Звездни компромати- 206 част

• 56 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Возих детето си до 2,9 години в количка. Той си стоеше, а освен това беше доста слабичък и не личеше колко е голям. Моята количка беше Стоке, доста тясна, но на него му беше добре, освен това е свикнал от бебе да се вози в количка и бебешко кошче поради честите ни пътувания. Мисля, че от детето зависи всичко Peace  Simple Smile

# 241
Моето дете се вози до малко след 3 години в количка, количката е до 20 кг.
Наскоро (на 6 години 130см е висока, 25 кг.) и падна една пейка на крака, трябваше да я заведа до Пирогов, качих я в лятната количка и я закарах така, за да не я нося. Идеално и беше.

# 242
  • София

Искам да попитам ,понеже често сме коментирали в темата чужди звезди,които возят порасналите си деца още в количка, до каква възраст е нормално това да се случва по принцип?

В инструкциите на повечето колички пише, че могат да се ползват за деца до 15 кг., има и за повече килограми, но не са масово /професионално съм се занимавала с това и бая инструкции съм изчела/.
Иначе всичко е субективно - доколко самото дете желае да се вози. И двете ми деца се возеха до над 2,5г., като имаше период, в който се засекоха, т.е. родих малкия и големия се возеше при него. Crazy По едно време си даддох сметка, че количката ми вози всъщност около 30 кила живо детско тегло.  Laughing Много ми беше удобно.  Peace

# 243
# 244
# 245
Анастасия Ингилизова е родила:

Vladimir Karamazov
5 часа ·
Вчера един от най-добрите ми приятели стана баща.Роди се Константин!!! Да е жив и здрав..Прегръщам силно Anastasiq Ingilizova и Hristo Petkov -родителите..

# 246
Анастасия Ингилизова е родила:

Vladimir Karamazov
5 часа ·
Вчера един от най-добрите ми приятели стана баща.Роди се Константин!!! Да е жив и здрав..Прегръщам силно Anastasiq Ingilizova и Hristo Petkov -родителите..
Да е жив и здрав макия Константин!

# 247
Хареса ми роклята на Ким К. На някоя по-елегантна дама ще стои убийствено...  Heart Eyes

# 248
А на мен за пореден път тоалета на Кейт и обувките и - разкошно слънце е тази жена, ако и да е поза.

# 249
Преди около две седмици цяло звездно нашествие One more bar :Ирмена Чичикова -мнго красива ,като статуетка отблизо с бледа почти прозрачна кожа и секси кърваво червило Embarassed излезе с един пич ,явно паралия чужденец от там.След това дойде Димитър Гочев - продуцента на Под прикритие и половин час се разхожда между масите говорейки по телефона newsm78,на друга маса Антоний Аргиров беше с Касиел Ашер държаха се за ръце ,целуваха се и бяха като влюбени гълабета. Twisted EvilПо късно от едни джип с матови стъкла слезе Мариян Вълев  Sickвидимо пил и седна на масата на един приличен на борче.

# 250
Миналият петък пък видях Калин Врачански  Simple Smileприседнал до Хепи на Раковска - беше с суичър ,криеше се под качулката и тъмни очила и никак не изглеждаше доволен ,че всички го заглеждат. ShockedСлед това дойде едно русо маце с колело - неизвестна за мен и двамата влязоха в зоната за пушачи.Лилия Маарвиля  Simple Smile- съпругата на главното ченге в Под прикритие - снощи в Добро на Заимов .Много лъчезарна и весела изглежда от близо - беше с компания и всички бяха в добро настроение.

# 251
  • София
Миналият петък пък видях Калин Врачански  Simple Smileприседнал до Хепи на Раковска - беше с суичър ,криеше се под качулката и тъмни очила и никак не изглеждаше доволен ,че всички го заглеждат. ShockedСлед това дойде едно русо маце с колело - неизвестна за мен и двамата влязоха в зоната за пушачи.Лилия Маарвиля  Simple Smile- съпругата на главното ченге в Под прикритие - снощи в Добро на Заимов .Много лъчезарна и весела изглежда от близо - беше с компания и всички бяха в добро настроение.

Скрит текст:
той живее точно над Хепи Simple Smile

# 252
# 253
 Къде подарък, къде рекламка.

# 254
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, това е много готино, любимото ми тв-участие на Джоузеф Heart Eyes.
Бялата рокля на херцогинята от изявата и на плажа е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт