Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Отиде й бизнеса и на Михаела,едва започнала радостта  от раздаването на телефона и пристигането на групи платци-справка от същия раздел в името на добрата памет: ромският оператор с красивото  име Ташинка от китното село Конуш +  Божка.

Simple Smile ))))))
Ето как можеш да започнеш седмицата с усмивка Wink

Хах, да Simple Smile Освен това продължава да вали, така че ще ни върви и по вода Simple Smile

# 481
Момичета помагайте  Praynig търса мнения за Цветанка Генова (по известна като Цеца )....  bouquet
Благодаря предварително !

# 482
Момичета помагайте  Praynig търса мнения за Цветанка Генова (по известна като Цеца )....  bouquet
Благодаря предварително !

Говорили сме отдавна за нея.Прилагам линк към купища мнения за въпросната + едно конкретно от тях:

" Познавам Цветанка Генова.Преди години ми я препоръчаха за намиране на магии, тъй като имах направени черни магии и бях много зле.След като ми гледа каза, че имам една живачна в къщи и две писани в гробищата/определя ги с броеницата/.На другия ден отива да ги \"вади\" заедно с другата мошеничка от Перник,за което им платих 200 лева, които си разделиха.Имаше още 6-7 души,които обработиха по същия начин.Разпитах за нея тези хора, които не идваха за първи път и ми казаха,че е точна.След операцията по \"изваждането на магиите\",положението не ми се подобри и отново отидох при Цветанка за проверка и тя ми каза, че има нови магии, които трябва да се \"извадят\",което ме усъмни,че работата не е читава.След като анализирах много внимателно всичко и след разговор с клиентите й/те са си направо пациенти/,които беше направила направо абонати-една жена идваше при нея за 16-ти път-установих,че СЛЕД КАТО НАУЧИ ИМЕНАТА НА ПОТЪРПЕВШИЯ И ИМЕТО НА МАЙКА МУ, ТЯ МУ ПОСТАВЯ ПИСАНИ МАГИИ ПЪРВОНАЧАЛНО В ГРОБИЩАТА, А СЛЕД КАТО НАУЧИ АДРЕСА МУ И ПРЕД КЪЩИ,КОИТО ВПОСЛЕДСТВИЕ НАМИРА. ТОВА Е ЕДИН НЕПРЕКЪСНАТ ПРОЦЕС И ЕДНА ГАВРА С НЕЩАСТИЕТО НА ХОРАТА, ЗА КОИТО ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.Аз навреме се усетих и си спестих доста пари.Няколко години по-късно сами си ги намерихме магиите и ги изхвърлихме и положението е нормализира.В заключение искам да кажа,че тази жена не само че не помага - ТЯ УВРЕЖДА,ЗАЩОТО ТЕЗИ НЕЩА, КОИТО ПОСТАВЯ СА ЕНЕРГИЙНО ЗАРЕДЕНИ И ТЕ УТЕЖНЯВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ПОТЪРПЕВШИЯ.Тази жена е злоупотребила с дарбата,която и дадена свише и я е загубила.Затова не съветвам никой да ходи при нея"

Ето линк към цялата тема за "баба Цеца" :

http://horoskop.rozali.com/komentari/26209_9.html

# 483
 ryannn и аз само това открих за нея  Confused  Интересуват ме и други мнения за нея , още по-добре ако са и по-нови....  bouquet

# 484
ужас а някоя която наистина да познава дали имаш магия има ли?

# 485
ryannn и аз само това открих за нея  Confused  Интересуват ме и други мнения за нея , още по-добре ако са и по-нови....  bouquet

Преди доста време  ми бяха споделили, че казала, че някакъв съсед ще умре еди кога си...ей така го изцепила...Хората живели в див стрес през целия този период, без да има никакви признаци за приближаващо  сбъдване на прокобата, но  когато дошъл последният от срока ден , човекът действително починал.Друго предсказание не им била направила, но доколкото разбрах, впоследстие го е ударила здраво през просото ,като почти всичките ни приятелки от бранша,а това с подхвърлените от нея самата магии, които после триумфално "локализира" и изважда срещу 3 пенсии  и зачернянето на живота на хората се вижда от много мнения он лайн...никак не е привлекателно  и добра идея, поне за мен,  да поканиш такава " прелест" в съдбата си , че и да си платиш и то не само с купища пари.

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 19:28 от ryannn

# 486
Цеца от Надежда и тази Цветанка Генова едно и също лице ли са? Има ли връзка с онази гледачка от Перник, забравих й името, дето живеела на 8 етаж и нямало асансьор?

# 487
И аз съм доволна от смс-овия сайт. За пет лева - две изречения. Но пък ти дават надежда.
Нямам думи. Втори смс от името на трето лице пратих /демек подвеждащ - в смисъл човекът уж очаква положителен отговор/. Потресена съм от познаваемостта. Какво излиза, че когато цифрите говорят, всички магесници бледнеят.

# 488
В коя сфера попита? Можеш ли да копираш отговора?

# 489
В две сфери, нещата са много лични, пък и 4-5 лева не са колосална сума за проба.

# 490
В две сфери, нещата са много лични, пък и 4-5 лева не са колосална сума за проба.
3D Оракула ли имаш предвид

# 491
  • Под Слънцето
Цитирана по-горе баба Цеца е онази, чийто мъж бе написал книга за нея, нали?
И .. мноо ясно що си е загубила дарбата. Това ще сполети всеки ,  който се полакоми!

# 492
Като ви чета мненията, според мен Михаела от Монтана беше поредната реклама тук, за съжаление...

# 493
Една жена, която има доста възможности и може да си позволи консултации буквално при всеки преди няколко дни ми похвали астроложката Мира Кунева. Каза ми, че се консултира с нея от години и била една от малкото, която познавала за бъдещи събития. Понеже въпросната дама не ми е близка, не уточни точно за какви събития става дума.

Обадих се днес за обща информация на Кунева. Държи се изключително надуто и превзето, но иначе е интелигентна. Каза, че при нея началото е астрологичен анализ и хороскоп за 5 години занапред. Това е на цена от 70лв. Понеже основно ме интересуват въпроси свързани с бизнеса ми, каза, че за това трябва да отида на втора допълнителна консултация- 60лв. за обстоен бизнес анализ и прогностика. Разбира се, не може да се почне директно от втората консултация.

И въпреки тези цени първият свободен час беше за 10-ти юни...

Ако някой има скорошни впечатления от Мира Кунева, моля да сподели...Макар че аз по никакъв начин в момента не мога да отделя 130лв. за нейните прогнози....

# 494
Значи - влизам тук, а то си е указано с цифри какво се прави. Даже са написали как да се формулират въпросите.

http://magicbul.net/?page_id=2

А отстрани са цитирани /дискретно/ последните въпроси и отговори.

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 23:11 от мамарамболина

Общи условия

Активация на акаунт