Лидл ::43::

• 82 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Аз по принцип нося 37-38, но днес си взех 39 номер от маратонките - в тях се чувствам по-комфортно, отколкото с 38, а и мерих с много тънък чорап (тип чорапогащник). Иначе като отидох кутиите бяха много разхвърляни, имаше кутии даже в съседни отделения за друга стока. Гледайте внимателно да не си вземете 2 обувки с различни номера, че понякога кой където свари прибира  Laughing
Дънките наистина ми изглеждат теснички, загледах ги, но се отказах (че май имам достатъчно).

# 541
Тук липсва предишното разнообразие на сладоледи ,а от клечките има само тези стик от 0,29 /такава им беше старата цена/.  Gelatelli не съм виждала - поне от месец търся -и няма.

# 542
  • Русе
И в Ловеч почти няма сладоледи. Евтините на клечка, Балино с фъстъци на клечка, ледените кола и портокал и кутиите от по 1 л. Дъщеря ми харесва корнетите и от кога се оглеждам за тях. И тези от XXL промоцията, дето са на клечка, тип BOSS мистериозно изчезнаха - единия ден беше пълна витрината, на другия ден като отидох, вече ги нямаше. Как така пък 2 седмици стояха и никой не проявяваше интерес и за един ден после ги изкупиха? Оня ден същите сладоледи в Русе бяха намалени на 3,29 лв. кутията, което си беше доста изгодно - 40 ст. за сладолед. Яд ме е, че взехме само една кутия.

# 543
Момичета, уреда за сушене на плодове от преди седмици хубав ли се оказа? Някой взе ли си го?

# 544
  • Варна
Благодаря на момичетата споделили за маратонките
ще си оставя тези които съм взела ,
sisis_91 ,може би са малко умалени ,знам ли ,аз и затова го направих на въпрос тук
момичета които имат да кажат
малко по-горе споделих че мерих стелките с други които са нр:37 и са едно към едно
и мм. разлика няма !

# 545
  • Варна
Ей, другата седмица ще има къси панталонки, тениски, клинчета, сандали и джапанки за дребосъци Simple Smile

# 546
Месечинка виторога и аз потърквам ръце за детските дрешки. Тениски и панталонки  ще се купуват задължително!  Надявам се да пуснат къси панталонки за момиченца , да не пуснат само поли..

# 547
  • Mediterraneo
Аз ще си заредя ноазети  Wink Много ги харесваме.
Малката има нужда от тениски и сандали...

# 548
  • UK
Къде ги видяхте? Аз не ги виждам.

# 549
  • София
В брошурата от 12 май, има я качена в сайта.

# 550
  • UK
О, благодаря, сега видях. Там съм на панталоните и тениските, че и палатката Simple Smile

# 551
Някой беше писал, че просто грабва моркови от Лидл и винаги са хубави. Да така е, само внимавайте да не грабнете от турските като произход. Много често са жилави и безвкусни.  Peace

Полските и австрийските винаги са супер!!

Пилетата са си български през повечето време? Градус и пилко май?

# 552
Аз съм - дето грабвам морковите Laughing

Незнаех че са различни като произход... Peace

Винаги гледам да са от тези в тарелките с найлон обвити...

# 553
Аз щото много ги харесвам и миналата година 2 пъти греда ударих и бяха турски и май веднъж имаше гадни български на Арон в стандартните тарелки.  Laughing

# 554
Благодаря за уточнението Hug

ще го имам предвид и ще хвърлям по едно оЧо тогава, като купувам....

То зимата много много не ги подбирам, в смисъл - да има там за готвене, а и при положение че в кварталния зеленчук са изгнили и развалени през даден период Sick, тези са направо цвете.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт