КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 214
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 545
Мислите ли, че Жоро нарочно сбърка азбуката, за да спаси Каменов? На мен ми се стори, че наистина не я знае.

# 1 546
Мислите ли, че Жоро нарочно сбърка азбуката, за да спаси Каменов? На мен ми се стори, че наистина не я знае.

Ако той или Ив са К, за кво му е да се слага на тест и да трупа още повече съмнения?  newsm78

# 1 547
  • София
Всичко хубаво, само дето утре (днес) няма епизод на Къртицатааа.  Confused

И тази вечер не казаха, каква задача е изпълнила Бо, за да излезе от изолатора миналата седмица.  Thinking

Как каква, нали я видя..върна се гола от кръста надолу, само по една хавлия Rolling Eyes

а иначе, Николков нали каза, че били имитирали почерка на Бориса, за да заблудят участниците, че тя е писала онези бележки - на къртицата зад паравана.

аз не виждам никаква прилика, ама  newsm78

# 1 548
# 1 549
  • София
И тази вечер не казаха, каква задача е изпълнила Бо, за да излезе от изолатора миналата седмица.  Thinking
Казаха си го много ясно.Тъй като няма Къртица,Бо няма никаква причина да стои в изолатора.
На другата вечер поради същата причина заявиха,че няма да ходят на лов за храна  Laughing
Това за 29 сек да победиш дори Маринка...уау!
Да не знаеш азбуката,а виждайки новия жокер първи да кажеш,че е на Микеланджело...уау!
Да носиш стрела цяла седмица Simple Smile
В крайна сметка ще позная кой е Къртицата,макар и от втори опит.Simple Smile

# 1 550

Ако той или Ив са К, за кво му е да се слага на тест и да трупа още повече съмнения?  newsm78

За да отстрани Марина, да остане Каменов, който е ценен глас и за да се упражни на теста.

# 1 551
А как свързвате жокера е Ивайла или с Георги.

Да не знаеш азбуката,а виждайки новия жокер първи да кажеш,че е на Микеланджело...уау!
Да носиш стрела цяла седмица Simple Smile

Костя знаеше още повече инфо за жокера

# 1 552
  • София
Нормално е Костя да знае повече,нека не ги сравняваме Simple Smile
Жорката с влизането заяви-това е на Микеланджело

# 1 553
Охх дишам дишам, сигурно не само аз чакам дългото мнение на нашта випка. Smile

Ще го изчета няколко пъти независимо, колко е дълго.  yes

# 1 554
Изненада ме това обобщаване за Георги. Мислех че след това ще пуснат и за другите. Да не е подсказка към публиката.

# 1 555
Вече е пределно ясно какво ще се случи до финала. Ивайла и Жоро мутанта ще са в топ 3. Единият взима парите на къртицата, другия на групата и всички са доволни, и без това са всенародните любимци на публиката. Най- добрите, най- честните – символа на мъжеството и майката на годината. Започват да гърмят фойерверките и започва купона. А малките деца научават важният житейски урок, че ако искаш да те уважават в България трябва да мачкаш и унижаваш всеки които не е на твоето мнение или не прилича на теб, важен урок в джунглите на бг. Ще си цитирам мнението след 2 седмици, защото на тоя етап вип сезона със златината победа беше по непредвидим.

# 1 556
  • София
Охх дишам дишам, сигурно не само аз чакам дългото мнение на нашта випка. Smile

Ще го изчета няколко пъти независимо, колко е дълго.  yes

Аааа.. стига вече, то това няма изчитане

ето ви една кристална топка , предавайте си от човек на човек...
и после само дайте името на Кърта, който ви се появи в нея.

# 1 557
  • София
Вече е пределно ясно какво ще се случи до финала. Ивайла и Жоро мутанта ще са в топ 3. Единият взима парите на къртицата, другия на групата и всички са доволни, и без това са всенародните любимци на публиката. Най- добрите, най- честните – символа на мъжеството и майката на годината. Започват да гърмят фойерверките и започва купона. А малките деца научават важният житейски урок, че ако искаш да те уважават в България трябва да мачкаш и унижаваш всеки които не е на твоето мнение или не прилича на теб, важен урок в джунглите на бг. Ще си цитирам мнението след 2 седмици, защото на тоя етап вип сезона със златината победа беше по непредвидим.
За съжаление е така!
А иначе аз съм за Ивайла като К.
Айде предавам топката  Laughing

# 1 558
Има ли го вече някъде качен епизода?Искам да видя нещо.

# 1 559
Мицич е К. и това което гледахме е заблуда, очаквай неочакваното.  yes

Подавам топките.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт