Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Момичета аз тази национална среща без спане и без деца нещо не си я представям.На кой да ги оставим малките?За мен мястото е без значение.Аз нямам причина да не дойда само да сме здрави.
Хисар не е лоша идея.Има минерални басейни и децата ще се кефят, но не знам дали ще може да се наеме къща за гости.
Друго не знам какво да ви кажа.Давайте да се преброим и задействаме, щото юли не е толкова далеч.Все пак трябва резервация и т.н.
Аз все си мисля , че като има желание има и начин, нали?

# 466
Добро утро!
Заведох каката на градина, щастлива, че ще имат "теЯтър". Сега се чудя какво да готвя.
Хисар също ми харесва като идея, дори повече от Рибарица. Но ще се съобразя с вас.
Ставам, че ще ме хване мързела.

# 467
  • Fort Worth, TX
Адаш, изчисти си кутията.Не мога да ти пиша.
Кокон, чрд.
ето аз какво намерих.Има интересни попадения.
http://pochivka.bg/t-54-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B8-%D0%B2-%D1%80%D … %B8%D1%86%D0%B0/4

# 468
  • София
Коконче, бъди здрава и щастлива! Hug  bouquet

Аз все си мисля , че като има желание има и начин, нали?
Не винаги. Simple Smile

# 469
  • Fort Worth, TX
Теб не те броим тоя път. Laughing Hug

# 470
Привет!
Срещата-Валето е права,че не винаги като има желание,има и начин.При мен да си кажа честно има и друг момент(дори и да успея да накарам моя)-финансовата част.Не почна ли скоро работа,просто ще искам да ми пращате снимки постоянно,за да се чувствам че все едно съм там.
Иначе Хисар ми идва вече далеко-ако ще е там,то по-добре ми е Пловдив  Mr. Green
Аз вчера нещо не бях в кондиция,цял ден ми бе лошо,отпаднало,корема ми вреше и ми се повръщаше.Даже и не пуших . Sunglasses Снощи умирах за сън,легнах в 22/30,в 01 ч още не бях заспала.Ставах 5 пъти до 00,придрямвах само,много сънища и така.Сега съм с главоболие.Ще правя супа топчета и нищо повече.
Иначе гарнитурата на колата се прецака,зетя го чакам да дойде да я вземе и да я занесе на ремонт.
С ММ се сдърпахме преди един час,времето е гадно,вечно съм гладна...
Хубава седмица ми се очертава май,а  Laughing
Дано за всички ви е хубава наистина

# 471
# 472
Добро утро.
Коконче, честит рожден ден!
За Хисаря нямам проблем аз - пак ми е същия път (горе - долу, не съм гледала километри).
Та така, ако ще се преброяваме - пишете ме ЗА! Аз, мм, Дея и Ванко  Peace
Между другото, тази сутрин докато си пием кафето, решихме съвсем спонтанно да идем някъде сега за празниците. И, пак съвсем спонтанно, решихме да е Рибарица  Mr. Green Така че, ако не ни мине котка път, съвсем скоро ще имам пресни впечатления от там  Peace

# 473
  • Fort Worth, TX
Аз и Сашо евентуално мъжа ми, ако си е дошъл.

# 474
  • при късмета
Аз, шефа, евентуално мъжо
Креми, естествено, че само Сашо. Представих си големите да ги строиш да ги водиш на уикенд  Joy
Вио, ако отидете и разгледаш на място ще е много хубаво.
Единственото което може да ме спре мен, е да се разболее детето, нищо друго, поне засега

# 475
Ма ко, ако отидем, вие няма ли да дойдете да ни видите?  Mr. Green Heart Eyes

# 476
  • Fort Worth, TX
Ти мани, ако си направят устата и те, че искат.Барбекюто трябва да пуши непрекъснато иначе ще ни изядат. Mr. Green Mr. Green

# 477
Кремче, тъкмо ще забавляват дечковците  Wink

# 478
  • Fort Worth, TX
О, не няма.Повярвай ми.Ако дойдат ще лежат по тревата да търсят уайфай.Ще търсят само за ядене и ще разгонват дребните като досадни мухи, за да не им развалят рахата. Mr. Green

# 479
Привет, момичета!

Коконче, ,

Пак вали днес от сутринта- отвратително време, къде е тази пролет, ще дойде ли някога? Нищо чудно, че имате все главоболие, от времето ще е.
Днес като гледам няма да изляза никъде, имам цяла камара дрехи за гладене. Тъкмо ще си гледам и някой филм, почва новата седмица много лежерно! Нищо, кратка ще ни е, че пак много почивки идват!
Заемайте се с организацията за срещата, че наистина ей сега ще дойде юли! Аз ще ви чета само и ще чакам разкази после и снимки! Simple Smile
Хубава и спорна седмица ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт