КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 246
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 335
Не знам за вас, но аз едва не припаднах от смях да гледам Каменов  hahaha hahaha

# 1 336
Не че очаквам Каменов да се справи, но това е клоунада  Rolling Eyes
И на мен ми писнА от тези изпълнения. Tired
П.п. За Емо Русев не ми е мъчно. Гледах му физиономията,докато НН се обясняваше. Беше много горд, сякаш са го обявили за президент на Републиката.

# 1 337
Мега дебила Каменов,бахти простия капут

rotfImbo

# 1 338
  • Sofia
...и аз го забелязах това негово самодоволство Sickмного ми е антипатичен Русев:ooooh:

тая пък кукувица ...искам да я видя в тъмницата,там да си я "пее Кукавица"

# 1 339
Как се казва песента, която трябваше да пее Марина на Цеца?

# 1 340
За краткия си опит като сервитъорка  и аз така носих чашите.
Андрей е едно доста садистично опосумче .

# 1 341
Ох,не знам какво ми стана,но Евгени ми беше много забавен. Сълзи ми текат от смях.
П.П. И и А се притесниха в началото,че не действа тока на Евгени.

# 1 342
Изроди  Twisted Evil Спуках се от смях.  Laughing

# 1 343
Най-смешната мисия!  newsm62

# 1 344
  • До сърцето...
Тъкмо се чух с Красавицата, на път е и много се зарадва, че ще е част от екипа на Къртицата 3. 

Тя ще е доста пристрастна (особенно ако някой с добра физика и направи палачинки)  Mr. Green

# 1 345
Не знам дали ги боли,обаче аз се спуках от смях. Joy

Андрейчо как се зарадва като му каза Бориса,че ще му пусне такъв ток ,че ...  hahaha
Щели да пратят на човека от Пловдив една наелектризирана маца  Joy

# 1 346
  • Варна
По смешно предаване не е имало разбих се от смях.
Каменов е кърта !

# 1 347
Забелязвате ли, че никой не започва с песен и първите думи на всички са -  Joy Андрей, ще те убия.

# 1 348
Новия летен хит - Андрей ша та убия!  Joy

Защото най-слабо се представи ли?  newsm78

Той си е така по принцип.  Mr. Green

# 1 349
Някой от вторите сервитьори е кърта, нямам заподозрян и не знам кой е, но имаха "тактика" за преддверието, ако придържането на столчетата може да се нарече така, което ме навежда на мисълта. Може и да са природно умни, за разлика от първата група, но грам не се замисли никой, директно си ги хвана отдолу и тръгна. Напомни ми на мисията от К1, когато Кирчо се метна под подвижните чували, докато другите преди него се опитваха да минат прави...
Не мисля, че беше особено по правилата, Пушката да й връща таблата, да държи и подрежда чашките на Бориса, докато тя пълни, но... нали са "големи бойци", затвориха си очите.
Предпочитам да ядат насекоми, отколкото да ги пердаши тока, беше ми гадно да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт