Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 290
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Моме, сега като си прайм, отиди на амазон фемили и се присъедини. И после като отидеш на амазон фемили, там е далаверата Laughing

# 16
  • UK
Наде   bouquet

а аз като имам регистрация отскоро в амазона защо не са ми дали такъв прайм newsm78 сега нова поща ли да правя Crazy

Гуги чак бързо не им умалява, ние доскоро бяхме с най-малкия размер памперс и едва от седмица-две минахме на 2-ката, но все пак си е до бебета, ние се родихме малки на кг и чак сега им стават и са им точно дрешките, които им бяхме взели за изписването Crazy

# 17
Е то може да се купуват най-различни размери памперси - аз като гледам има от единица до най-големия размер. Аз взех точно за една година напред 4, 4+ и 5. Мокрите кърпи на памперс аз много ги харесвам и се снабдих и с тях - излизат 3-4 пъти по-евтини от тук.

Кокона, на всички дават бонус прайм, но може ти да не си разбрала. Отиди на Your Account, оттам на Settings и избираш Manage Prime Membership - оттам можеш да видиш член ли си, докога е безплатно и кога ще те чарджнат. Направи си нова регистрация с нов мейл, не е толкова трудно.

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 20:15 от Надежда :)

# 18
  • UK
да и аз такива кърпички чакам, тъкмо се чудех, какви са тези памперси дето са и с +

# 19
Кокона, мокрите кърпи на памперс сега са 3,53 паунда за 12 пакета по 56 броя - общо 672 броя.

# 20
  • Пловдив
Коконче, а толкова пораснали изглеждат девойките, чак бузки са заформили Heart Eyes

# 21
  • UK
Гуги Hug

аз май  newsm78 не съм качвала май снимки от родилния дом, да видиш на тях, какви мишлета са, особено Теа Crazy тя, приличаше на едни от Стар трек Joy а Стефито, като ми я донесоха, имаше такова малко личице, че си викам божеее хората какви  деца имат, а моето едно дребче, че и с това малко личице Crazy

Наде аз кърпичките от гросърито ги поръчах Crazy ох, божеее doh ма то и вие за там говорите еее няма такъв заплес, ма така е, като си пиша тука, люлям с крак шезлонга и говоря с ММ едновременно  Joy

# 22
Коконче, личи си че клатиш шезлонга-не говорим за гросерито, а за амазон Crazy

# 23
Всеки номер памперс си има от-до килограми. Аз от педито имам картонче със средното тегло на момичетата и момчетата по месеци и моите се движат съвсем по него с + някой и друг грам. Тъй че това ми е идеален ориентир.

# 24
Одеве бях много изморена и си знам, че в такива моменти съм неадекватна и не трябва нищо да подхващам  Mr. Green Сега пак ще се пробвам. Сутринта едно ходене на лекар, прибрах се, хапнах, дремнах час, после на друг лекар и като се върнах - бях като изцедена, но така е с градски транспорт.

# 25
А аз след 3 месеца от раждането останах без коса и много проблеми със зъбите. Косата се наложи да я подстрижа много късо до здраво, защото падаше на кичури и с шепи. А зъбите-правих си 4 зъба откак съм родила и след празниците почвам пети Outta Joint

# 26
Аз имам да вадя мъдрец и да правя корона още от преди бременността, отложихме ги и двете заради нея  Crazy

# 27
плюс 378 дет се вика  Mr. Green
Коса, зъби, гърди, крака- половин инвалид съм вече, но важното е че не ми пука  Joy

# 28
  • София
аз пих мляко и ядох сирене, нямам нито едно поражение от бременността  Mr. Green
после да ми разправят че с възрастта било по-трудно, не вярвам вече  Crossing Arms

# 29
Сигме, и на мен не ми пука-само го отбелязах, като стана въпрос за доктори. Резултатите от двойната бременност обаче са и двойни Joy с дъщеря ми проблема не беше толкова голям. Но пък може и годините да си казват думата. С нея бях на 20, а с момчетата....на 25 Naughty Joy

Общи условия

Активация на акаунт