КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 580
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 395
Христина е доста хубава, но за жалост глуповата /според мен/, но не мога да не се съглася с нея, че Боби имитира Любо. Сигурна съм, че това с дневниците го направи точно затова, не че получи някаква ценна информация от тях.

# 1 396
  • Ямбол
Денди е много умен и много истини говори, но не всеки му разбира. И обикновено го обявяват за луд или префърцунен.

# 1 397
Двете жени колко спокойно и уравновесено говорят, красота!  newsm10

# 1 398
  • IT
Не очаквах чак път Петко са е коментатор. За какво са го извикали???

# 1 399
Денди е много умен и много истини говори, но не всеки му разбира. И обикновено го обявяват за луд или префърцунен.

Денди е безинтересен. Лесно е да се говорят истини.

# 1 400
  • Бургас
ееее това е прекалено!!!!толкова много да прокламират бориса ние я плюем а те ooooh!

не вярвам да е от неин фен а от продукцията Whistling

# 1 401
  • Варна
Опаа Русева сериозно се обърка, мислех, че е там да изнася защитни пледоарии за съпруга си и протежето му  Rolling Eyes А тя каза цитирам: "Какъвто си в играта, такъв си в живота" => мъжът й е долен манипулатор, лъжец (спрямо зрители и участници) и подмолен човек  Shocked А Бориса надменна, грубиянка от гетото  Shocked
Аплодисменти, за жената, която защити мъжа си по толкова безспорен начин smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Денди се изказа точно : "морален махмурлук с тежък туш за мигли"  Peace

# 1 402
# 1 403
Ивайла добре го обработва Бурханеца.  Laughing

В кое по-точно се изразява перфектността й?  newsm78

Винаги е супер честна!

smile3503
Изобщо пък не мога да се съглася точно за нея, че винаги е супер честна. Замазва очите на хората заради "прекрасния" си мъж. Прави се, че изобщо не помни случая с Виктория и че е ходила да й реве и още, и още.

Безчувствена изглежда Христина. Може би , това я прави перфектна.
За оставиш мъжа си да прави каквото си иска , или си перфектна Simple Smile , или не ти пука за него.
Е, ако това е перфекта жена, никога няма да съм перфектна  Mr. Green

# 1 404
  • Варна
Джони Браво в действие  smile3521
btw втората песничка коя беше, че не я намирам  Rolling Eyes

PS Бориска тотално я пуснаха по пързалката с фена  smile3532

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 20:17 от little_beauty

# 1 405
В това предаване всеки познава гаджета, баби, учинайки на другите.

# 1 406
Всичките са в една среда и Русеви и Виктория и Борислав, Георги, Ивайла и кой ли не още...пък и гаджето на Виктория(бившето, явно)..
Христина всичко за Виктория и сегашния й любовен живот знае Grinning

# 1 407
  • Бургас

ох тази христина какво толкова е постигнала бориса за 23 години - докторантура ли е защитила ooooh! #Cussing out

# 1 408
  • Варна

ох тази христина какво толкова е постигнала бориса за 23 години - докторантура ли е защитила ooooh! #Cussing out
Нобелов лауреат е  smile3532

ПС: Клипчето с Вики и Боби беше много симпатично  Heart Eyes Дожаля ми за Вики с това за приятеля й , но тя реагира много точно в тази ситуация Peace
Пфф а Христина толкова гадно се подсмихваше докато снасяше клюки, че ми призля от нея  Sick
и да се "чувствала специална" - е много специално се е отнесъл съпруга й ...

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 20:39 от little_beauty

# 1 409
  • España
Толкова ли да се е променил Светът ,че на 23 години да си ДЕТЕ ?  newsm78 Чак пък толкова....

Общи условия

Активация на акаунт