Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 75 от 30.04 до 30.05.2014

• 52 292
  • 549
  •   1
Отговори
# 375
Розова маслинка, страшна си!   bouquet

# 376
  • Варна
Здравейте! Харесах си летни ботуши в един магазин, но са непозната за мен марка - miss jeany. Не откривам техни модели в Амазон и Джавари. Някой да е попадал на техни модели? Иска ми се да сравня цените или поне да разбера нещо за фирмата.

# 377
  • София
Здравейте! Искам да попитам за кода в немския амазон. Има ли друго условие, освен продавач да е амазон и сумата да е над 60Е? Не ми лови нищо от това , което искам, предимно Еко.

# 378
Мнението ви за тези ?  
http://www.javari.de/Umi-Ryder-Jungen-Sneaker-Low-Tops/dp/B00I1E … ords=Umi+Ryder+II

На много добра цена са а и знам ,че марката е  добра . Всъщност ,няма  начална цена ... newsm78

# 379
Момичета, моля за помощ. Онзи ден поръчах едни обувки с кода на празна кредитна карта. Получих това съобщение от тях и отидох и още вчера внесох пари в картата, но днес отново го получавам. Има ли шанс да не са обработени още парите или не ми приема картата и как да постъпя?
Скрит текст:
Bezüglich Bestellung 305-7359709-4813117 von Amazon.de

1 of Ecco Atlanta Black Santiago 610124, Herren Schnürhalbschuhe, Schwarz (BLACK), EU 42
1 of Clarks Recline Open 203496428, Herren Sandalen, Schwarz (Schwarz), EU 42.5

Herzliche Grüße von Amazon.de,

Bisher konnten wir die für die Zahlung angegebene Kreditkarte vom Typ Visa (Ablaufdatum 2016/01) noch nicht belasten.

Die Belastung Ihrer Kreditkarte wird in Kürze noch einmal versucht. Wir bitten Sie, die Daten Ihrer Kreditkarte noch einmal zu überprüfen und sie gegebenenfalls zu aktualisieren. (Es ist nicht nötig, die Bestellung noch einmal aufzugeben.)

Gehen Sie wie folgt vor:

1. Gehen Sie zur Homepage ("www.amazon.de"), klicken Sie dann oben rechts im Menü auf "Mein Konto".

2. Klicken Sie auf den Link "Meine Bestellungen".

3. Loggen Sie sich mit E-Mail-Adresse und Passwort ein.

4. Betätigen Sie bei der Bestellung, an der Sie die Änderung vornehmen möchten, die Schaltfläche "Zahlungsart ändern".

5. Wählen Sie eine bereits hinterlegte Zahlungsweise aus, aktualisieren Sie das Ablaufdatum Ihrer Kreditkarte oder geben Sie eine neue Zahlungsweise ein.
6. Schließen Sie bitte die Änderung mit "Bestätigen" oder "Zahlungsart erneut verwenden" ab.

Beachten Sie, dass die Kreditkartennummer nicht bearbeitet werden kann.

Das Ablaufdatum und/oder der Name des Karteninhabers können jedoch berichtigt werden. Falls Sie die Kreditkartennummer bearbeiten müssen, geben Sie sie als neue Karte an.

Vielen Dank für Ihren Einkauf bei Amazon.de.

Mit freundlichen Grüßen,
Amazon.de Kundenservice
http://www.amazon.de

Beachten Sie bitte: Diese E-Mail wurde von einer nur für Benachrichtigungen verwendeten Adresse gesendet. Eingehende E-Mails können nicht angenommen werden. Antworten Sie nicht auf diese Nachricht.

# 380
Ines, напълно е възможно парите да не са обработени, особено ако си ги внесла следобед  Peace

Нямаш ли интернет банкиране да провериш?

# 381
Да, благодаря, ще изчакам и днес. Имам, но тази карта не е включена... ooooh!
Ако и утре имам това съобщение да  сменя картата в поръчката ли? Rolling Eyes

# 382
  • София
*Мариана* Покажи сандалите може някой да ги хареса и да ги вземе  Simple Smile

# 383
Да, благодаря, ще изчакам и днес. Имам, но тази карта не е включена... ooooh!
Ако и утре имам това съобщение да  сменя картата в поръчката ли? Rolling Eyes

За да си по-спокойна, може да смениш картата, ако и утре не успеят да дръпнат парите.  Peace

# 384
Една сравнително голяма черна хобо чанта Renata Corsi за 41 €.

# 385
  • на морето
Момичета , в какъв срок получавате уведомление от немския Бай Вип когато връщате пратки?
Изпратих пакет на 11 май и още нищо няма като инфо на мейла. Не мога да разбера получен ли е пакета, загуби ли се, какво стана? newsm78

Благодаря за отговорите предварително!  bouquet

# 386
Ines,за Амазон трябва да си потвърдиш отново плащането и ще стане. Като потвърдиш плащането,ще ти поиска потвърждение и на адреса най-вероятно,потвърждаваш и него и
ще ти излезе надпис,който те информира,че всичко е наред.

# 387
Момичета , в какъв срок получавате уведомление от немския Бай Вип когато връщате пратки?
Изпратих пакет на 11 май и още нищо няма като инфо на мейла. Не мога да разбера получен ли е пакета, загуби ли се, какво стана? newsm78

Благодаря за отговорите предварително!  bouquet

Само веднъж съм връщала и след около 10-тина дни получих e-mail, че до 4-5 дена, зависело от моята банка, ще си получа парите. Получих ги след 3 дни.

# 388
Чантички:
Малко Poon за много пари (34,45 €);
Unanyme By Georges Rech, 53 €;
Laura Cardone, 48 €;
Черна Free for humanity, 29 €;
Пак Free for humanity, 35 €.

И малко за почитателките на високите обувки:
Pierre Cardin, № 36, 25 €;
FRYE, № 36,5, 21 €;
Pierre Cardin, бежови и светлозелени, № 39, 22 €.

И едни спортни с велкро на Кларкс за разнообразие, № 38, 41, 26 €.

# 389
Момичета,
мога ли в кашон от джавари да върна към тях мои неща?Или трябва да е изчистен от надписи кашон?
И още по-важно питане-мога ли да върна в една пратка две неща?
Много въпроси станаха,дано някой ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт