Звездни компромати- 206 част

• 56 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Роберто Кавали и приятелката му май от доста време са заедно. Въпреки гротеската гледка момичето не се отказва  Mr. Green
ЛюбоФ, няма лошо. Wink Laughing Laughing Laughing

# 586
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утроооо и честит ви петък   bouquet. Стори ми се интересно, аз лично имах съвсем друга представа за живота в Иран, а то какво било

http://izismile.com/2014/04/24/the_reality_of_life_in_iran_50_pics.html

Аз пък си мислех, че вече не си покриват главите, а гледам, че стриктно всички го правят  Confused

Но, то не опира до мода PeaceДали да ходят или не, религията им го изисква да са покрити.

# 587
Роберто Кавали и приятелката му май от доста време са заедно. Въпреки гротеската гледка момичето не се отказва  Mr. Green

Има си жени и жени Rolling Eyes
Едни са готови да се продадат за много пари, докато други не биха го сторили никога за каквато и да е сума.
Ако приемем, че младото момиче се е продало на Кавали, то то упражнява древната професия.
Не ме радва, ако ще и да красавица от класа..... Confused

# 588
Но, то не опира до мода PeaceДали да ходят или не, религията им го изисква да са покрити.

Знам. Просто тази подробност за изискването си мислех, че е отпаднала там. Каквото и да обличат надолу, явно нищо не се е променило в главите им.

# 589
 На тези снимки има и жени, които не са покрити Rolling Eyes

# 590
  • Варна

А мен, тези двамата ме радват  Mr. Green
Не всеки ден, човек има повод да се посмее Simple Smile

# 591
На тези снимки има и жени, които не са покрити Rolling Eyes

Навън.
За вътре ясно, но навън са задължени явно да не си показват носа иначе.

# 592
# 593
# 594

Шалът й е на раменете, като излезе от залата ще си го сложи.
Много ще се радвам да греша и да е отпаднало като забрана, ако някой е ходил там, нека сподели.

# 595
То, не е за тук, може много да говорим за религията им,
Скрит текст:
но само ще си позволя да обобщя, че те - мюсюлманите/не терористите Peace/ са истински вярващи за разлика от доста от християните. Говоря за чистия вид и прочит на Корана, което аз лично уважавам. А, не уважавам, когато християнин каже - "Аз не вярвам в Бог, абе вярвам там в нещо си, и аз не знам какво - някаква сила, ли що ли, какво ли....????" - точно това е причината ние българите да сме народ съставен от безверници Peace Но, нали е демокрация Laughing - всеки да говори и "прави" каквото иска Peace

# 596
# 597
Hushpuppy

Скрит текст:
... това не са християните, а атеистите, които заради мода или нещо др. влизат в църква.
Честно казано не намерих религия, която да ми хареса. Всичките еднакво ме отвращават. Най-вече заради безумни правила, насочени към жените. Иначе за мъжете всички са изгодни.

# 598
Hushpuppy

Скрит текст:
... това не са християните, а атеистите, които заради мода или нещо др. влизат в църква.
Честно казано не намерих религия, която да ми хареса. Всичките еднакво ме отвращават. Най-вече заради безумни правила, насочени към жените. Иначе за мъжете всички са изгодни.

Скрит текст:
Мисля, че бъркаш атеизма с широко разпространените суеверия сред населението.

Преди време в една тема тук в Клю-то, една християнка обясняваше как се молела на бога за следващото си прераждане - точно такава вопиюща неграмотност е масова в България

# 599
Тази мода със селфитата вече според мен е някакво психическо отклонение. Случайно попаднах на този клип в чилийския CNN. Този Господ го е пазил (искал е да си направи селфи докато влак минава до него)

https://www.youtube.com/watch?v=Dy8Yt-P614w

За да не е спам: 45 снимки зад сцената на заснемането на известни филми

http://thechive.com/2014/04/24/go-behind-the-scenes-on-the-set-o … -films-45-photos/

Общи условия

Активация на акаунт