Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 231
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
За Марина има редица  коментари от много посетили я хора в няколко  теми.

# 181
sisly21 И при мен нищо не позна Божка  Tired

Жалко, ...... ще търсиме друга.... аз така или иначе все съм в процес на търсене на най-добрата.....

# 182
Що спряхте да пишете за Миро......Аз таман се навих да му звъня и се замълчааааааааа за него.  Rolling Eyes

# 183
Момичета,
тези дни ще пътувам за Лом, ако имате координати на "някоя" давайте, дори и да е в областта няма проблем с кола съм.

# 184
И аз писах на мис Бонева...дано ми отговори ,защото иначе ще откача...

# 185
Що спряхте да пишете за Миро......Аз таман се навих да му звъня и се замълчааааааааа за него.  Rolling Eyes
Аз мога да ти кажа за 20 лв в началото ми позна буква и зодия и за какво се обаждам. После след като пратих паричките (тоест той ме зариби с тези познавания на букви и зодия) се чухме пак и ми каза, че както си наредя живота така ще бъде newsm78 hahaha Всичко било в мои ръце и дотам  #Crazy В крайна сметка все едно бях при психотерапевт, които борави с клишета, то това веки може да ти го каже  #Cussing out Нито срок ми е давал, нито нищо за бъдещето. За мен освен тези познавания на буква и зодия, другото е абсолютен "минус" Naughty

# 186
Бойка каква  цена иска? Гледах но не видях пари  Shocked

# 187
Бойка каква  цена иска? Гледах но не видях пари  Shocked

Aaa, няма гледане , при което не се виждат пари  Laughing

Бойка няма твърда такса.

# 188
Аз мога да ти кажа за 20 лв в началото ми позна буква и зодия и за какво се обаждам. После след като пратих паричките (тоест той ме зариби с тези познавания на букви и зодия) се чухме пак и ми каза, че както си наредя живота така ще бъде newsm78 hahaha Всичко било в мои ръце и дотам  #Crazy В крайна сметка все едно бях при психотерапевт, които борави с клишета, то това веки може да ти го каже  #Cussing out Нито срок ми е давал, нито нищо за бъдещето. За мен освен тези познавания на буква и зодия, другото е абсолютен "минус" Naughty
Ааааааааааа, аз предпочитам да дам тези пари за психотерапевт......

# 189
  • София
Caprice® Във вторият пост в темата има един файл, в който има информация кой колко взима, за тези за които знаем. Няма твърда такса, колкото и оставиш  Peace

# 190
Ето ме и мен.
Изморена, недоспала, изнервена, но ще споделя за Марина, много се чудех дали да го направя.

Много ми е интересно каква й е точно работата на Марина.
Слушах един час някви неща за себе си - ми то е ясно, че аз си знам всичко за себе си.
Останах по скоро с впечатлението, че тя иска да потвърди способностите, които има, отколкото на мен да ми каже нещо съществено.Трябваше почти след всяко нейно изрчение - мнение за мен да потвърждавам, че това е точно така.
Нищо ново, което не знам за себе си не чух.
В един момент се запитах какво й е толкова специално на тази госпожа рускиня, та е месеци чакане.
Определено не бях на врачка.Дори не ми беше интересно.
По скоро изнервящо.
Уцели предишния живот и отношенията ми с човека в него, но аз това също си го знам от регресията.
Малко в повече ми дойдоха непрекъснато жестовете съв средните пръсти на двете ръце.
Малко в повече ми дойде непрекъснатото повтаряне на:Майка Тереза, сини каски.
И твърде в повече ми дойде натякването как на челото ми пишело с големи букви:БУДАЛА.
Хората за които питах бях тотално объркани, казваше името, но всъщност ми говореше за другото име.
Прогнози никакви, конкретни ситуации, факти никакви.
Това ми беше най - странното посещение на подобно място, за което си платих 35 лева.
Никога, никога, ама никога не бих повторила подобно нещо.
Иначе сутринта водих на кафе една приятелка при Бойка.И стана въпрос точно за това, че говори само хубави неща.И че на мен ми идват твърде в повече тези хубави неща само да ги слушам, а реално дори да няма изгледи да се случат не в скоро време, а изобщо.
И пак ги чух 15 минути след това.
Следобяд  отидох на психотерапевт и забравих за всички прогнози на всички.
И вече съм твърде уморена да се занимавам с всякакви знайни, незнайни, стари и нови индивиди, които са причина за тази тема.

Поздрави Simple Smile

# 191
Привет, споменаваш нещо за регресия и понеже напоследък се замислям да ида, може ли да ми пропоръчаш някой добър. ако искаш и на лични може?

# 192
  • Sofia
Мелиса, що не си починеш малко от тия врачки  Hug, не ти ли разбъркват мислите повече, отколкото ти помагат  newsm78

Не съм забравила за координати на шуменския Любо,ама мойта другарка е някъде по чужбина,та ще я изчакам да се върне и да ми даде номера му  Rolling Eyes

Ще пътувам за Сандански аз и обмислях дали да не се спра при Бойка, ама като чета напоследък не я хвалите много... а и не ми се ще мъжът и детето да нахлуят с мен  newsm78 Stop

А и определено аз се обърквам/подтискам/ентусиазирам след  такива посещения, та ми трябват интервали между ходенията,че иначе става мазало от емоции,мисли,намерения,заявления и т.н. подобни  Whistling

# 193
Мисля, че всички съфорумци трябва да се доверим на вълшебната змия Доротея Joy hahaha Crazy Mr. Green

# 194
Мисля, че всички съфорумци трябва да се доверим на вълшебната змия Доротея Joy hahaha Crazy Mr. Green

Това би могла да е пепелянката, която Николета разпореди да се слага в бидон с кисело зеле!
Но защо  нито дума за  вълшебството на катерицата Беатриз?! Twisted Evil

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 00:46 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт