Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
ПИТАМ НА ВИСОК ГЛАС НЯКОЙ ПРЕВЕЖДАЛ ЛИ Е ВЕЧЕ ПАРИ НА МИСС БОНЕВА И ДО КЪДЕ?
ХВАЩАТ МЕ ЯКО НЕРВИТЕ, ОТ 2 ГОДИНИ СЪМ В ТАЗИ ТЕМА, ТАКОВА ЧУДО НЕ БЯХ ВИЖДАЛА

# 76
Подкрепям  Мелисса  с  2  рьце   за  мис  Бонева ,и аз имам  такова  чувство  от  сутринта  ,моята  история  по  сьщество   я   знаят  само  един или  двама  от форума  с които  си  пишем на  лични.Ня,а  как  тя да  ги  знае  нещата  в  дьлбочина    а  даже  има  и  смелостта  да  ми пише...........Ако греша  ме поправете. ха  ха  ха 

# 77
Здравейте ,  днес  говорих   с Миро  по телефона  ,човека  направо ме  разби  .позна  даже от кой  град  му се обаждам.Веднага  започна  да говори  за проблемите  ми  и  едно  кьм едно ,как никьде  не сбьрка.Гледа по телефона   таксата  му е  30  лева.   Не сам го питала  но  засега  ще  си позволя  да  му   публикувам  телефона    0885 787193

Кой е този? май съм изпуснала за него - коментар за бъдеща познаваемост?

# 78
  • гр.Пловдив
Аз 2 пъти й писах с въпрос да даде координати да й пусна парите,но глас пустиня все още.. #Crazy

# 79
Аз 2 пъти й писах с въпрос да даде координати да й пусна парите,но глас пустиня все още.. #Crazy

И при мен същотос Мис Бонева!

# 80
Сега как да ни си кажа- имам 30 лв излишни звъня на Миро да го питам къде да му ги пратя.
Той - аз знам за какво питате- болен човек ли има
Аз - не за бившия искам да питам
Той - от Плевен ми се обаждате
Аз - не
Той - ами имаме какво да си поговорим с вас за този мъж 30 лв ми се пращат ама не знам вие все пак не сте на 20 - 25 години как не сте го усетили че има друга, хем сте по - зряла жена, знам че вие и за работа се притеснявате

Аз съм студентка на 21 ама нищо не му казах на човека - жив и здрав Grinning Grinning

# 81
Обадих се на Миро - да ви кажа позна неща, който няма откъде да знае, ама за отговора на моя въпрос иска да му пратя парички по банкова сметка.  newsm78 Но определено ме изненада позна буква на човек, зодия и т.н Peace

# 82
  • Sofia
Някои потребители са решили, че циркът ще бъде тук.
Няма да бъде.
Оффтопици, лични квалификации към потребители и поредни публикации няма да се допускат, точно както не са се допускали и до сега.
Ако някой има проблем с това, моля да си припомни името и правилата на този форум.
Съдържание извън нормално допустимото за подобна тема, също ще бъде премахвано.

# 83
На мен ми каза за кво точно му се обаждам без да ми увърта и да ме подпитва, ама избеснях като почна и на мен да ми обяснява че предварително иска парите  Embarassed

А и 30 лева ми се струват много за разговори по телефона...

# 84
Преди всичко здравейте на всички ... От доста време четя и следя темите за врачките и тем подобни ... От Хасково съм и да Ви кажа от любопитство обходих де що имена открих от нашия град (най-вече имена които открих тук във форума) ... И имам лични и положителни впечатления от само един човек и бих искал да се допитам до съфорумците дали и те са на същото мнение като мен, за да сверя часовника един вид Simple Smile
Та ... Човека за който пиша се казва Виолета и да поясня не е тази на която и е написан номера тук а съвсем друг човек ... Живее в един блок по пътя за местност Кенана ...
Има ли други които са я посещавали и дали са останали "доволни" от срещата с нея ... Случили ли са се нещата които им е казала?
Благодаря Ви предварително!

# 85
Освен мен, Мелиса, и още едно момиче друг звъня ли на Миро? Доволна ли сте ??? newsm78

# 86
Аз , уж се каня да му звъня,обаче ме е шубе  newsm78.

# 87
Е ами нормално е да си искат парите...Баба Цеца и на мен ми каза,че първо искала парите, писле щяла да гледа!!! Та и за Мирко не се съмнявам. Даже се чудя защо вие му се чудите,че иска пари...Няма безплатен обяд ама поне да познава!!!
Относно Боневата аз преди да съм искала да ми гледа я попитах за парите: Каква и е таксата и удобно ли е евентуално да и ги изпратя парите по Western Union ама ни звук ни стон от тъмнината. Аз по принцип обичам нещата да са уточнени преди да сме започнали каквото и да е гледане, за да няма после хъката мъката, ри не ми плати и други цигании...Искам да се знае и всичко да е точно!!! Аюа Бонката не отговори...Сега се чудя да звъня ли на Мирко или не???Не че ми е за паеите ама ако не познае за къв чемер ми е да му пращам пари...Тъй като гледам само на Мелиса е познал...на другите е имало налучкване на посоки...

# 88
Здравейте! Бих искала да попитам колко се плаща при Ани от Пловдив? Днес писах на скайп дали случайно има шанс за "консултация" без микрофон и камера (понеже не разполагам с такива), а също и за паричките, но единствено ми отговори, че не става без микрофон, цена никаква не ми е дала.
Мерси!

# 89
  • София
Здравейте! Бих искала да попитам колко се плаща при Ани от Пловдив? Днес писах на скайп дали случайно има шанс за "консултация" без микрофон и камера (понеже не разполагам с такива), а също и за паричките, но единствено ми отговори, че не става без микрофон, цена никаква не ми е дала.
Мерси!

Във вторият пост на 1-ва страница има линк в него има информацията, която те интересува.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт