Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Лус благодарско - страхотна си!!!!!!

# 376
Това много ми хареса: Когато блондинка има идея!!!!  hahaha hahaha hahaha

# 377
Наздраве, Лус! Сипвам си и аз едно малко за отскок, петък е! Нищо, че е 4:30 тук, едно Йегермайстърче ще ми дойде тамън!

Калинка - какви са тези суми, че аз кола ще си купя за тези пари, леле! Аз искам от тези, дето Марчето ги показа. Тъкмо на пазар ще ходя, за дребни поръчки тук-там и най-важното - ще чистя из къщи без да ме сковават ставите, три пъти урааа!

Вио - аз съм напълно ок за всякакви срещи! Laughing

# 378
  • София
Смърфи, казваш да спра ягодите, правилно е.  Simple Smile
Калинче, на тези крачка как да им откажеш, пуФкавки са... Simple Smile
Там при теб е много скъпо, тези лири за нищо си ги нямат. Показах на картинка онова колелце и е само 600 лв , затова казах че е по-евтино от моето желано мискерче.
Людачка,  Heart Eyes
Ели, не ща да съм на толкова години, ако ще и ракета да ми предложат, не им я щЪ.

Отивам да гледам един филм. Утре на кафе, ей... Naughty

# 379
  • София
Марче, извика мъ, а сега филм щА глУеда...

Допивам питието и аз ще погледам нещо...

Лека нощ на всички, до утре на кафе Hug

# 380
Мм Луси, как преглъщам аз горката, що ли се хванах да диетувам баш, когато ви намерих...Чак и ми се допуши, а съм спряла цигарите от 4 год.
Аа ще се взема в ръце, че без пороци се оставих, засърбяха ме плешките, крила ли ще ми никнат,  няма да имам нужда аз от превозни средства Mr. Green Моля ви се критикувайте ме, да се поправя незабавно! Ако има среща другарска да ме вземете и мен, където кажете ще дойда, ако искате и на морето елате!

# 381
Марче тез цени са за дето ги карат дъртаците - те си имат и екстри - и с тях и в магазина си влизаш да си пазаруваш. То като и при цените за миксерите - моя е 7£ от промоция  Joy

# 382
  • София
Ели, то и аз не пуша от 8 години и малко... цигарките няма да ги хвърлям... радвам се на тях, душа ги, все още ми се пуши... Peace

Намерих картинката..., която съответства на моите убеждения...

# 383

Ели, не ща да съм на толкова години, ако ще и ракета да ми предложат, не им а Щъ

Марче, то кой ли иска да остарее, мисълта ми беше друга-старостта ще дойде за всеки, да я изживеем лудо, с млад дух като тези снимки!   bouquet много за рецептата, в най- скоро време ще я направя!
Луси и на мен ми седопушва, припалвам си за кеф, но много рядко!
Лека нощ и от мен! До утре на кафе! Hug

# 384
  • София
Уф, не мога да ви оставя, значи.  Simple Smile
Калинче, те такава цена от 7 лири тук няма ...х 3 лв грубо казано = 21 лв. Те такава цена няма и никога няма да има. Това е, щото сме по-богати от твоите хора там, фръц...  Simple Smile
Ели , ти на кое  море си северно или южно, да знаем коя магистрала да хванем... Joy да не се загубим.
Людачка, не чети глупостите на някои хора. Ти си си това, което си и сега и в бъдеще време. Какво означава това в малките букви.."ако не можеш да бъдеш добър пример, бъди ужасно предупреждение"....за кого да бъдем предупреждение, то ние нищо лошо до момента не сме направили, живее по всички норми, нормално без изцепки.  Peace
Не, отивам си вече!!

# 385
Марче, Ели ми е съгражданка. Като хванеш южната магистрала с един куршум два заека ще удариш. Ще забереш Креми и Хортензия от Пловдив и при нас на морето. Там сме аз, Ели, Славчето и Джейми, дано не изпускам някой. Може да натовариш и някоя софиянка, защото ще имаш място в колата и стой та гледай какъв купон ще си спретнем. При мен в Бс има място за двенки. В София за тринки.  Peace
След като се накупунясаме в Бс, с двете коли газ за Варна, там са Кокончето, Тити, Нощни, Вио и Бонболинка са наблизо също. И там един купоооон, голям кеф.
Иначе аз с всички искам да се видя и да не чувам извинения, особено за софиянки. И мисля, че ще успея. Най-добре ще е като се върна веднага в края на юни да направим една голяма среща в София, защото след това всеки се пръска по отпуски и почивки. А за после ще го измислим на срещата. Контеска ще я включим с директна онлайн връзка. Hug
Писенцето и тя е мнооого близо до Пловдив, само Стади ще трябва да измислим как ще стане.
Сега хубаво ги направих плановете без кръчмаря, ама я кажете кой изпуснах? Blush

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 01:11 от Смърфиетка

# 386
  • София
А не, Марче, аз тези малки букви не ги виждам... Така се казва групата във ФБ нищо повече...

Харесва ми много изказването - НЕ СЪДИ ЧУЖДО МИНАЛО - НЕ ЗНАЕШ СВОЕТО БЪДЕЩЕ...

Днес съм спорила с ММ, свеки и свекър, че не е хубаво децата да не говорят с родителите, братя със сестрите... та това е... И свекито почна, че аз съм била такава, тя е била такава, той не беше прав... Няма прав или неправ. Роднините не избираме. Щом ни е събрала съдбата под един покрив, значи това сме заслужили, поискали и т.н. Щом е кръвна връзка - свято е! Това е... Всичко се прощава! Моето мнение... те не мислят така...

Смърфи, ще се радвам да те видя и всички останали Hug

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 01:21 от luss

# 387
Леле, Смърф, ставаш за генщаба! Направо се размечтах.
Джей, честит празник! Да си жива и здрава, много щастлива!
Лейди, при вас викаш кал и мокротия. Ама ние ви минаваме последните седмици. То бива, то може, ама чак пък толкоз дъжд... Дребните полудяха у дома. Ели, много си си хубава, не вярвам с тия пет кила да си кой знае колко променена.
Мен пак са ме подгонили глад и безсъние. Отвратителна комбинация.

# 388
Лус, тежка тема сте водили... Нали знаеш, че тук брат брата убива за едно парче земя, лош маталитет имаме. Радвам се, че моите родители така ни възпитаха със сестра ми, че умираме една за друга, дразги няма. Но съм виждала и обратното и то при много близки хора, грозна работа. Тежка тема е това. Ти си възпитавай децата, както го чувстваш, остави ги свекърите.

Хортензия - имам вроден организаторски талант, то това и работих. Ех, умря циганката дето ме хвалеше и сама започнах. Blush Ама Лус е виновна, какво наздраве посред бял ден, вече съм ухилена до уши, хаха.

# 389
  • София
Няколко лицеви опори и ще ти мине...

Имам си една сладурска снимка на Петьо...

Общи условия

Активация на акаунт