"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 795
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Внимавайте, че гледа страшно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А надписа 
Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

И кво са се заоправдавали?  Mr. Green  Ясни сте ни, не се хабете.  Joy Joy Joy Joy

# 346
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 21s

Arkadaşımızın annesinin ani rahatsızlığı sonucu ziyarete gittik sadece sormadan sorusturulmadan keske boyle haberler yapılmasa
Expand

Reply
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy-тез двамата явно днес нямат работа и си пишат у  тати Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Както си мислех, заради някой друг е било.  Party Party Party

Заради това, че майката на близък приятел се почувства зле бяхме в болницата.  Да можеше да не се пишат такива новини без да изяснят нещата.

Ей тук обаче що ли не им повярвах?   Mr. Green Mr. Green  Whistling Whistling Whistling

Не знам. Аз първо повярвах, но сега като я видя пак на снимките и си мисля, че все пак заради нея е било.  Peace Дано е добре.  Rolling Eyes

# 347
Ще се убия по пътя докато прочета какво е написал Чачи.  #Crazy

Шофираш ли? Grinning
Внимавай.  Hug Hug  Ча има нужда от живи и здрави фенки.  Naughty

Я как лошо гледа    Crazy Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Да, Иве,  и нали съм любопитна ... Да не да изпусна нещо  Blush Grinning

Аниии,  Hug Hug Hug внимавай бе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 348
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 2m

@raninimanini ya hastalık isyan bağıriş çağırış olunca kötü. Anne baba herkes telaşta inandiramiyorum iyi olduguma😄😄

Хайде пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 349
Внимавайте, че гледа страшно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А надписа 
Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

И кво са се заоправдавали?  Mr. Green  Ясни сте ни, не се хабете.  Joy Joy Joy Joy
То стана като историята с кучето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Чачко наистина гледа страшно  Mr. Green Mr. Green
Много им се радвам, когато ги изловят, но и него го разбирам.  Peace

# 350
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 21s

Arkadaşımızın annesinin ani rahatsızlığı sonucu ziyarete gittik sadece sormadan sorusturulmadan keske boyle haberler yapılmasa
Expand

Reply
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy-тез двамата явно днес нямат работа и си пишат у  тати Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Както си мислех, заради някой друг е било.  Party Party Party

Заради това, че майката на близък приятел се почувства зле бяхме в болницата.  Да можеше да не се пишат такива новини без да изяснят нещата.

Ей тук обаче що ли не им повярвах?   Mr. Green Mr. Green  Whistling Whistling Whistling

Не знам. Аз първо повярвах, но сега като я видя пак на снимките и си мисля, че все пак заради нея е било.  Peace Дано е добре.  Rolling Eyes
И аз не вярвам много, че е било заради майката на приятел.  Peace Но се надявам всички да са добре.  Praynig Praynig Praynig

# 351

@raninimanini ya hastalık isyan bağıriş çağırış olunca kötü. Anne baba herkes telaşta inandiramiyorum iyi olduguma😄😄

Когато се вдига толкова шум около болест е лошо. Майка ми, баща ми сега ми е трудно да ги убедя, че съм добре.  Peace

Точно това си помислих и аз - майка и как се е почувствала, като е прочела това?  ooooh! Наистина нямат никакви задръжки тези папараци.  ooooh!

# 352

Когато се вдига толкова шум около болест е лошо. Майка ми, баща ми сега ми е трудно да ги убедя, че съм добре.  Peace

Точно това си помислих и аз - майка и как се е почувствала, като е прочела това?  ooooh! Наистина нямат никакви задръжки тези папараци.  ooooh!

Наистина понякога прекаляват. Особено, когато си съчиняват болести, катастрофи и още по-страшни неща  Sick Sick Sick
Нещо са нападнали и клюкарката. Кой знае и тя какви ги и говорила пак  ooooh!

# 353

Наистина понякога прекаляват. Особено, когато си съчиняват болести, катастрофи и още по-страшни неща  Sick Sick Sick
Нещо са нападнали и клюкарката. Кой знае и тя какви ги и говорила пак  ooooh!

Клюкарката специално ще и потърся предаването за да чуя на коя страна ще се обърне този път.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Една хубава Серенай  Heart Eyes Heart Eyes

Един хубав Яман  Heart Eyes Heart Eyes

И едни прекрасни ЯМИРА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 354
Внимавам, Ани, внимавам. Mr. Green Hug Hug Hug

# 355
Eто я клюкарката  Mr. Green http://www.beyazgazete.com/video/tv-programlari/beyaz-tv-81/soyl … 24563.html?part=2

започва някъде след 29-та минута. Сега ще я прослушам.  Peace

# 356
Прочетоха новината. И започнаха да се чудят дали не е сет.  Mr. Green После обаче клюкарката каза, че преровила всички сайтове и янмало никъде написано, че е сет.  Peace
И можело да и е паднало кръвното на Серенай и да и затова да са били там.  Peace Междувременно излезна Т на Чачо.  Peace И тя каза, че той не харесал нещо от написаното, но не се знае кое.  Joy Имаха някаква гостенка и тя изрази съмнение, че Ча е носил Серенай и в икал, че умира.  Peace (в смисъл, че тя не е била чак толкова зле.) После излезна и туита на Серенай. И казаха, че явно иска да успокои феновете си.

Можа би това е раздразнило Чачо, че клюкарката каза: Можеше Чаатай да каже: "Да имаше такова нещо, но сега всикчи сме добре." А той не казал така.  ooooh!

Утре пак ще нищят този въпрос.  Peace

# 357
Прочетоха новината. И започнаха да се чудят дали не е сет.  Mr. Green После обаче клюкарката каза, че преровила всички сайтове и янмало никъде написано, че е сет.  Peace
И можело да и е паднало кръвното на Серенай и да и затова да са били там.  Peace Междувременно излезна Т на Чачо.  Peace И тя каза, че той не харесал нещо от написаното, но не се знае кое.  Joy Имаха някаква гостенка и тя изрази съмнение, че Ча е носил Серенай и в икал, че умира.  Peace (в смисъл, че тя не е била чак толкова зле.) После излезна и туита на Серенай. И казаха, че явно иска да успокои феновете си.

Можа би това е раздразнило Чачо, че клюкарката каза: Можеше Чаатай да каже: "Да имаше такова нещо, но сега всикчи сме добре." А той не казал така.  ooooh!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Клюкарката ще има материал за още 1-2 предавания  Whistling Whistling

# 358
убедиха се, че са добре и двамата и се заопочнаха предложенията към Едже  hahaha hahaha палатката наближава  Joy Joy Joy Сега като се разделят и тъкмо сдобряването ще е в палатката  Party Party ако не ги остави разделени в каря на сезона.  ooooh!

И един Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 359

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Клюкарката ще има материал за още 1-2 предавания  Whistling Whistling

Peace Този път обаче не се изказа за връзката им.  Peace явно и се стори неуместно. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт