Отговори
# 570
Добро ви утро  Simple Smile
Козунаци казвате, а  Crazy
Мдам, и аз почнах да подготвям багажи - демек да правя покупките.
3 вида багаж значи: един за приемане, втори мъжът ми ще донесе след раждането и трети: дрехи за изписване за мен и бебето. Туйто  Grinning Ако нещо забравя сега, не е проблем. В МД лесно се правят доставките (след раждането).
От няколко дена вечер коремът ми е далеч по-напрегнат от преди, та граничи с болезнен. Гледам да заспивам бързо, за да си почива.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 08:31 от Amilia Pond

# 571
Добро утро!
 Amilia Pond дано нямаш нужда от магнезий HugСигурно си единствена тук (или сте много малко ) която може да се похвали че не се е налагал прием на магнезиев препарат.
Аз се върнах от изследвания-поредната пълна кръвна картина,допълнена с изследвания за ЖК.Източиха ми доста кръв и ми е много замаяно.
Багажа и аз ще приготвя скоро,но сега да си призная ми е малко суеверно EmbarassedРазсъждненията ми граничат с лудост знам,ама.....то от страх.А те са да не би като си приготвя сега багажа и да дърпам дявола за опашката,че с тези контракции дето изведнъж ме спохождат ooooh!Сега чакам да мине 32 г.с. и ще ми е по-спокойно.
Слънчев и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 572
Гууд морнинг мамита  Grinning едно кафенце от мен..
Скрит текст:
Незнам но напоследък малката е станала истинска гимнастичка  Grinning туко се издува корема я от едната страна я от отпред..и немога да различа дали е контракция или просто си се намества  newsm78 вие различавате ли? Когато походя малко или почна да движа пак почват ПМС и трябва да се седне иначе  Blush почвам с охканията.. Grinning незнам някоя мама ме пита мики ли беше на кой бебефон съм се спряла е след преглед на безброй такива машинки вчера казах на приятели от англия да ми поръчат на моторола така излиза с 90 лв разлика около 45-50 паунда Shocked с видео и звук..също така и сет за новородено на авент  bowuu и пак излиза на оферта щот ако тръгна да ги купувам по отделно всичките неща  newsm78 съвсем ще се ошашавя.. Лек ден и дано е слънчев  Praynig

# 573
  • Шумен
Ох мацки като ви гледам лентичките то някой не останало време...  Crazy а аз нали съм за края на юни имам още около 10 седмици поне  Crossing Arms ама нямам търпение вече бе  Whistling иначе за багажа аз така съм решила ще си направя списък и ще слагам в сака а между временно ако се сетя за още нещо ще добавям така направих и с каката и всичко беше ОК  Grinning
Хайде лек ден и приятни разходки и кафета на тези който могат (като мен)  Mr. Green  Hug

# 574
Love your Smile да знаеш как ще ти липсват тия ритничета. След раждането се въртим с момичето до мен и тя вика - Стоя и се ослушвам бебето да ритне  Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички. Много мина, малко остана до бебевалежа на пухкави юнски бебчета Heart Eyes

# 575
Добър ден !  Hug
Love your Smile благодаря за кафенцето!За движенията и мен бебата ме буха яко  Crazy През ноща трудно си намерих място, че тя не се спря. Променила е позата  си определено, но ме е страх да си мечтая,че е главично  Whistling

Я кажете има ли още някой със седалищно бебе?

Иначе изпратих малчо на градина,но останах с болен мъж  Laughing Лоша работа ви казвам  Stop

# 576

Иначе изпратих малчо на градина,но останах с болен мъж  Laughing Лоша работа ви казвам  Stop

Хихи.При тях грипът е смъртоносна болест.От онзи ден се чудя какво ли щеше да е, ако те трябваше да раждат  Mr. Green

# 577
О, аз си имам и вече болезнени контракции, коремът също ми е напрегнат понякога до степен болезненост, но просто е вече много голям, чак не мога да си представя накъде още ще расте, а имам не малко време до термин.
ММ тази зима, точно когато трябваше да ме пази най-много, се разболя 3 пъти, с температури и всякакви екстри, никога досега не е било такова чудо, добре че не успя да ме зарази  Laughing

# 578
И вкъщи за пореден път се загнезди един бацил-то тъкмо всички оздравеят и хайде пак наново CloseВ момента и щерката кашлюка,мен ми дере на гърлото,баба и дядо и те с оплаквания-гърло и хрема.Нямаха край тези вирусни истории ooooh!

# 579
  • В чуден свят с четири Слънца
Я кажете има ли още някой със седалищно бебе?
Моето беше седалищно, но се обърна преди няколко седмици, и все си мисля, че е заради упражненията, дето правих Mr. Green Лазих по пода по половин час и една вечер такива силни болки получих, че направо си помислих, че ще мра Crazy ... едва дочаках сутринта и на преглед, оказа се, че бебо се е нагласил в перфектната позиция - главично с гръбче наляво. Ама то много на хубаво не е на хубаво, мина седмица, и чудото пак взе да се върти, и сега се е наместил с гръб надясно. А като четох, това било предпоставка за дълго и мъчително раждане, това е цитат от един сайт....И от седмица пак лазя на колене, дупя се в странни пози, ама не ще и не ще да си врътне гърба наляво. Четох в един английски сайт за някаква техника Ребозо, нещо такова https://www.youtube.com/watch?v=wwVIdcJArgY&feature=player_embedded, помагало освен по време на раждане за облекчаване на болките, също така и за наместване нан бебето в оптимална позиция......Леле, докато се обяснявам, млякото на котлона ми изкипя. Дразня се на себе си, станала съм кошмарна блейка, преди никога не съм загаряла манджа, нищо никога не пропускам, сега съм като на бавни обороти.... ooooh! Дописвам си дългия пост и отивам да чистя котлона Crazy
...Та, довечера с ММ ще пробваме техниката с един чаршаф, дано бебо е благосклонен и се обърне. Ако не помогне, поне ми изглежда приятна Grinning

# 580
Абе и аз правих упражнения,но заради малкото води доки ми препоръча да спра .Сега единствено по 10 мин.на ден седяна колене и лакти, не мисля ,че помага  Thinking
Ребозо не бих правила заради контракциите.То даже забрана имам да си галя корема, а след преглед с видеозона става направо страшно  Rolling Eyes
Белисима то верно, че го изживяват мъжете много драматично, ама този път изглежда сериозно,на мен на ангина ми мирише.Сутринта ходихме до личната,обаче явно сега изписват някакви рецепти и беше манифестация пред кабинета, към 12 пак ще ходим  Mr. Green
И килата тая сутрин ме удариха в гръб вече съм 14 + ,а апетита ми е направо неприличен,та се чудя сега да се ограничавам ли или да отпусна края  Blush

# 581
  • В чуден свят с четири Слънца
Ребозо не бих правила заради контракциите.То даже забрана имам да си галя корема, а след преглед с видеозона става направо страшно  Rolling Eyes
Мики, щом имаш контракции, в комбинация с намалени води, разбира се, че трябва много да се пазиш. Аз с конските дози магнезий потуших контракциите, водите засега са добре и затова се осмелявам да опитам...иначе съм си "страх лозе пази"  Peace Аз като бях със силните контракции, не смеех и с масло да си намажа корема, нито давах на ММ да погали бебо през корема, а ме докосне, и корема се втвърдяваше и зобляваше....та те разбирам.
Може да ми се смееш, ама аз дори пробвам да говоря на бебко да се обърне, сигурно изглеждам като луда, дето си води монолог с шкембето си, ама нали човек като вярва, нещата се случват newsm78 Пък и четох тия дни няколко книжки за пренаталното възпитание, за ранната връзка на майката с бебето, и в тях авторите се кълнат, че бебетата в утробите усещали и разбирали всичко...та му говоря на моето бебе да се обърне, ще видим дали ме слуша  Mr. Green
Да се оплача малко, не мога никакъв железен препарат да приема през устата, от Малтофера пъвръщам, взех Тотема, стана страшно, давих се цяла нощ, и сутринта бях -2кг. Само Спирулината ми понася, не знам вече какво да пия за хемоглобина. На 3 май съм на преглед, ще видя може ли някак с инжекции или венозно пустото желязо да се вкара в тялото ми...

Днес ще си доприготвя багажите - за родилния дом и за изписването на бебо. Като набутах в сака за род.дом голямата кърпа и джапанките, превръзките за родилки и еднократните гащи, сакчето се напълни. Плюс тоалетни принадлежности, и едва се затваря. Сетих се, ча май и копие от ЛК на ММ се изискваше, плюс акта за граждански брак, та тъпча, тъпча, то никакво място не остана. Взех си две нощници, че аз си имам проблем да обличам "чуждо", пък макар и прано. Не мога да се пречупя да намъкна болнична нощница, та ще си цапам моите. Набутах в багажа си и една шапцича за бебо, с ръкавички против издраскване на лицето, че каката хем август се роди, но в болницата заради климатиците ми беше хладно и си я държах с шапцица. А какъв маникюр имаше госпожицата, и как се беше изподрала по лицето, не е за разказване:)

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 11:26 от mama_galka

# 582
Аз от известно време нямам стягащи контракции, но пък бебчо не ми дава да седя седнала на стол, особено пред РС., направо откача.
Лекарят ми каза,че ако контракциите станат болезнени , да си стягам багажа Simple Smile  за болницата

# 583
Здравейте мами  Grinning
Христос Воскресе! И от мен, със закъснение, с пожелания за много здраве, мир, любов и спокойствие!  Hug
Имахме си на гости морската ни бъдеща баба тези дни и ми беше тоооолкова прекрасноо  Heart Eyes от това мама да те глези по-хубаво няма  Blush
Аз също съм с болки и с контракции, като двете неща се изявяват по самостоятелно към момента. Гледам да лежа максимално.
Днес отидох самоинициативно да си пусна кръвна картина и урина, т.к. случайно видях на изследванията в болницата, че левкоцитите ми са 13,8 и се притесних. Довечера ще видим резултати, дано всичко е наред.
Моят следящ док не казва още нищо за начина на раждане, рано било. Бебуш се е насочил с главата, но не знам повече подробности. А сега бедничкият почти не мърда, няма си никакво място явно и само току подаде някое краче или ръчичка да стърчи от корема  Laughing
Относно багажа, ще приготвя всичко, което мога предварително. Със сигурност ще има допълнения после, така че ще облекча ММ максимално. И без това най-вероятно ще е шаш и паника  Laughing
Уф все ми се струва, че има време и отлагам багажа  Crazy

# 584
Здравейте мамчета !!!
Моето бебче също не се е обърнало още и си стой седалищно. Надявам се да се обърне и да си заеме позицията, която трябва, все пак има още време  Grinning На мен още не са ми казали какво ще искат за болницата, но от това което прочетох до тук, то повечето неща ги имам и ще трябва само да ги сложа в сака  Simple Smile
Искам да попитам другите мами от Стара Загора дали са решили къде ще раждат и при кого? На мен това ми е проблем, че всеки ми казва различни неща, а няма с кого да се посъветват понеже не съм от този град и не познавам никого.

Общи условия

Активация на акаунт