Лидл ::43::

• 84 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На мен роклите не ми харесаха. За сметка на това се сдобих с къси панталонки за цялото семейство - за детето и мъжО по два чифта, както и с тениски по няколко цвята за всички - чудесни са като материя, особено за тази цена  Grinning
И аз се запасих с тениски за всички - и като цвят, и като цена, и като материя са супер. Взех си и черния стреч панталон - добре стои. За роклята се колебах, но нещо накрая се отказах. Потниците не са лоши, но не са и нещо особено, пък са по-скъпи от тениските и не взех. Обувките не ме впечатлиха.
Идната седмица ще има приятни потници, туники и 3/4 панталони. Май пак ще се купува. Grinning

# 196
Az sashto se zachudih za teneskite I potncite no se otkazah. Vidqh parochistachka v nashiq Lidl - Aquapur 1300w za 35lv. Zaslujava li is che mnogo I se chudih

# 197
Значи се състои от две четки: едната за нанасяне на препарат, а другата за изсмукване и подсушаване, така ли?

# 198
Моля ви кажете дали този чопър може да се ползва да накълцва месо в малки количества. newsm78

# 199
Взех си от тениските и потниците, супер са Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 15:26 от BilyB

# 200
  • Варна
monii - не бих ги нарекла точно четки, но да

# 201
  • София
Тази седмица пропускам пазара в Лидл, нищичко не си харесах. Дано следващата седмица са по-добри предложенията.
И наистина, да вземат да заредят от тея уреди, че ме навихте и мен да пробвам. Вкъщи прозорци се мият рядко, защото през ден една съседка отгоре излива разни мазнини и гадории и не мога да се справя с нея, а с тоя уред може и през ден да почна да ги мия Mr. Green

# 202
Аз се разорих днес, пред заплата съм и посегнах на едни пари на малкия Mr. Green

Взех тениски на малчо и баща му в един цвят, като ги пращам на разходка, ще ги обличам еднакво Whistling

За мен-късите панталонки, лепнаха ми, хубавки са...
Взех черната блуза без ръкавите-сладка е, биваше по-наситено черно да бъде, ама ще я задържа...
Взех си една тениска, жълта - малко ми е широчка, нали почват от М размер, ама за 4 лв...

На малкия бермуди, за след някоя година, че е малък още, ама да има там...

Банани взех, но не съм ги опитвала...

Рапорт даден...

# 203
Много похвали отнесе този уред за прозорци и се зарибих и аз. Дано да го пуснат пак.
Чопър и аз имам от друга промоция, но е 400 W. Имам и от пасатора в комплект с чопър и миксер, така че съм оборудвана.

# 204
Чери доматите, които са на промоция са много вкусни.
Освен маслото и сиренето Ливади е все още намалено.

# 205
Аз си купих също днес банани,но моите са сладки Peace

# 206
Момичета, изгоря ми пасатора, купен на 6 април. Когато отида да го върна - каква е процедурата? Ще ми го заменят ли или ще ми възстановят парите?

# 207
И аз ще съм пас тази седмица!

# 208
  • София
Момичета, изгоря ми пасатора, купен на 6 април. Когато отида да го върна - каква е процедурата? Ще ми го заменят ли или ще ми възстановят парите?
Ще ти кажат на място, но можеш и да се обадиш на телефона да попиташ. Ако го заменят - взимат ти касовата бележка и уреда, дават ти една бележка за рекламация и това е, после чакаш обаждане. Само си виж хубаво/най-добре си преснимай/ касовата бележка, на мен ми върнаха апарат за кръвно с чужда бележка, но късно видях. Не че е голям проблем, но ако има и други неща с гаранция на бележката, ще ти трябва.

# 209
Благодаря ти, Коте за отговорът! Утре ще си копирам касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт