КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 236
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 915
Май го намерих, но линк не може да се пусне тук. Там е с черна коса вече.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 21:49 от Mirela__

# 916
  • Варна
ЕВАЛА и на Косъмчето, Костя и Бобсънчето (Heart Eyes)   smile3501
Браво и на Вики, много смела жена  Peace Peace  Peace
Саботьорът е тотално прецакан newsm48

ПС: Дидо, ако визираш мен с определението "злобеене", да те осведомя че съм всичко друго, но не и злобна Wink Просто бях безкрааааайно обективна в конкретната ситуация  Wink
Мари  hug  Hug Hug

# 917
Не знам какъв продукт е, но честно казано не ме интересува. Нека да си прави това, в което е успешна. Аз искам да разсъждавам върху играта и в играта, а тя тук се представя добре и силен участник. Какво самочувствие има и с кого спи не ме интересува.

PS Вие съгласни ли сте с тоталното изключване на Емо К, Гери и Мицич от заподозрените за къртици.
И както казва Сано, ако Къртицата е Мицич заслужава Оскар за главна роля, а Ники Николов - за режисура. Това обаче ми се струва невъзможно, както би било и в миналия сезон за Величка.  

# 918
Защо Марина да е по-слаб играч на теста от Борислав?  newsm78

# 919
Андрей щеше да каже нещо за лъжите на Русев, но го спряха...

# 920
Цитат
Андрей щеше да каже нещо за лъжите на Русев, но го спряха...

Никъде Андрей не спомена Русев. Ти как си го реши, че не ми е ясно ? Я върни после видеото като го качат и кажи къде Андрей спомена Русев ?

# 921
Всеки може, да бъде къртица.

# 922
  • out of space
Продължавам да държа, че Гери е Кърта. Дали не се забави нарочно с ключа? Аз бих го направила- ако го намеря, ще се правя, че продължавам да го търся.  Twisted Evil

# 923
Всеки може, да бъде къртица.

Точно, сякаш голямата работа.

Каменов не можел  doh, точно пък тоя преиграващ "страшко" ли не може...  Joy

# 924
Не го спомена, но точно след видеото, в което Русев твърдеше, че е играел с Киряков и в последния момент е сменил човека, Андрей тръгна да коментира от студиото и веднага го спряха от слушалката, но Тоя Неделчев ли беше веднага му довърши мисълта.То беше ясно за кого тръгна да коментира.

# 925
Вторият отбор и тази вечер показа,че е по-добрият.
Яд ме е ,че за съжаление в номинациите първите са по-силни.  #Cussing out
И Жоро и Ивайла как се обърнаха като палачинки ...
Боби и Гери са на тест тази вечер
Браво на Виктория!Все повече ми харесва Simple Smile

# 926
# 927
Цитат
Не го спомена, но точно след видеото, в което Русев твърдеше, че е играел с Киряков и в последния момент е сменил човека, Андрей тръгна да коментира от студиото и веднага го спряха от слушалката, но Тоя Неделчев ли беше веднага му довърши мисълта.То беше ясно за кого тръгна да коментира.

Това само ти си го реши. За съвсем друго нещо щеше да говори.

# 928
  • София
Къде са видео-клиповете за определяне на настроенията в номинациите от Групата???
Такива, каквито показаха само един път, когато копията се бяха залетели кън Ивайла?!?

ПС. Браво, Вики!!!

# 929
Евала на Вики! Peace

Общи условия

Активация на акаунт