В момента чета ... - 28

• 43 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нели, "Колорадеца" на Кинг не е добър избор. Скучна е, нищо, че е на Кинг.
Избери си нещо друго.

# 181
Приключих и краят й е толкова отворен, че няма накъде  Whistling Точно заради него й дадох само 2 звезди в ГР.

Започвам Суад "Изгорена жива".

# 182
  • Сред лисици
Чета "Любов и брак в Косово" на Шукрана Макфейдиън. Как изобщо се оцелява физически и психически под един покрив с такъв тип мъж и свекърва - не знам. А е толкова младичка главната героиня...

# 183
Скоро не съм се отчитала тук, но си чета.  Simple Smile

Много ми хареса, препоръчвам. Книга, която няма да те остави равнодушен. Радвах се с героите, споделях тяхната мъка, ядосвах им се, въобще съпреживяваш историята им.

Не бих препоръчала тази книга заради тематиката. Хем се бях абстрахирала, хем пак си е тъжна. Надявам се вече да не попадам на такива книги.

Хареса ми, бих я препоръчала, ако ви се чете юношеска история.  Simple Smile

В момента чета Но като че ли ми идва прекалено психологическа.

# 184
Прочетох "Целувката на гепарда" - Уилбър Смит , по нелепа книга скоро не съм чела , изсмукани диалози , сюжета никакъв го няма , не не , нямам думи просто  Tired Обичам трилъри , ама това .....
давам му една звездичка в ГР
Отивам да се чудя с какво да си оправя вкуса след тази книга

# 185
А аз приключих "Тес от рода Д'Ърбървил". По-добре да не я бях започвала ooooh! В началото ми харесваше, много красиво написана книга, философски размишления върху живота и моралните ценности, които от гледна точка на съвременен читател на места бяха малко досадни. Но бях склонна да и дам 3 звездички. После нещата взеха да стават отчайващи. В края на книгата реших 1/5 Crossing Arms
Не обичам книги, от които лъха печал, безнадежност и провал Naughty

# 186
Прочетох "Целувката на гепарда" - Уилбър Смит , по нелепа книга скоро не съм чела , изсмукани диалози , сюжета никакъв го няма , не не , нямам думи просто  Tired Обичам трилъри , ама това .....
Бре, така да се изложи тоя Уилбър Смит, каквото съм чела досега все ми е харесвало супер много, особено любима ми е " Златната лисица"  newsm78

# 187
Бре, така да се изложи тоя Уилбър Смит, каквото съм чела досега все ми е харесвало супер много, особено любима ми е " Златната лисица"  newsm78

Ако искаш я прочети , не се води по моето мнение , на места вярно има напрежение , но повечето неща са толкова абсурдни , че ....... Няма да ти издавам нищо от книгата , възможно е и да има по силни и хубави книги писателя , не споря , прочетох и в ГР и наистина много хора казват , че това е една от най - слабите му книги , но аз не съм чела друго и нямам наблюдения  Peace

Реших какво да чета  Heart Eyes 

# 188
Започнах "12 странстващи разказа" на Маркес. Харесват ми една идея повече от "Продавач на чудеса".

Не обичам книги, от които лъха печал, безнадежност и провал Naughty

Благодаря за споделеното. И аз съм като теб. Бях я предвидила за четене, но ще я махна от списъка.

Знаеш ли  с колко книги ми се случва.  Joy И тогава почва едно чудене дали съм нормална. А то имало и други като мен. Значи съм нормална.

Успокоих се и аз  Blush Joy

# 189
Приключих със "Сто години самота" на Маркес  Heart Eyes Ето и мнението ми - https://www.goodreads.com/review/show/922520287     5/5 Simple Smile

Продължавам с Агата Кристи - "Смърт край Нил"  Party  Crazy

Kosty,  "Тес от рода Д'ърбървил" и аз съм си я приготвила за четене. Може ли малко повече подробности защо е толкова безнадеждна и печална ? Може и на лична  Peace

# 190
Най- накрая приключих с " Пазителка на тайните" , накрая ми се оправи впечатлението Simple Smileзапочвам " Проходът"

# 191
За нула време прочетох "Сянката на чинара" на Гришам - увлекателна, без да е кой-знае какво. Бих казала - типична за автора. Според мен беше твърде раздута, и да липсваше 1/3 от обема й, историята нямаше да пострада Simple Smile.

Най-накрая си намерих "Тайният живот на пчелите" - на супер изгодна цена от продавалника Simple Smile. След толкова месеци издирване.... Започнах я и за сега много ми харесва.

# 192
Приключих снощи с Градът на сънуващите книги и бих казала, че по-скоро ми хареса. Много различна книга от това, което по принцип харесвам, но пък ми беше интересно Не бих повярвала, ако някой ми беше казал, че главен герой динозавър би ми станал симпатичен:) Започнах Защото говорехме немски, днес вероятно ще я приключа.

# 193
  • София, България
Прочетох "Мемоари на един откачен младеж" на Бегбеде и очаквано давам 2/5

Сега съм на "Жената с огледалото" на Шмит

# 194
  • София
На финала съм на 1вата книга от Играта на троновете
Скрит текст:
и някои от любимите ми главни герои умряха  Rolling Eyes Thinking, просто незнам следващите 4 книги какво още ще се случи  Laughing. Доволна съм, изненада ме книгата  Peace.

Освен това в работата зачетох Последна любов на Уортън  Tired
Скрит текст:
Постоянното споменаване на имената на хората докато си общуват ме изкарва извън нерви  ooooh!. Искаш ли кафе Жак? Разбира се Мирабел. Ей сега Жак. Благодаря Мирабел. За нищо Жак....и т.н. Нещо май не е моята книга. Първа среща ми е с писателя и се бях настроила за съвсем друг стил на писане  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт