Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 45 181
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Чак сега ви откривам.  Confused
Чакам с нетърпение новия епизод.  Party

# 271
Какво стана при вас? Има ли някои снимали се с трона? Аз се снимах и съм много happy  Crazy

# 272
  • sf
Аз се отказах. Домързя ме да излизам.
Колко време чака на опашката?

# 273
5 минути чаках, снимах се веднага, просто бях напред и имах страшен късмет.

# 274
във фейсбук една приятелка е пуснала това:

# 275
Лелеле доста хора. Това от София е нали? Аз уцелих момента. Ходих в Петък. Имаше 200 човека макс.

# 276
  • София
Аз опитах събота и неделя, общо три пъти минах оттам, но опашката всеки път беше огромна. Не ми се чакаше няколко часа, но го разгледах хубаво, даваха от съвсем близо да бъде разгледан.

# 277
  • срещу двата комина :)))
аз също се снимах,чаках около 40 минути, но преживяването е много яко  Laughing

# 278
Уникален епизод,действието пак се забърза, а краят е просто  ......Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
Чичо като не бърза да ни описва събития отвъд Вала то сценаристите са си свършили работата добре.

# 279
Ето го епизода в арената http://DMCA-removal-from-Google/torrents/game-of-thrones-s04e04- … 4-killers/404694/
Трейлър за 5 епизод, в него има доста пикантни моменти
http://www.youtube.com/watch?v=-XSQVDNdarg

# 280
  • Пловдив
Какво стана при вас? Има ли някои снимали се с трона? Аз се снимах и съм много happy  Crazy

И аз успях да се снимам в Пловдив - чаках около 15-ина минути - опашката вървеше бързо  Laughing

# 281
И аз сега изгледах епизода. За челите книгите - това развитие на действието с Бран има ли го в книгите? Питах ММ,той има повече време да чете и ме е изпреварил доста с материала, но каза,че досега такова нещо не се е случило.

# 282
В книгите го няма това с Бран. И Лок го няма. Смая ме това, че Джон знае нещо, което не би трябвало да знае. И това е различно.
Епизода ми хареса. Страхотен край и много силни моменти от началото до финала.

# 283
моля за малко подробности за такива като мен, които не гледат филма  Blush

# 284

Общи условия

Активация на акаунт