Нашите кухни - тема 53

• 95 057
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Раковски
Това според мен е хвърляне на прах в очите, аз съм давал оферти на 400 км от мен при зададени размери от хората. Ся дали ще са +5 или - 5 см разлика в размера, не е толкова фатално за крайната цена, когато е повече вече може да има някаква разлика. Задавате им размера, казвате какво искате и как и избирате материал и се дава цена. Вече при избиране на офертата ще трябва да дойде човек за да каже какво и къде трябва за ВиК и ел. инсталация.

# 106
И аз така си го представях... та сега чакам за фирми от Русе за да може да си събера няколко и съответно да си избера...

# 107

Ето я моята мечта  Heart Eyes Blush Heart Eyes Дай Боже някой ден...така си го представям  Peace

# 108
възможно ли е да се вгради малък фризер върху съдомиялна/тя също е за вграждане/?

# 109
  • Раковски
Би трябвало да може, въпроса е да са с еднакви габарит та да влезнат в един шкаф. Съдомиялната е 60см и се оставя празно място, хладилника  направен за шкаф 60см и заради тези разлики може да не стане.

# 110
  :bouquet:shadowman,има надежда все пак

# 111
  • на североизток от Рая
 Привет!

При нас кухнята в момента е ужас. Разбит под, без думи съм, но всичко е под контрол.  Mr. Green

Поръчахме гранитогрес за пода, чакаме го тези дни.
 Имам колебание какъв гранит да избера за плот и гръб. Приемам съветите ви, насоки, опровержения, всичко. Няма да се обидя и на негативни коментари. Но колебанията са ми много, затова прибягвам до съвети.

Спряхме се на този:

Обаче като се замисля, и друг е пред очите ми, красив е, интересен е:

Скрит текст:

Плочките са тези по средата:

За шкафчетата не съм избрала цвят, предпочитам по-светъл нюанс на кафявото, тъмните са ми като обзавеждане на хол. Но и там не съм категорична.

Очаквам съвети!  bowuu

# 112
neli mar4 , ще се възползвам от коментарите по твоя въпрос, защото и ние сме в чуденка за цветовете, а утре трябва да поръчаме кухнята  newsm78
И нашият гранитогрес е в същия цвят, стените са многооооо бледо жълто, искаме кухнята да е кафява. Сега се чудим дали да е много тъмно кафява със светъл мрамор или по-светло кафява /но пак тъмна, не като оранжевите/ с по-тъмен мрамор.

# 113
Според мен- по- светлия гранит. А и по- лесно се поддържа.

# 114
neli mar4 , ще се възползвам от коментарите по твоя въпрос, защото и ние сме в чуденка за цветовете, а утре трябва да поръчаме кухнята  newsm78
И нашият гранитогрес е в същия цвят, стените са многооооо бледо жълто, искаме кухнята да е кафява. Сега се чудим дали да е много тъмно кафява със светъл мрамор или по-светло кафява /но пак тъмна, не като оранжевите/ с по-тъмен мрамор.
Вместо запис да попиша.
Стените в кухнята ми са също бледо жълто, плот и гръб- много светлокафяви. Горните шкафове са светлокафяви, долните- тъмнонафяви. Много добре стои.
Представих си твоите варианти и сякаш първият вариант ми допада повече.

# 115
ЗДравейте, кухнята ми е на 15 години от дърво /т.е само вратичките/,проядоха ги дървояди ..и имам голямо желание за нова кухня ,но като ви слушам че говорите за цени от 5-7 хиляди и направо се ужасявам.А и всичките уреди ще станат за сменяне.....На първо място ме изоставиха миялната и абсорбатора. Миялната я дадох на ремонт ,но сега съм в голяма чуденка за абсорбатора.Трябва да взема спешно някакъв,че този ще ми падне на главата  Embarassed Rolling Eyes.Но огромното ми желание е да не е шумен.Помещението ни е общо с всекидневната и предполагам трябва да е с 2 мотора.Но друго какво да гледам,моля насочете ме и към определена марка??!! Praynig
Какво мислите за този   http://www.tehnomix.bg/%D0%B0%D0%B1%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B … a-fs-402-2m-60-wh
 не съм чувала нищо за марката?

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 17:31 от silvanapei

# 116
  • на североизток от Рая
 Благодаря на Kua и d. h. , че се включиха по моето питане. Очаквах повече мнения, честно казано, но може пък да ги получа по-нататък.  Simple Smile

Ние си взехме абсорбатор Тека. Нищо не мога да кажа, още си е в кашона. Хвалят ги, ще видим. Доста неща на Тека купихме, кухнята ни ще  е Тека сякаш. А цените 5-7 хил. за кухня са факт, дори  и това не  е достатъчно, ако искаш нещата да са качествени. Това е най-големият ми проблем, за съжаление, пустите финанси.

# 117
Нели- майстора ли ви препоръча Тека? Защото и аз съм с такива уреди, изцяло препоръчани от майстора на кухнята ми. Явно работи с тях. Абсорбатора ми е много шумен. Мивката и смесителя и те са Тека- доволна съм засега.
В тези 5-7000 какво се включва?

# 118
Днес получих офертата от Еником М .... за П-образна кухня с размери 3х2х2м и височина 2.5м с вратички от масив, панти и механизми на Блум, без смесител и електроуреди, но с предвидени всички уреди да са вградени цена от 7000лв .... като ми искат 600лв за монтаж и 250лв за качването до вкъщи (понеже сме без асансьор и живеем на 4-ти етаж) ... Честно очаквах по-висока цена Simple Smile Но нещото което ми стана странно - качването на кухнята ми е процент от цената й ... тоест ако кухнята е два пъти по-голяма, но е ПДЧ, поради което ще е по-евтина те ще ми вземат по-малко пари нищо, че реално ще качват повече неща ...  Thinking

# 119
  • Раковски
Какво мислите за този   http://www.tehnomix.bg/%D0%B0%D0%B1%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-concepta-fs-402-2m-60-wh
 не съм чувала нищо за марката?

Предвид факта, че почти всички лъжат в мощността едва ли този аспиратор за тази цена ще е толкова мощен.

Общи условия

Активация на акаунт