Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 027
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
И аз си направих теста. Падна ми се Маржери  Simple Smile Не се учудвам.
 Тя ми от любимите персонажи и смятам, че е доста интересен образ. Интелигента е, умна, красива и действа скрито  Laughing Има някакви цели, но е потайна.Надявам се по нататък да развият образа й. Мисля, че е "скрита лимонка"
В този ред на мисли коя е вашата фаворитка след жените/мъжете и изобщо любим персонаж?
Няма ли да е интересно да се направи една анкета към темата? Просто предлагам.

# 631
Това с анкетата е чудесна идея  Grinning

Марджери наистина ми е много интересна, заедно с баба и, чието име не помня в момента и Аря. Това са женските персонажи, на които много симпатизирам.

От мъжете - Кутрето, Варис, Тирион, Тивин, Оберин, Давос и май това са за сега. В момента не симпатизирам особено на Джон, защото актьора, който го играе ми е много слаб и нещо ми се губи този персонаж, като цяло. Навярно в книгата ще коренно различно, обаче.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 18:41 от Sylvana

# 632
От мъжете най-много обичам Тирион. Предупредила съм, че ако нещо му се случи в книгите или сериала съм дотук с поредицата. Бран ми е супер интересен също. Джон е слаб актьор, да, но пак ми приятно да го гледам  Embarassed Но и Бран, и Джон са далече, далече зад Тирион
От жените... хм....не мисля, че ми харесват. Харесвах Кат като актриса (лице, излъчване), но дотам. Ааааа, не излъгах - бабката на Мардж. Единственият силен женски образ в сериала. Останалите са уж силни, но все имат нужда от мъж да ги оправя, което ме дразни.

# 633
  • NE
Любими персонажи са Джон, Бран и Денериес. Актьорската игра на Peter Dinklage е уникална. omm omm omm

# 634

Скрит текст:

# 635

Това би било страхотно  Crazy

# 636
Тоя от трети сезон ми е най- противен и отблъскващ. Просто  Sick

# 637
  • София
Добре че не са избрали Джони Деп.
Не мога да го понасям тоя  Sick ooooh!

# 638
Деп е превъзходен актьор и щеше превземе пространството на всички останали, на Емилия Кларк да не говорим.
Дарио от трети сезон ме отвращава също като книжния му образ. Новият ми е невзрачен.

# 639
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В този специално сериал има и по-превъзходни актьори от Джони. Но те не се разхождат из горещите земи при Денерис.

# 640
  • Пазарджик/Лондон
Аз си обичам Джеймито пък Rolling Eyes. И Тирион , разбира се, но той си е всеобщ любимец, та не съм много оригинална Embarassed. В началото Нед ми беше любимец, още му се сърдя на Мартин , че го нареди така Crossing Arms.

От жените - много ми е трудно, харесва ми Санса, една такава невинна и непригодна за интригите, които се въртят около нея, но въпреки всичко все още жива. Мисля си , че ни чакат изненади , но не се обзалагам, че Мартин все разбива на прах всичките ми очаквания Joy.

# 641
Деп е превъзходен актьор и щеше превземе пространството на всички останали, на Емилия Кларк да не говорим.
Твърде е популярен и харесван, да не говорим, че с подобна визия щеше да има безкрайно повтаряне "Нямаха ли фантазия да го натъкмят, прилича на Джак Спароу". Освен това леко фъфли.
Иначе мие любимец  Heart Eyes

# 642
  • София
В Замунда не мога да намеря 4 сезон, първите 5 епизода, къде да ги търся  Thinking

# 643
В Замунда не мога да намеря 4 сезон, първите 5 епизода, къде да ги търся  Thinking

Аз оттук започнах преговора, че някои моменти съм забравила.

http://vbox7.com/play:2d5be48109

# 644
Чакайте, чакайте Джони Деп го гласите за Даарио ли?  Rolling Eyes
Направо не мога да си представя толкова класен актьор тук. Не че нещо лошо искам да кажа. Но наистина ще обезличи другите. Да си призная аз не съм гледала нито един от тях никъде другаде. Единствено Натали Дормер в "Тюдорите"/който в прочем е ненадминат за мен сериал като идея, като качество, пипнат отвякъде-невероятен,който го е гледал знае за ккаво говоря.
/ Там ролята й е перфектно изиграна. Само, че на мен ми беше доста противна -факт. Тук ролята и излъчването й са съвсем различни. Дори и поведението и държанието нямат нищо общо. Актрисата е просто добра. Харесвам Санса, Марджери и Церсей също до известна степен. От мъжете-на първо място Кутрето и Тирион. Разбира се и други любимци имам.
Подбора на актьорите като цяло е добър. Особено Нед Старк, Аря, Санса,Варис, Денерис.Тирион изобщо не го споменавам-блестящ е отвсякъде.
 Санса-самата актриса има интересна красота, страхотен цвят на косата, висока е, бледа. Такъв типаж жена най-ми се връзва с образа на аристократка.Тя е перфектната лейди-точно по правилата. Някои я смятат за глупава. Приятелят ми я нарича Санса "тъпото"   Grinning
Мисля обаче, че е невинна и слабохарактерна.
Джон Сняг и на мен не ми допада актьора съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт