КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 085
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 945
Защо се лишават от парите си???

Парите на групата взема само ЕДИН. Борку става все повече любимец на публиката.  yes

# 946
Марина хич не разбра,че почти направи първия отбор финалисти.
Сега всички от отбор 2 един по един ще си излизат.

# 947
Не гледам днешния епизод, но според прочетенето тук излиза, че лагерът на Боби е без стратегия. Нормално е така се да получи. Нали предния път като се наговаряха, ги изкараха почти престъпници и Боби се отказа да извършва повече такива действия.

# 948
Хаха Мицич пак зяпа някъде в небесата и е на път да подари на Гери или Борислав великденски празници със семейството, както каза Андрей.

Цитат
Парите на групата взема само ЕДИН. Борку става все повече любимец на публиката.

Защо мислиш така ? Аз не мисля, че Борислав е някакъв всеобщ любимец особено след като държи да се обяснява за всичко, което мисля, че на много хора е досадно. И като го излъчиха и нападнаха и той сви големите перки, които беше разтворил. Ако си играч, играй докрай. Русев го мислят за луд и лъжец, но никой вече не иска да го праща на тест, защото си заслужи уважение.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 22:23 от dido1302

# 949
Всичко се управлява и режисира от продукцията.

# 950
  • София
Ще ги вземе само един - факт, но колкото са спечелили. И не е все тая далу са 50 или 150 хиляди.
А дали Боби става любимец на публиката,  вътре не би трябвало да знаят, че да им е фактор. Даже напротив, Боби дори за един лайф не му дадоха възможност да е #1, въпреки че изнесе Битката. Но уви - заплюха го!

# 951
  • in Wonderland
Защо се радвате на Вики не разбрах аз ??? Заради това , че мина без страх през огъня- респект , з което , или зари това ,че номинира Евгени ????  newsm78

Иначе , аз искам Гери с/у Евгени да отидат на тест .

# 952
Аз лично й се радвам,че номинира Евгени. Peace

# 953
Ако Борку го няма, групата нищо няма да спечели, аха.  Joy

Номер едно се става, като те съжаляват зрителите, него много го ритаха и продължават да го ритат, от тук до края на излизането на Боби, било то през тест или победа той ще обира копията! Освен ако няма някакви извънредни обстоятелства. Честито БРАТ.  hahaha

# 954
  • София
Защо се радвате на Вики не разбрах аз ??? Заради това , че мина без страх през огъня- респект , з което , или зари това ,че номинира Евгени ????  newsm78

Иначе , аз искам Гери с/у Евгени да отидат на тест .

За номинирането - има смелостта да забие копието на Евгени и то с обосновка.
Евала и за преминаването през огъня, разбира се.

Марина на моменти сякаш губи връзка с кораба-майка, голяма глупост направи, аз мислех, че е близка с Гергана...

# 955
  • София
Аз лично й се радвам,че номинира Евгени. Peace
И аз. Даде тон, иначе не е ясно дали другите щяха да посмеят.

# 956

Е, какво толкоз страшно има?  newsm78  Евгени супер се изложи на мисията, лесен е за номинация.  Mr. Green

# 957
  • София

Е, какво толкоз страшно има?  newsm78  Евгени супер се изложи на мисията, лесен е за номинация.  Mr. Green
той и до сега се излагаше, ама...браво и на Сано

# 958
  • София

Е, какво толкоз страшно има?  newsm78  Евгени супер се изложи на мисията, лесен е за номинация.  Mr. Green

Е, Евгени е звезда вътре, според мен. Евала и на Сано, достойно постъпи.

Уф, Бориса... много елементарна и злобна.

# 959
  • София
Много е противна тази Бориса. Отврат. Даже и Ивайла не ми е толкова неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт