Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
-
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
-
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
-
Как протече раждането на mini_moni?
-
Какво представлява неонаталогията в Селена?
) и се връщам да чета какво сте изписали, че малко поизостанах напоследък.
Доктора казва, че било безвредно за бебето, но аз предпочитам да не рискувам и ще се подложа след като родя. Някоя от вас запозната ли е с тази процедура? Поне малко ме успокои, че няма опасност вируса да се предаде и на бебето.
причиняват ми мн болки в стомаха. Ям повечко зарзавати, затова пък нямам проблеми с дефекацията
и гуш за mini_moni и малката Екатерина!
? Пия един американски, дето е 250 мг и пише че 1 таб покрива препоръчителната дневна доза. Аз пих 5-6 дена 3х2 по препоръка на док и от тогава не баш запека ми е на дневен ред, ако се сещате...
А относно раждането - и аз съм против секциото, но само против това по желание. Ако ми се наложи, ще се примиря, щом така е най-добре за бебето. Така че го погледнете и от тази страна. Важното е бебоците да се родят живи и здрави. 
Ама не им обръщай внимание на такива, нека си приказват. Не бива да ти развалят настроението подобни приказки.
АГ-то ми е отпуска и си е изключила телефона, не мога да я попитам.