Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 296
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Леле влюбена съм в одеалцата на Мамас анд Папас, изобщо станах голям фен на тази марка.
sweetpie, и аз така! Едно от одеялцата ми стои в количката в Амазон от доста време, но чакам намаление, че е малко скъпичко. Или пък някой пита какво искам за бебка..........Много са красиви. Аз съм набелязала и чувал за количката от тази марка. А Калина е много хубаво име, както и Рада. Мен Калина ми пречи само, защото е доста популярно напоследък. Но и има защо, явно!

# 466
Аз и количка такава взех Simple Smile Иначе и мен това с името Калина малко ме спира, а Рада ми е много красиво име, много поетично.

# 467
  • Там някъде
Plesure, честитоооооо, наборче  smile3525 Много глезена, много обичана и много вдъхновена!
Честит имен ден на Моник@, Алекс_Стз и всички момичена с имена на цветчета, дръвчета и зеленийки - всичко най-най-най!!!

# 468
  • Пловдив
Eхе,мацки днес съм рожденичка.Почерпете се виртуално.Мръднахме от Пловдив с любими хора и си изкарахме супер

plesure,на една дата сме.Пожелавам ти много успешни,щастливи,слънчеви дни и много сбъднати мечти

Честит имен ден и на имениците  Hug

# 469
Елфита, честит рожден ден пожелавам ти едно много сладко ванилово кремче през юли  Heart Eyes

# 470

Честит Рожден Ден plesure и Elfita.   newsm59 Нека всичките Ви мечти станат реалност  bouquet

Честит имен ден и на всички празнуващи Simple Smile

Не съм влизала от няколко дни, но да се похваля с покупките за малката.
За бебефон е ето този 
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%84% … otorola-9703.html
, за кошарата е този вариант
http://kasida.bg/detsko-transformirashto-se-legloliulka-dizain-b … di-270-22854.html. Аз не исках все още да купуваме, но татко като се хванаха за нея и не, та не..и я взехме. Взех си и пълните комплекти на Авент с помпа, шишета, стерилизатор и т.н...изгодно доста ни дойде. Simple Smile
Отделно взехме и дрешки, одеалца и т.н, а и неща за банята.
Останаха само матрачето и спалното бельо, но и тях до дни ще ги взема. В този ред на мисли, нека мамите с опит да кажат, с кой прах ще перат нещата на бебетата ?  newsm78 Аз доста се чудих ама в Метро имаше само на Тео Бебе и не взех  Crossing Arms

Иначе ( след 2 дена пазаруване ) си лежа  а и с тези покупки доста пак ме заболя корема. Все пак във вторник пак съм на лекар да видим защо и какво става  Thinking

Весело изкарване на празника на всички и именнички и рожденнички  Hug

# 471
  • София
knick_knack, и аз си харесах същата кошарка, само че е в зелено и бяло Simple Smile Честито за покупките! Със здраве да си ги ползвате Simple Smile

# 472
Здравейте момичета, ние с таткото май клоним към 2 имена - Георги и Калоян. Вие какво мислите и двете са  много популярни в България, но мъжки интернационални имена няма или почти не ми харесват.

# 473
Здравейте момичета, ние с таткото май клоним към 2 имена - Георги и Калоян. Вие какво мислите и двете са  много популярни в България, но мъжки интернационални имена няма или почти не ми харесват.

На мен лично Калоян ми харесва повече Peace. Някак си Георги е по-разпространено и наложено.

josi_josi , благодаря ти  bouquet

# 474
Elfita честит рожден ден, мила! Бъди здрава, успешна, късметлийка и много усмихната! А през юли, да те зарадва здраво и весело детенце    party002 newsm67

Ехаа момичета, вие сте напазарували аз докато дремя в МД   bouquet Ноо ще наваксам и аз  Wink
От бебеландия чакам кокосови матрачета с протектори, любимите одеалца на Бертони с хипопотамчета, напазарих и едно несесерче с хигиенни принадлежности, както и други дребни нещица. По магазини не мога и няма да ходя, то се е видяло.
На мен току-що ми откачиха 24-часовата система с която се сдобих миналия вторник.Сега разбирам какво значи да се чувстваш като  отвързан   Mr. Green Надявам се утре да ме пуснат да си ходя вече .. След празниците сигурно ще ми правят теста за фетален фибронектин, което ще покаже има ли риск от преждевременно раждане в идните седмици или няма.

# 475
  • Телиш/Плевен
♥Elfita♥, честит рожден ден! Жива и здрава да си и една много горда мама през юли! newsm59

Добавка към предишната ми честитка:
Monik@, мъжете на  VeryMe и sweetpie и ако пропускам още някого, моля да ме извини, но от сърце - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!  bouquet

sweetpie, на мен Рада ми харесва повече. Peace Ако беше писала преди месец, щях да съм за Калина, много харесвам това име, но напоследък наистина го срещам навсякъде. А за капак една съученичка роди преди месец и също си кръсти така дъщерята. Та не знам дали заради това, че стана толкова масово, но на мен вече не ми харесва чак толкова като име. Докато Рада звучи много нежно и красиво. Heart Eyes

slunchoz, винаги съм харесвала името Калоян. Георги също не е лошо име, но на мен някак не ми допада чак толкова. Peace

# 476
 smile3525 Честит имен ден на всички с имена на цветя и весел празник на рожденниците. Желая ви здраве, цветно настроение и пухкави усмихнати бебчета на финала  baloni

Малкото ни талисманче всеки ден ми е в мислите и се моля за нея да расте здрава и силна. Много се радвам за добрите новини. Нека все да е така. Mini-moni, aко имате нужда oт каквато и да е помощ не се колебай да пишеш. Вярвам, че всяка от нас ще помогне с радост. Много сме и сме зад вас.

Много сладки нещица показвате, та да се похваля, че и аз започнах с покупките newsm71.  Взехме си количка Hauck Apollo  намалена в Дундьо на 639лв. Имат още една в синьо и бежаво, ако някой се интересува. Нашата е черна. Ето я:
Скрит текст:
Разглобихме я изцяло, сглобихме я пак и сега седи на терасата и чака Simple Smile Много се радвам.

За имената: Георги поооочти е сигурно, че ще е нашето име. Искам да зарадвам свекъра и да започва с Г. Те не държат на това, но на мен името ми харесва и искам да продължа традицията.
Калоян е много хубаво име също. И двете ми звучат силно.
От Рада и Калина, лично предпочитам Калина. Харесва ми името да може да се съкращава на галено, пък и имам лоша асоциация с Рада, но това си е чисто мой проблем Simple Smile

На "отвързаните" и лежащите бързо да минават всички болежки и не се преуморявайте. Идват хубави слънчеви дни, ще има време за разходки и покупки,  наблягайте и на почивките.

И последно, че стана голям роман. Как се борите със запека? Вече ми става проблем по 4-5 дена и трудно. Няма да навлизам в подробности Embarassed. Пробвах на гладно сутрин и през деня: сини сливи, вода от мюсли, топла вода с мед, с мед и лимон, топло мляко, топло мляко с мед, зелена салата,  бебешки пюрета и сок круши, активия. Мисля да си взема и сладко от рози и ако и то не помогне дуфалак. На преглед съм чак след две седмици. Много ме е яд, че не питах предишният път на ЖК.

# 477
Аз за запека си хапвам вечер овесени ядки с прясно мляко и едно или две нарязани кивита вътре при тях,за сега действа.

# 478
Между имената Рада и Калина предпочитам Рада. Калина стана много масово.

# 479
ЧРД на elfita и plsure , бъдете много здрави и до осемдесет години без бастун. Желая ви много щастливи моменти със семейството.
Аз като отворих покупките от преди три години.... еми се оказа, че няма какво да взимам. Е купих си някое друго розово боди, направих си комплект за изписване и така. На баткото мебелите полвината са купени, а другите поръчани и сега ми остава да чакам края на юли.

Общи условия

Активация на акаунт