6035815439.html
Сега до 14 дни или я праща или ми връшат парите(ако съм прочела правилно Wink )
И китайчето, след като не отговаря от 10 дни: "dear friend ,  if we sent it as soon as possible , can  we ask you to stop  cancel   ?"
Но му писах, Сори,,, но ти не ми отговаряш.... вече ми е късно. Да видим какво ще стане...
Гадинка - 45 дни за изпращане!!! И то след като на втория ден го помолих за по-бързо, ме накара да чакам над 30 дни.
аз също му кенселирах, като посочих причина че е невъзможна връзка с продавача, и след дългото му мълчане ми отговори да сменя причината на грешен артикул  Crossing Arms
възобнових поръчката, като му писах да ми прати чанатата скоро, но пак нямам отговор, та сега се чудя - пак ще я кенселирам, но каква причина да посоча този път  Thinking
а ти stenly мислиш ли да я поръчваш тази чанта от друг  Peace

# 188
  • Sofia
Момичета много съм притеснена. Поръчката ми е замръзена. Какво да правя?

Нищо, това означава, че Али са намерили проблем при продавача и той се разследва (най-вероятно). Ако решат, че е некоректен ще ти върнат парите.
Понеже помня, че искаше да отказваш поръчка, не знам дали става дума за същото, така и не сложи линк за покупката или продавача.

# 189
Здравейте отново  Hug
След като порових малко,а и с помощта  Ви /специални благодарности Петинка   bouquet / се спрях на тази рокля http://www.aliexpress.com/item/New-2014-spring-and-summer-Fashio … e/1696758665.html много моля ,някой да ми помогне с размерите й,отговаря ли ,естествено ,ако сте я поръчвали  Hug

# 190

Виждам, че си поръчала L - ти кой носиш по принцип? Тази по тебе ли е? Моля те дай размери, че в сайта са в диапазон и не ме ориентират...  Blush
Л, разтегателна дантела. Отгораря си. Гърбът е по-прозрачна дантела, отпред има  плат.  Peace
От подмищница до долу е 37-38см, ширината и от мищн. до мищн и в долния край е 40см
Скрит текст:

Аз мисля да си взема розова и синя, за лятото са идеално леки Peace

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 10:11 от Камалия

# 191

Виждам, че си поръчала L - ти кой носиш по принцип? Тази по тебе ли е? Моля те дай размери, че в сайта са в диапазон и не ме ориентират...  Blush

И аз получих такава- поръчах розова, като се надявах да е "пепел от рози", като на снимката, но пристигна нещо средно между прасковено и оранжево- по принцип не е лош цвета, ще се носи. Поръчах L,стои добре за М. Хубаво качество за тези пари. Сега съм поръчала още 2-черни, да видим:)

# 192
И аз да задам един въпрос: Бях си поръчала 2  комплекта бельо в бежово и синьо, но пристигнаха в бежово и черно. Аз съм доволна, но поисках да поръчам все пак и един в синьо, като помолих за отстъпка в цената. Продавачката каза-ОК, ще ти намалим цената- НО как става това? Аз пуснах поръчка без да плащам и чаках някакво съобщение , Но в един момент се заблудих  Cry цената беше по принцип $13, и изведнъж гледам  9 , Но евро-това обаче после го осъзнах, и взех та платих.  Сега гледам, че имам съобщение от китайката:
Dear, you can give me your new order and we can adjust the price for you  Simple Smile
best regard

Прецакала ли съм се? Мисля да поръчам и още нещо, за да ми намали  все пак по някакъв начин, или да и поискам подарък?  Как да постъпя коректно?

# 193
  • София
И аз да задам един въпрос: Бях си поръчала 2  комплекта бельо в бежово и синьо, но пристигнаха в бежово и черно. Аз съм доволна, но поисках да поръчам все пак и един в синьо, като помолих за отстъпка в цената. Продавачката каза-ОК, ще ти намалим цената- НО как става това? Аз пуснах поръчка без да плащам и чаках някакво съобщение , Но в един момент се заблудих  Cry цената беше по принцип $13, и изведнъж гледам  9 , Но евро-това обаче после го осъзнах, и взех та платих.  Сега гледам, че имам съобщение от китайката:
Dear, you can give me your new order and we can adjust the price for you  Simple Smile
best regard

Прецакала ли съм се? Мисля да поръчам и още нещо, за да ми намали  все пак по някакъв начин, или да и поискам подарък?  Как да постъпя коректно?
Пусни нова поръчка , без да я плащаш,и й пиши там да ти намали цената или като отговор на съобщението й с номера на ордера. Пиши й, че си се объркала и канселирай предходната поръчка  Peace
Ох, дано ме разбра  Mr. Green

# 194

Общи условия

Активация на акаунт