Търся електронна книга - тема 11

• 159 499
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • В две мънички очи...
Дали се появиха Бонбонени обувки и Праскови за кюрето на Джоан Харис  newsm78

# 241
Търся "Човекът в търсене на смисъл" от Виктор Франкъл

# 242
 Търся "Седемта навика на високефективните хора" на Стивън Кови. Вчера за първи път чух за Mailbooks, но не съм сигурна точно как работи. Заявих книгата, но не зная какво точно трябва да се случи.

Та, моля ако някой има книгата, да ми пише на ЛС. Чета я на английски в момента, но ме затруднява малко и искам да я почвам на български. Търсих по онлайн книжарниците, но не я продават в електронен вариант. Само да уточня, че ми трябва във формат mobi или epub за Киндъл

# 243
  • Димитровград
Погледнах в Мейлбукс-има я на Стивън Кови.

# 244
Търся книгите на Хорхе Букай, а откривам в електронен вариант само една. Може ли малко помощ?  Peace

# 245
  • София
Търся книгите на Хорхе Букай, а откривам в електронен вариант само една. Може ли малко помощ?  Peace

В MailBooks има:

Да се обичаме с отворени очи
Пътят на сълзите
Нека ти разкажа
Писма до Клаудия
Да продължа без теб
Приказки за приспиване на....
ПРиказки за размисъл

Мисля, че са тези.

# 246
Но аз нямам такова нещо като мейлбокс

# 247
http://chitanka.info/person/jorge-bucay

Тук има 4 книги на Хорхе Букай.

kanesta, благодаря. И аз видях, че там ги има, но не ми бяха ясни някои неща. Питах в темата и ми обясниха  Hug

Поля, може да видиш първия пост от темата по въпроса с Мейлбуукс: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765631.0

# 248
  • В две мънички очи...
Знам че е рано да я има свободно но да заявя - Отведи ме у дома на Даниела Сасердоти

# 249
Здравейте!Търся "Сливър" и "Бебето на Розмари" на Айра Левин.
liliq_8@abv.bg

# 250
Здравейте. Търся 'Закуска в "Тифани" ' от  Труман Капоти . Благодаря Ви предварително! email: allexiss955@hotmail.com

# 251
Здравейте,нова съм в темата .Искам да попитам ,някой знае ли ,къде мога да намеря книгите на Марина Фиорато online ? Благодаря  Hug

# 252
Здравейте, ако някой има „Създадена от дим и кост“ и „Дни на кръв и звездна светлина“ може ли да ми ги изпрати на
Скрит текст:

# 253
Здравейте, ако някой случайно има някоя от книгите на Анди Андрюс , ще съм много благодарна да ми изпрати някоя Simple Smile Силно ме интересува новата която се намира на пазара - Проницателят се завръща. Благодаря предварително Simple Smile  bouquet

# 254
Здравейте,нова съм в темата .Искам да попитам ,някой знае ли ,къде мога да намеря книгите на Марина Фиорато online ? Благодаря  Hug
Да, Стъкларят от Мурано и Тайната на Ботичели в ескейп и чети ме, а Мадоната на бадемите в мейлбукс.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт