Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • Шумен
Белисима Чудесни новини много се радвам за вас скорошно прибиране у дома  Hug

# 526
Толкова много сте изписали  Joy ние местим багаж и съм пропуснала доста, та наваксах вече  Hug

# 527
*mama*na*viki*  мисля, че без колебание трябва да звъннеш на следящия те лекар
Белисимаа  страхотни новини   Hug
Аз пък в 35 седмица започвам да пия добавки   Joy  Звъннах да видя за резултатите от микро биологията - чиста е и ми казаха да си купя феро - фолгама....много се вълнувам, първото хапче, ще ми се появи запек и ще ми е гадно   Joy

# 528
Белисима, страхотна новина!  Hug
*mama*na*viki*, мисля че е най-добре да звъннеш на док. Аз знам, че може да текат по-малко води. При съмнение правят някаква проба в болницата дали наистина става въпрос за изтичане на води.

# 529
*mama*na*viki* - 2 варианта имаш: 1. Звъниш на лекаря си и 2. Подлагаш превръзка или кърпичка в бельото, за да се намокри с течността и отиваш до спешното, за да проверят дали не са водите. Ако са води, е опасно.

# 530
Mama na viki, аз имам постоянно течение, дето ми мокри леко бельото, бях си вкарала филми и аз за водите, ама всеки път доки казва, че са ок. Питай и твоето АГ, за да се успокоиш, но според е нормално явление  Peace . Стискам палци да не са води  Praynig

# 531
Мики, ще раждам при д-р Георги Николов, той не е щатен в Шейново, а само ползва операционната им (има някакъв договор с болницата).

sky_high__, еднократни гащи си купих от Хиполенд - 6лв за 5бр.,марката е Канпол, има 3 размера - M/L, L и XL.

Bellisima82, честито. Радвам за хубавата новина!!!  newsm18

Love your Smile, поне се примоли за направление за кръв, урина, васерман, СПИН, хепатит, микробиология (общо ще ти излязат над 40лв, поне това да си спестиш),пък и някой направление за специалист може да договориш, ако имаш някакви оплаквания.

Относно ЖК всичко е индивидуално - записах се при препоръчана лекарка,която до него момент не познавах, всеки път ме гледа на ехограф, дава ми направления за изследвания като стриктно съблюдава предписаното в "Майчино здравеопазване" и не съм платила нито лев. Само за мерене на тонове плащам, но те са включени по ЗК (що за простотия е това?!)

*mama*na*viki*, нямам отоци. Заслужавали са си  Grinning Страхотна градинка.
Водите могат да текат малко по малко - звънни на гинекогола си и моли за преглед, че се задават много почивни дни, ще се побъркаш от притеснение, ако изчакаш след тях.

Значи трябва да търсиш акта за раждане по общината на болницата.
Да - примерно, ако раждаш в Шейново го вземаш от район Средец

При секциото по-малко кръв ли тече след това или както при нормалното раждане?
Предният път бях секцио и течът беше доста обилен. Докато бях в реанимация бях без бельо с лигнин. И да исках не можех да се обуя с гащи - имах катетър и не можех да стана от леглото 6-7 часа заради упойката. Изживяването там е школовка за самочувствието, духът и себеуважението ти (след този ден малко неща могат да ме унижат в живота).

# 532
Belisima много се радвам за вас!!!Скоро да си го приберете у дома,за да се гушкате!!!! Hug
Момичета започвам да стягам багажа по малко-пристигнаха ми двата сутиена за кърмачки,поръчах си ги от продавалника единия по 10лв-много са хубави,меки,памучни и размера ми е ОК.Доволна съм-двата с  доставката са 23лв.Ето линкове :
http://olx.bg/novi-sutieni-za-bremenni-i-krmachki-i44036605
Сутиена е същия като този.От тук си взех и размерите.... http://www.deva-bg.com/product-32.html
Сега си чакам и нощниците с странични копчета.Намерих ги по 11лв едната.
М/у другото в провадалника има и много изгодни оферти-ще си поръчвам и помпа за кърма оттам на Томи Типи- 36лв е комплекта(нова) ето я http://olx.bg/nova-pompa-za-krma-tommee-tippee-i46642267
Може да е от полза на някой от вас.
За родилния съм решила да взимам памперси-но не съм решила на коя марка-казаха на Мивекс,ще ги погледна и тях.     bouquet

# 533
Катрин, тези сутиени са находка и аз ще си поръчам. Памучни ли са?

# 534
Katrin77 много благодаря за линковете. Помпата за кърма в магазините е 60 лв. Смятам и аз да се възползвам от обявата. Ти поръча ли си я вече?

# 535
Белисима, няма по-хубава новина от тази  Hug Очакваме вече и да го изпишат малкия-борбен мъж  Hug

# 536
Момичета благодаря ви сега се измих и си гложих превръзка доки ми каза като потече да капна 2-3 капки йод и ако станело зелено било води ,аз ще направя така а и отивам след малко до Аг-то в русе стискайте ми палци

# 537
  • София
Леле, колко много сте изписали.  Crazy Чак сега се записвам в темата, дано успея да ви изчета назад. Аз да се похваля, че влизам в осми месец.  Mr. Green За повечето от вас това отдавна е минало, но така е, когато терминът е в края на месеца... Макар че имайки предвид късия ми цикъл и факта, че бебокът се движи две седмици напред, надали ще изкарам баш до 29-ти, ама знае ли човек.  Laughing
Белисима, много се радвам за прекрасните новини!   bouquet
Мама на Вики, стискам палци!!  Praynig
Аз защо съм останала с впечатление, че в болниците искат задължително да си с еднократни гащи - по същата логика, както държат на нощница, не на пижама...  newsm78

# 538
До_ре_ми да чист памук са,много са удобни и меки.Момичето от продавалника дава точни размери,но аз се измерих и си ги сверих по таблица от другия сайт.По принцип нося сутиен 75Б,но си взех 80C-заспаха ми.
Elsi86 Все още не съм я поръчала,но днес или утре ще поръчам...заслужава си цената.
mama na viki  този тест с йод и аз ще го пробвам,тъй като понякога ми се мокри повече бельото.

# 539
От болница до болница има разлики наистина! Най-добре там, където сте се насочили, да питате конкретно те какво изискват. В частните болници ти дават почти всичко, в държавните трябва и виличката да си носиш, че чух някъде да искат и чаршафчета за еднократна, че като се омажеш, нямало кой да ти ги сменя толкова често  #Crazy . Изобщо - свят шарен у нас Simple Smile
*mama*na*viki*, това за водите и йодът е много ценно като инфо, благодаря и дано да не са води! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт