"Песен за огън и лед" - 8

• 31 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Видях че някой се е възползвал от Санса.Вече не е девица.Чичко Петир или гадното Джофри!?

Нее, девица си е.  Peace

# 631
Видях че някой се е възползвал от Санса.Вече не е девица.Чичко Петир или гадното Джофри!?

Къде го видя това?!?!?! Няма такова нещо.

# 632
http://media.snimka.bg/s1/3485/033214740-big.jpg?r=0

може би го тълкувам неправилно  Confused

# 633
Хрътката беше ранен и в кръв, това е неговото наметало, но не с нейната кръв
Дори няма целувка, Санса има грешен спомен

# 634
Да, Санса започва да изкривява действителността. Целувки няма никакви. (Освен май от Петир???)
Хрътката отиде в покоите й да я спасява, тя отказа, а той й остави мръсното си наметало и забегна. А тя го прибра в сандъка си. След това започнаха фантазиите й за целувки между нея и Хрътката. С една дума- откача.

# 635
  • Варна
Девица си е още. newsm78

Но не ми харесва, че ще спят в едно легло с Миранда. Ще ми развратят момичето. Crossing Arms

И Миранда изпитва нездрав интерес към "кутрето" на Кутрето. И защо смята, че Санса трябва да го е виждала.. Thinking

Да, Санса започва да изкривява действителността. Целувки няма никакви. (Освен май от Петир???)

Целувките от Петир, не знам защо тя никога не ги отчита. Иначе когато се налага да целуне друг (Тирион на сватбата,  или в случая с Робин) винаги прави асоциация с Хрътката и как я бил целунал. Но никога не коментира целувките с Петир, вероятно, защото не ги приема като някаква любовна ласка. Thinking

# 636
Миранда прави проучване  Wink.Вероятно се съмнява и тя в неочаквано изникналата незаконна дъщеря.Струва ми се че Санса се страхува от Кутрето(и мен ме побиват тръпки от неговия ум Sad )

# 637
  • Варна
Миранда прави проучване  Wink.Вероятно се съмнява и тя в неочаквано изникналата незаконна дъщеря.

Миранда не е била в двора, не познава толкова добре Петир, обикновено за копелетата не се тръби.
Но очевидно се съмнява. Санса в тази глава се изпуска пред нея за Джон Сняг. Откъде Алайн може да знае за Джон Сняг? Wink

# 638
Санса в тази глава се изпуска пред нея за Джон Сняг. Откъде Алайн може да знае за Джон Сняг? Wink

това е фантстично набиващо се, абсурд е Миранда да не го е забелязала особено както й приписват остър ум

# 639
Миранда може би затова я попита за "кутрето" на Кутрето. Май се усеща че това е Санса.

Сутринта си препрочитах една от главите на Санса, където Ария я удари с портокала, а тя изпадна в истерия. Чак сега видях паралела със сутринта на нейното "процъфтяване" и разбрах защо така откачи.

# 640
Очаквам наистина нещо извратено в тази сюжетна линия с участието на Кутрето или Сладкия Робин.  Нещо,което тотално ще изкриви Санса  Sad

# 641
Спойлер за днешната серия, разлики с книгата:
Скрит текст:
1.Бриен не стрена ковача( май се казваше Джендри, че съм му забравил името) - то и нямаше как при положение, че ковача се очаква да някъде си(мисля в Кралски чертог)  в сериала за разлика от филма.Не че не можеха да кажат че се е върнал при дружината , но мисля че щеше съвсем да си ги измукат от пръстите нещата.
2.Нямаше го певеца, а в следващият епизод ще идват лордовете в Орлово гнездо, Как ще завъртят нещата, като няма певец ???????? Не се съмнявам че ще успеят както в книгата, но в момента не се сещам как ще стане номера, което е добре че следващата серия ще е интересна и заради това.
3.В един момент се "светнах" че Вариз помогна на Тирион (нямам предвид самото  бягство, а помоща след това с Иларио)   за да разбие плановете на Кутрето. Ако Тирион е жив то Санса не може да се омъжи за "когото трябва".
4.При Дани нещата почват да се развиват интересно - както в книгата прибра в леглото си Дарио -  но това да прати в Юнкай пратеници с репликата "или ще живеят по нейните правила или ще умрат в старият им свят"  нещо не си го спомням баш така да стана(пък и Мормон вече трябваше да е на път към Валантис и да срешне освободеният Тирион)
5.При стража нещата не ми харесват как ги извъртат, много дразнещо.
 Учителя на новобранците (толкова добре си  играе ролята актьора) не мога да го понасям вече като го гледам. 
6. Разговора Оберин - Тирион много ми хареса Simple Smile
Приятно гледане на серията и с нетръпения  чакам да Ви чета коментарите Simple Smile

# 642
за сериала

а сега де
Скрит текст:
за какво и е на Мелисандра Шайрийн на Вала?

# 643
  • Варна
за сериала

а сега де
Скрит текст:
за какво и е на Мелисандра Шайрийн на Вала?

Свежи запаси от кралска кръв. Sick

# 644
Мен един камион дето мие улиците ме събуди в 6, та познайте кво направих Simple Smile

Скрит текст:
Брон, забравил съм в книгите как беше точно, но доста долно постъпи с Тирион, но пък поне си го каза.
Планината го бяха пуснали да загрява с някакви осъдени нещастници. Церсей само как минава през трупове за да види брат си мъртъв Simple Smile
Оберин отново беше перфектен. Просто има някаква загадъчност в начина по който говори. Отвори му се идиеална възможност и ще я използва.
Денерис, нещо не ми създават впечатление, че тя наистина желае Даарио както е в кингата. Доста нелипо изглеждаше с тоя "букет". Сцената с Джора обаче добре я бяха направили. Дали няма да измислят някой скандал на ревност между двамата и да го разкарат по този начин. Намекна се нещо за убииствата на харпията, но прекалено малко, все пак споменават Хиздар.
Мелисандра директно си призна каква шарлатанка е Simple Smile и е готова жертва и кралското дете което той така и не долюбва особенно.
На вала нищо интересно.
Бриен всместо Санса, ще търси Аря. Забелязахте ли Под колко малко по нисък е от нея Simple Smile
А дали това ухапване е началото на края за Хрътката.
И накрая лудата леля полетя Simple Smile Певеца бях сигурен, че няма да го има. Сега да видим как ще извъртят нещата. 

Общи условия

Активация на акаунт