www.feelunique.com - 10

• 48 972
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • гр. София
И аз исках от по-светлите, но са изчерпани и затова поръчах  Mirage 338. Нося оранжеви червила. Дано да ми допадне.  Praynig Praynig Praynig

# 76
  • София
И аз исках от по-светлите, но са изчерпани и затова поръчах  Mirage 338. Нося оранжеви червила. Дано да ми допадне.  Praynig Praynig Praynig

То изобщо не е лошо! Много се доближава да Rieuse, но е по-прозрачно. Със здраве да си го използваш, страхотни са тези глосове!

# 77
  • гр. София
Благодаря. Чакам го да пристигне с нетърпение.  Hug

# 78
  • Варна
И аз се записах с едно диорче. Тук са показани подробно цветовете:
http://www.escentual.com/blog/2014/04/22/dior-addict-fluid-stick … iew-and-swatches/

# 79
  • Sofia
   Момичета, да ви питам, понеже мисля и аз да пусна скоро поръчка – каква е разликата между тези два почистващи продукта? Също, бих се радвала да ми предложите и други продукти за измиване на лицето (препоръчително за нормална към суха кожа), от типа на пяната на Filorga – т.е. с хидратиращо и нежно действие. Flutter Благодаря предварително!  bouquet

# 80
  • Варна
  Момичета, да ви питам, понеже мисля и аз да пусна скоро поръчка – каква е разликата между тези два почистващи продукта? Също, бих се радвала да ми предложите и други продукти за измиване на лицето (препоръчително за нормална към суха кожа), от типа на пяната на Filorga – т.е. с хидратиращо и нежно действие. Flutter Благодаря предварително!  bouquet

Първия е като скраб, с частички, а втория е пяна. Първия е изчерпан Hug

# 81
  • Sofia

Първия е като скраб, с частички, а втория е пяна. Първия е изчерпан Hug

Много ти благодаря!  bouquet Изобщо не съм обърнала внимание, че е изчерпан, но аз, така или иначе, се бях насочила към втория продукт, тъй като прочетох много добри отзиви за него в една друга тема. Peace

# 82
  • София
Е не мога да устоя тия дни на тези намаления, като от миналото чакам слънцезащитни продукти на Биотерм, ампулите на Керастаз против косопад.  Black Cat 13, и аз поръчах днес измиващия гел на Шисейдо - бях му хвърлила око отдавна и сега не се чудих много с кода  Peace

# 83
# 84
  • София
Погледнах за Диорските лакове с гел ефект, ама не се предлагат Sad
Има ги Wink
http://www.feelunique.com/p/Dior-Vernis-Nail-Lacquer-49232

# 85
  • София
Благодаря за кода.   bouquet

Възползвах се, поръчах кабукито на Диор това - http://www.feelunique.com/p/BACKSTAGE-BRUSH-Professional-Finish-Kabuki-Brush

Взех преди известно време скосената четката на Диор за фон дьо тен и плоската за пудра и много ми харесват. Явно съм се пристрастила към четките на Диор.  Laughing

# 86
Върха е това кабуки. Много висок клас изпълнение. И аз ще го поръчам.

# 87
  • София
densi, ти ме запали по четките на Диор, но наистина са много хубави.  Hug

# 88
Момичета имам едно питане : още не съм поръчвала от ФЮ и се чудя, ако пусна поръчка дали мога да комбинирам няколко кода  newsm78 :
 10 % за първа поръчка, имам мейл за 15 % намаление на продукти за коса и тяло, 10 паунда с кода, който сте пуснали  Thinking
Кода  е REFRESH15 и важи само днес   bouquet

# 89
  • Бургас
Само един код можеш да ползваш.  Peace

Оффф, искам да си поръчам нещо, но не знам какво...  Mr. Green Разглеждам из сайта. Всичко, което ми допадна, за съжаление, е out of stock. Пфу!

Общи условия

Активация на акаунт