Търся електронна книга - тема 11

• 159 541
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Имам само един въпрос ... трябва ли да ми бъде включена постоянно програмата за да получа книжката която съм си поръчала или не ? Защото 2ри ден чакам ''А планините ехтяха'' , а за първи път използвам Mailbooks и не съм много наясно Sad Благодаря предварително Simple Smile

Не. Даже е препоръчително ако не търсиш нищо да не стои отворена. Когато книгата ти бъде изпратена ще светне в червено бутон ПОЛУЧИ. Натискаш го и книгата се сваля на твоя компютър като си съдава директория books в директорията на програмата.
Ако до няколко дни не я получиш може да я поискаш и от други потребители. Все пак не всички влизат постоянно и затова има повече от един запис на голяма част от книгите.
годаря ужасно много   bouquet определено ми трябваше разяснение  Blush Laughing
Бла

# 271
Здравейте, може ли някой да ми прати трилогията КРОСФАЙЪР. Предварително благодаря  Hug  daniandreeva@abv.bg         

# 272
Здравейте, може ли някой да ми прати трилогията КРОСФАЙЪР. Предварително благодаря  Hug  daniandreeva@abv.bg         

На предната страница има работещ линк за теглене!  ooooh!

# 273
Здравейте! Търся "Три метра над небето" на Федерико Моча. Ако някой я има, моля да ми пише на лични! Предварително много благодаря! Simple Smile

# 274
Здравейте,
търся електронен вариант на поредиците Хроники на чародейците и Адски устройства.
Скрит текст:
Благодаря предварително!

# 275

търся Джефри Арчър - 'Хрониките на Клифтън'

# 276
Здравейте! Търся "Три метра над небето" на Федерико Моча. Ако някой я има, моля да ми пише на лични! Предварително много благодаря! Simple Smile
И аз я търся ама не я намирам...

# 277
  • София
Търсих в предните теми и не намерих:

"Твоето тяло казва: Обичай се" на Лиз Бурбо Simple Smile

Може и на английски, ако я има някъде.

# 278
dianai8888, вече е активен линка. Опитай отново.

До тук добре, инсталира се, но след като се опитам да го отворя не ми позволява. Благодаря все пак!

# 279
  • Пловдив
dianai8888, книгите са архивирани, трябва да ги разархивираш и да си избереш формат.

Ако нямаш програмата WinRAR изтегли я от тук:
http://bg.vessoft.com/software/download/winrar

Ако имаш затруднения и нужда от разяснения - пиши ми на лични.

# 280
Здравейте. Търся книгата " Как да печелим приятели и да влияем на другите", но задължително в епъб вариант.  Hug

# 281
# 282
dianai8888, книгите са архивирани, трябва да ги разархивираш и да си избереш формат.

Ако нямаш програмата WinRAR изтегли я от тук:
http://bg.vessoft.com/software/download/winrar

Ако имаш затруднения и нужда от разяснения - пиши ми на лични.

Готово, супер, благодаря ти много!  bouquet

# 283
  • В две мънички очи...
Здравейте,
търся електронен вариант на поредиците Хроники на чародейците и Адски устройства.
Скрит текст:
Благодаря предварително!

Виж първият пост на темата - в MailBooks има всичко което е издадено на бг от поредиците. Може да провериш и в рулит мисля че и там съм ги засичала.

# 284
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile
Търся "Правек и други времена". В Читанка и МБ не я открих.

Общи условия

Активация на акаунт