Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 004
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ами над 130 си е притеснително.

# 691
  • София
И на мен док ми каза, ако се задържи над 130 да се явя в болницата.

Изглежда магнезият наистина понижава кръвното, както са казали на Марти Г, защото откакто ми го спряха преди месец, кръвното ми е по-високо и се чудех на какво се дължи, при положение, че пия и 4 нифедипина дневно.

# 692
Май повечето вече сме удома болничен и темата се изписва за дни, едвам успявам да изчета  Simple Smile)))
Гаги благидаря за инфото ще проверя магазинчето като имам път натам    bouquet

# 693
Белисима, имаш едно прекрасно съкровище!  Hug
Днес ми върви да гледам новородени Simple Smile Бяхме с chilimura на отворени врати в Тина Киркова и видяхме доста бебенца. Влязох и в родилна зала където раждах баткото и спомените нахлуха с голяма сила. Доста се разчувствах. А там всичко е променено в много положителна посока което много ме радва.
С първата ми бременност точно магнезии ми дадоха за високо кръвно и нещата се нормализираха за ден-два.
Много се радвам за всички с чудесни новини от прегледите  Hug

# 694
  • Пловдив
Белисима, благодарности за снимката на малкото борбено детенце, прелестно е  Heart Eyes
детската стая е страхотна, аз също обожавам тези в преобладаващо бяло и сме взели бели легълца по този повод  Simple Smile
ние още се чудим дали първоначално децата да не спят при нас, проблема е в това, че легълцата няма да могат да минат през врати като се сглобят и ако ги местим от стая в стая ще трябва разглобяване, това не беше предвидено  Rolling Eyes

# 695
Мдааа, докато изчета - всичко забравих, затова - каквото си спомням  Flutter
Белисима, чудно ни е талисманчето на темата, нека все така пробива в живота.
Бебешката стая е прекрасна, точно в мой стил   bouquet
За мястото на бебето - тъй като държа на комфорта и на двама ни, то ще бъде в нашата стая - не си представям да бродя по нощите за кърмене от стая в стая, майки, минали вече по този път, ме съветват, че е най-удобно да си е при нас.

# 696
Допреди малко имах чувство че ще пукна.Както си лежах ми стана много лошо,прострях се на леглото гола и пратих щерката да вика баба си.Кръвното мерим-60/40 ooooh!.Близо 2 часа не мога да се съвзема,то айрян със сол,масажи,краката на високо,главата на ниско....Чудя се дали това понижаване е възможно от притискане на някой съд,защото от няколко дена усещам такова прималяване,но не чак каквото се случи преди малко.

# 697
Допреди малко имах чувство че ще пукна.Както си лежах ми стана много лошо,прострях се на леглото гола и пратих щерката да вика баба си.Кръвното мерим-60/40 ooooh!.Близо 2 часа не мога да се съвзема,то айрян със сол,масажи,краката на високо,главата на ниско....Чудя се дали това понижаване е възможно от притискане на някой съд,защото от няколко дена усещам такова прималяване,но не чак каквото се случи преди малко.

охх , ротока на мен ми се случи нещо подобно докато миех чинии преди 2 седмици може би, дето се чудехме дали е хемоглобин или кръвно, но така и не установих, веднага и аз легнах, че просто се усещах как изпадам кажи речи в безтегловност и слава на Бога, че не се е повтаряло, ама е много стряскащо определено, пази се !  Heart Eyes

# 698
Флейка, чудна е стаята, браво на теб  Peace
Белисима, жив и здрав да е малката душичка Heart Eyes

Заглавие:
Срещата с юнче наближава, мама на шопинг смело се отдава.

# 699
Мойта все още е 38 мм и док изкоментира, че очевидно спазвам режим, щом си стои една и съща.

По отношение на пробиотиците, за да не съм голословна:
http://biopogled.com/%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B5% … %B0-%D0%B1%D1%80/

В ерата на алергиите и с моето дете с атопичен дерматит у дома, смятам да се възползвам от съвета.

Скай, нямам предвид някакви определени. Мисля да наблегна и на киселото мляко, много било полезно и то в това отношение.
А спирулината я пия, но тя няма отношение с алергиите май, та ще си пия и пробиотици.

Аз пиех и спирулина, не наблягах много на киселото мляко,  и си пийвах Лактофлор Simple Smile

# 700
Ротока, настръхнах като те прочетох, добре че си се оправила бързо   action032  Дано никога не се повтаря това преживяване  ooooh!
Ние нямаме апарат за кръвно в къщи... май е редно да си купим вече...може ли някой да препоръча какъв?
Аз винаги съм била със сравнително ниско кръвно, около 70-110, а сега ми е 80-120, явно съм го вдигнала малко от бременността.

# 701
Малко да се разсеете и развеселите какво ни чака  Laughinghttp://kalibori.wordpress.com/2012/12/17/как-да-наплашиш-приятелката-си-мома/

The same myself Много готино заглавие. Направо пускай новата тема, че с тия темпове, с които пишем  Crazy

# 702
Малко да се разсеете и развеселите какво ни чака  Laughinghttp://kalibori.wordpress.com/2012/12/17/как-да-наплашиш-приятелката-си-мома/

The same myself Много готино заглавие. Направо пускай новата тема, че с тия темпове, с които пишем  Crazy
По повод на шопинга, да ти кажа по-добре да пазаруваш от Теско, а не от Асда, същите са цените, но на Асда качеството не е добро.

# 703
Добро утро момичета! Hug
 Gaggi аз съм си по принцип с ниско кръвно също,но покрай бременността се нормализира на 70/110.Това вчера си беше страшно,а аз първо за бебето се притесних,но знам че високото кръвно при бременност е по-опасно.За апарат за кръвно препоръчвам такъв със стетоскоп,да не е електронен или с батерии.Последните са много чувствителни,дават големи отклонения и може акъла си да изкараш в дадена ситуация.
Заминаваме за празниците малко сред природата на село,че и щерката покрай тази варицела подивя вкъщи.Ще имам и слаб нет,така че ще ви следя от близо Grinning Hug
Прекрасен и усмихнат ден на всички  bouquet

# 704
Добро утро!
Гаги коремчето ми е с приличен размер,не изглежда малко в никакъв случай и въпреки всичко,ако водите паднат още комфорта на бебето със сигурност ще бъде нарушен сериозно.От една страна водите го предпазват за да не го притискат мускулите на матката,от друга бебето има нужда да ги консумира за да развива храносмилането си.И аз се успокоявам,че расте и размерите и отговарят.
Оф някак си така ми писна вече,цялата бременност ми мина в притеснения  Rolling Eyes Вече не спирам да мисля за предстоящото секцио и вярвайте ми не изпитвам капка страх.Искам само да чуя първия и плач и да се уверя,че е добре малката принцеса.Вътре в себе си не вярвам да изкараме до 26.05,но се надявам поне до 15.05(37 г.с.) да избутаме и все пак секциото да е планово,а не по спешност. Praynig
Всяка седмица се моля другата да дойде по-бързо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт