Отговори
# 585
  • София
Гаги, левкоцити до 14 са нормални при бременност.
Ама много ги жалите тези мъже бе.. Един багаж ако не могат да оправят, после как ще помагат за бебетата newsm78

# 586
М, той ще се оправи, нали сега като ме оключиха за прием в спешното и донесе един сак завалийката , съвсем неподготвен  Laughing
Но все пак, няма как да знае кои бикини точно ще ми се носят, кои чорапи, крем и т.н.  Laughing
Сега съм в издирване на още една нощница за бременни/кърмещи с по-прилична дължина от мини жуп  Crazy

# 587
Доволна съм-хемоглобина ми се е повлиял от лечението с фолиева киселина и се е вдигнал с 1-ца-сега е 100.А иначе се оказа че имам холестерол-хем ми е смешно,хем нямам обяснение,защото с моите 50 кг и неядене на тлъсти меса,всъщност не съм по месото,нямам идея откъде пък висок холестерол Rolling EyesМоже ли да кажете над колко се смята че глюкозата е висока?
Гаги на фирма Златев има такива нощници-по-дълги.

# 588
ivankaka и моя ще донесе някакъв багаж....ама дали ще е моя  hahaha
За изписването миналия път не си бях приготвила дрехи и бях аранжирана  меко казано смешно.Беше ми донесъл един панталон за бременни и един къс суитчър и само това  Shocked Та представи си платката на панталона и въпросния суитчър се засичах само на 2 см.  bowuu
Gaggi и аз уж събирам багажа, ама тайничко си викам има време и отлагам изготвянето на списъка  Blush Ако нещата ни изненадат сама ще съм си виновна  Mr. Green

# 589
Определено ще е по добре багажчето да е събрано от нас ,ноооо ако няма изненади.На мен на изписването с каката на 16.12 ми се наложи да си ходя по джапанки  Joy ММ забравил обувки (викаше е нищо де ще се снимаш до кръста) Joy Joy Joy..Затова сега от 7мия месец всичко е приготвено и дано всичко върви по предварителния списък  Hug.

# 590
 Laughing Мики много е било забавно сигурна съм  Sunglasses, а и спомена така става безценен  Hug
За цял тоалет просто никакъв шанс да разчитам да се сглоби правилно  Whistling Laughing
Ама се чудя, ние на изписването, живот и здраве, май пак ще сме си с коремчетата нали? Т.е. да не си правя илюзии, ами да приготвя бременния панталон и за тогава  Mr. Green

Ще проверя тези нощници Златев, благодаря   bouquet

Искам вече слънчеви разходки в парка с отряд бебешоци и приказливи мами  Blush Grinning Party

# 591
Здравейте мамчета !!!
Моето бебче също не се е обърнало още и си стой седалищно. Надявам се да се обърне и да си заеме позицията, която трябва, все пак има още време  Grinning На мен още не са ми казали какво ще искат за болницата, но от това което прочетох до тук, то повечето неща ги имам и ще трябва само да ги сложа в сака  Simple Smile
Искам да попитам другите мами от Стара Загора дали са решили къде ще раждат и при кого? На мен това ми е проблем, че всеки ми казва различни неща, а няма с кого да се посъветват понеже не съм от този град и не познавам никого.

То да ти кажа няма голям избор.
Аз съм в Ниамед

# 592
Аз си мислех за АГ болницата, че другите са на частно. На консултации ходя при  Мария Ангелова и тя работела с Ниамед, ама ще видим Simple Smile

# 593
  • София
Аз на ММ му обяснявам подробно какво да донесе и той си записва, че отначало забравяше половината неща Mr. Green
Това с джапанките е готино Mr. Green

# 594
  • София
Ясно е, че комбинирането на дрехите ще е пълен провал, но това с джапанките ми хареса  Mr. Green
Последния път като ме оставиха в болницата, ММ си отиде до вкъщи да ми донесе багаж, който приготви с изключително подробна инструкция по телефона. Е, казвам ви, няма такъв смях  Simple Smile Обяснявям му: бикини пепел от рози с черна дантела...след мълчаливо и продължително търсене разбирам, че той няма никаква идея какъв е тоя цвят и уточнявам -мръсно розово... светло розово с черна дантела....има и такъв сутиен, а той ми отговаря: Не, няма, намирам само бежови с черна дантела  Joy Накрая му казах просто да напълни един плик с гащи и чорапи и го донесе  Simple Smile Явно се беше застраховал и беше сложил и прашки, и бикини и боксерки  Joy Но беше донесъл таблета без зарядното Mr. Green По-добре да не се разчита на мъжете, но при спешни ситуации няма начин.

Гаги, аз си купих от нощниците, които показа Мама на вики. Много са прилични за болница, дължината е до коляното. http://olx.bg/noschnitsi-za-bremenni-i-krmachki-s-ks-rkav-i46137607

# 595
Здравейте и от мен, момичета!
Надявам се сте имали хубави празници!

delyanka, може да видиш в темите по градове дали няма информация за болниците в Ст. Загора.  newsm78

ротока, за глюкозата най-добре да гледаш референтите граници на самата лаборатория, в която е направено изследването.
Тъй като всяка година си правя, съм го забелязала - различните лаборатории имат известни (макар и малки) разлики.

Сега си видях мои резултати, на които пише:
веноз. от 3.8 до 6.1, капилярна от 3.5 до 5.5 - от Циба лаб
3.3-6.1 - от Санте
От Рамус го дават до 6.00.

Pati, извинявам се за въпроса, но как избра размера за нощницата? В обявата пише "Размери на М: дължина от рамо до подгъва 88см" - кой е този подгъв  newsm78 до края на самата нощница ли?

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 13:11 от little afternoon

# 596
Добро утро!
 Amilia Pond дано нямаш нужда от магнезий HugСигурно си единствена тук (или сте много малко ) която може да се похвали че не се е налагал прием на магнезиев препарат.
Аз се върнах от изследвания-поредната пълна кръвна картина,допълнена с изследвания за ЖК.Източиха ми доста кръв и ми е много замаяно.
Багажа и аз ще приготвя скоро,но сега да си призная ми е малко суеверно EmbarassedРазсъждненията ми граничат с лудост знам,ама.....то от страх.А те са да не би като си приготвя сега багажа и да дърпам дявола за опашката,че с тези контракции дето изведнъж ме спохождат ooooh!Сега чакам да мине 32 г.с. и ще ми е по-спокойно.
Слънчев и усмихнат ден на всички!  bouquet

Защо 32г.с. ? Аз чакам поне 34 -36  Laughing

# 597
  • София

Pati, извинявам се за въпроса, но как избра размера за нощницата? В обявата пише "Размери на М: дължина от рамо до подгъва 88см" - кой е този подгъв  newsm78 до края на самата нощница ли?

Не знам кой номер те интересува. Аз изпратих съобщение до продавача с молба да ми напише в сантиметри ширината и дължината за двата им най-големи размера, защото коремът ми е много голям и не знаех дали ще се побера  Simple Smile. Беше много отзивчив(а), много бързо отговори и изпрати нощниците веднага.

# 598
  • София
Референтните за бременни са различни от тези на лабораторията.
При бременни захарта трябва да е под 5.

# 599

Не знам кой номер те интересува. Аз изпратих съобщение до продавача с молба да ми напише в сантиметри ширината и дължината за двата им най-големи размера, защото коремът ми е много голям и не знаех дали ще се побера  Simple Smile. Беше много отзивчив(а), много бързо отговори и изпрати нощниците веднага.

Ок, мерси Simple Smile ще им пиша тогава да ме ориентират  Hug

ivankaka, може би си права, че за бременни са други  Peace това не съобразих  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт