Звездни компромати- 206 част

• 56 754
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Рийз Уидърспун
Сиара снима фотосесия
Биляна Йотовска се подготвя за утрешното състезание в Пловдив
Венета Харизанова
Моника Валериева
Златка Райкова Много ми е неприятна, как един път не си затвори устата Crossing Arms

# 631
 Хубава новина за Шумахер.

Аз да кажа за Иран, няма занчение дали си мюсулманин или не ( там имат и доста други религии), жените трябва да си покриват главата, по правило косата не трябва да се вижда, ръцете и краката също. Момичето със свалената кърпа в билярда ще я арестуват ако влезе проверка, двойката в тъмното в парка са със сигурност женени, не може да седищ с мъж който не ти е съпруг, брат или баща, даже в кино не може да влезете заедно. Ако жена трябва да пътуваш извън страната мъжът ти или баща ти трябва да подпише декларация, че те пуска.
Дори и да не си религиозен или изповядваш друга религия трябва да се покриваш. Младите много се бунтуван, имаше няколко опита за революциа, но бяха потушени с кръв. Иначе обишат модата и се хвърлят много пари.

# 632
Николета коя е нейната страница? Тази, в която надничам е с непрекъснати призиви да "харесва" някакви псевдо бутикчета из фейсбук

# 633
Николета коя е нейната страница? Тази, в която надничам е с непрекъснати призиви да "харесва" някакви псевдо бутикчета из фейсбук
Сигурно си плащат, за да ги рекламира. newsm78

Надя от Дийп Зоун
Алисия с фен Цветът на роклята е много свежарски.
Андреа
Цветелина Янева
Миранда Кер

# 634
Ех, че е хубава Миранда!
Абе, хора! Как ги различавате тези плеймейтки, чалгаджийки и пишман водещи родни - на мен са ми всичките еднакви - джуките им еднакви, прическите им еднакви и всите гледат с празен поглед Rolling Eyes

# 635
# 636
Записвам се с питане. Хванах края на новините по бТВ преди малко и Венелин и Гена представяха новите водещи на новините, след което Венелин закри емисията с думите 'за нас бе чест да водим...' и т.н. Та въпросът ми е - защо? Какво се случва? Къде отиват Гена и Венелин?

# 637
Новите ще водят новините само през Уикенда. Peace

# 638
Записвам се с питане. Хванах края на новините по бТВ преди малко и Венелин и Гена представяха новите водещи на новините, след което Венелин закри емисията с думите 'за нас бе чест да водим...' и т.н. Та въпросът ми е - защо? Какво се случва? Къде отиват Гена и Венелин?
Те се разделиха, нали? Но още продължават да работят заедно?

# 639
Новите ще водят новините само през Уикенда. Peace

Абе и аз така разбрах от това, което видях, но защо Венелин се раздели така драматично със зрителите? Останах с впечатлението, че няма да го виждаме повече. Жалко, ако е така.

tooclose, да, така е.

# 640
Той не стана ли шеф на новините?

# 641
# 642
# 643
  • Близо до гората...
Лъжа за Шуми разтресе света

http://www.standartnews.com/sport-sportove/nyama_potvarzhdenie_z … aher_-235301.html

ПАК!!!

# 644
И Гена, и Венелин станаха шефове и май вече няма да са на екран.

Общи условия

Активация на акаунт