КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 078
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 300
  • Мюнхен
Ocaso  още е рано да го пращаш при мацките. Зависи първо кого ще номинират зрителите. А после и какви кадри (манипулативни) са подготвили за събота. Пък и може Боби да се справи на теста.

Най-вероятно продукцията ще се опита да пробута старата манджа:
един неизвестен съквартирант срещу "звездите"

Не ми се мисли в какво ще се превърне темата идните седмици.
Палачинките ще са най-малкия проблем.  hahaha

Съгласна съм. Проблема дойде от това, че Христина си отиде. И сега разбирам защо искаше да си тръгне. Ако Бо я нямаше, Емил щеше да остане сам. Нямаше да има наговаряния, защото никой не го харесваше и с тези слаби представяния в игрите щеше да си е вечен кандидат за изолатора. Той или Христина. А сега Бо и Жени като коалиция са много силни, а Емил ги режисира.

# 301
  • Варна
Офф дано зрителите да номинират някакви Ивайли, Жоровци, Евгениевци и т.н, а не Русев ... защото тези вътре, ако го боднат на Бобката...става ужасно  newsm45
От друга страна отбора на Боби не трябва да номинират Русев в никакъв случай..
Охх Ocaso, ако си прав и все пак го изгонят, след "Жените говорят" ще го утеша аз накрая с едни палачинки  Mr. Green Mr. Green

# 302
  Аз си мисля, че Къртицата е Ивайла. Имам и леки съмнения за Бориса, но по-скоро е Ивайла. Емил не би се държал така, ако той е къртицата. Сега се чувства силен, защото пробва версията няколко пъти и проработи и той знае кой е. Според мен цялата акция срещу Боби миналата седмица от продукцията беше с цел да се помогне на Ивайла, да се отклони вниманието от нея и да се насочи към Боби и същевременно да не се номинира Ивайла. Но ще поживеем и ще видим  Simple Smile Това кой как се представа на мисиите не мисля, че има изобщо някакво значение...

# 303
  • София
Аз не мисля Ивайла за К. по много плоска логика.
Когато беше церемонията по обявяването ,тя сподели ,че се е тревожила някоя камера да не засече надписа в плика.Ние всички знаем,че такъв надпис няма.Къртицата е наясно предварително и точно заради опасенията на Ивайла всички пликове са празни.
От два дни сериозно не ми излиза от главата Бо.Някак изведнъж ми се навърза как Кристи "падна от приятел", Емо побеждава на тестовете,тя пък добре играе,дори мина по дъската в онази трудната мисия космическа.
Някой от тях е,от първите девет,които отвориха пликовете на церемонията.Изключила съм Гери и Сано,защото са единствените,които нямат буквата 'И' в първото си име.
Изключила съм и Емил Русев,защото влезе неравен старт.
Аз все пак оставам с Георги,може да е Евгени,а защо не и Борислав?

# 304
В момента разпределението е следното:
Русев (лидер на глутницата си) Бориса, Ивайла, Жоро - послушното куче на Ивайла, Евгени, Каменов =6
Боби (лидер на глутницата си) Вики, Марина, Гери и Костя =5
И Косъмчето виси  Mr. Green

Към момента мисля, че сигурни групи са следните:

Русев, Бориса, Ивайла, Георги, Евгени

Боби, Вики, Марина

Останалите:
Каменов, Гери, Костя, Сано

# 305
Как изведнъж Ивайла така заобича Русев. На мен този въпрос ми се върти...

# 306
Ocaso  мисля, че Гери и Костя спокойно можеш да ги сложиш в лагера на Борислав.

# 307
  • София
По моята теория тя пази Къртицата Георги и отлични вече разбра,че Русев стреля там на тест. Simple Smile
Ocaso,само Костя ми е под въпрос къде ще кацне,може и при "лошите" Simple Smile на Русев,той няма да се даде лесно,знае ,че е следващият.Иначе подкрепям твоето виждане изцяло.

# 308
Костя обаче е много близък и с Гери и Вики.

# 309
  • IT
На вас не ви ли се струва че Георги е злобна и дребнава душица, съвсем не мъжкар, а просто комплекар?
Според мен Гери и Вики ще застанат зад Костя

# 310

Чак обич, знае къде да се позиционира тя.

Кой би искал да се изправи срещу страшилището Русев на тест?  Mr. Green

# 311
Цитат
По моята теория тя пази Къртицата Георги и отлични вече разбра,че Русев стреля там на тест. Smile
Ocaso,само Костя ми е под въпрос къде ще кацне,може и при "лошите" Smile на Русев,той няма да се даде лесно,знае ,че е следващият.Иначе подкрепям твоето виждане изцяло.

И аз мисля, че Къртицата е Георги, който много умело се крие зад маската на влюбен мъж. Освен това той единствен може би не пие никакъв алкохол, а както знаем най-лесно можеш да се издадеш, ако си Къртица, е като сръбнеш малко и ти се развърже езика. Освен това Жоро доста умело преиграва, когато се ядоса след загуба и после бързо му минава. Не като Каменов.

Цитат
Според мен Гери и Вики ще застанат зад Костя

Това е извън всякакво съмнение. В това число влиза и Мицич, която явно не се притеснява, че Костя я нарече елементарна частица. Марина обаче е като вятъра и духа накъдето си реши. Единствено неприязънта и към Бориса я спира да е другия лагер.

# 312
  • IT
 Дидо, дали преиграва или е такъв?

# 313
  • Варна
Тези разпределения вече наистина са много объркани  Rolling Eyes Но знаете ли какво се сетих.. Те Пушката и Ивайла го бяха намекнали на предните номинации - че не номинират Костя само, защото има РД и на следващата - ще. От друга страна Бориса му обеща, че няма да му го забоде. Русев се закани на Боби много решително (и отвратително  Sick) и със сигурност ще убеди и Бориса.
Георги ще го забоде, където и Ивайла, а Каменов - където Георги. (А Каменов много бързо забрави на по-предните номинации как го забодоха повечето от сегашните му съюзници и какви речи му прочетоха  bash)
До какъв ли консенсус ще стигнат накрая  #Crazy
На Саното е много важно решението, както и избрания от публиката  Rolling Eyes
Не ми се мисли какво ще се случи направо  no
ПС: със сигурност няма да си кача теорията поне до събота  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:28 от little_beauty

# 314
Не вярвам продукцията да иска да се лиши от Боби, защото той е един от топ-играчите в сезона. Не вярвам и публиката да го номинира.

Най-гадните съвети бяха от Бориса-с много жлъч, с много злоба.

ПС. Никой не ми хареса вица за "джентълмена от Северозапада"  Crossing Arms

+1
Вицът е готин.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт