Връзка с женен мъж

• 50 128
  • 443
  •   1
Отговори
# 60
  • София
...
Отворените връзки, колкото и да не ги разбирам, все пак са друго нещо. Предполага се, че там картите са свалени и 2-мата "партньори" са наясно какво се случва и няма риск в един момент да изплува нещо, което да нарани отсрещния. Макар че и там има изключения и гафове.

До скоро една съфорумка се изтъкваше с повод и без повод колко им е добре с отворена връзка и каква велика майка, съпруга, любовница и бизнесдама била
Е, само преди няколко месеца изведнъж се оказа съвсем друго

Беше разкрита  Mr. Green Mr. Green и кво се оказа  newsm78 newsm78

# 61
  • София
Аз се питам друго! Ако вкъщи всичко ти е ОК, обичан си, има разбирателство, уважение, хармония... ще тръгнеш ли да изневеряваш? Проблемът в повечето случай е във връзката, липсата на диалог и внимание.

Тръгват, тръгват и още как. Друго си е нова тръпка, пред някой да си нов и интересен, да ти цъкат на акъла и убавинята...че то партньора вече е свикнАл и ти знае всичките майтапи и скечове, че и кътните зъби дори ти знае, пък и ти на него. Нищо че вкъщи всичко им е наред, пак вървят да изневеряват. Ненаситно е човешкото око!

# 62
Ако не знае - окей, но ако разбере? Едва ли на драго сърце ще приеме мотивите ти.
И другото, което ме вълнува е как си лягаш с чиста съвест до мъжа си, като преди няколко часа примерно си "лежала" в леглото на друг?

Еми ти примерно какво би направил, ако си женен с две деца и се влюбиш в друга жена? И тя в тебе?

# 63
  • Sofia
Ако не знае - окей, но ако разбере? Едва ли на драго сърце ще приеме мотивите ти.
И другото, което ме вълнува е как си лягаш с чиста съвест до мъжа си, като преди няколко часа примерно си "лежала" в леглото на друг?

Еми ти примерно какво би направил, ако си женен с две деца и се влюбиш в друга жена? И тя в тебе?

Момичета, така, четейки ви, сериозно почвам да се изумявам на начина ви на мислене. Shocked

# 64
Аз се питам друго! Ако вкъщи всичко ти е ОК, обичан си, има разбирателство, уважение, хармония... ще тръгнеш ли да изневеряваш? Проблемът в повечето случай е във връзката, липсата на диалог и внимание.

Тръгват, тръгват и още как. Друго си е нова тръпка, пред някой да си нов и интересен, да ти цъкат на акъла и убавинята...че то партньора вече е свикнАл и ти знае всичките майтапи и скечове, че и кътните зъби дори ти знае, пък и ти на него. Нищо че вкъщи всичко им е наред, пак вървят да изневеряват. Ненаситно е човешкото око!
Хммм, ти да видиш! Laughing

# 65

Тази, в която бих могъл да се "влюбя"(обичам), след като съм женен с две деца, ще е дъщеря ми. Клише, нали? Но това е, което мисля.
И все пак, за да не си оставам само с клишето, ще кажа, че заради едното влюбване, не бих си позволил да рискувам семейството си. Знам какво е чувството, знам как те "дърпа", но се надявам(да не казвам убеден), че като му дойде времето, гледката на жена ми, прегръщаща двете ми деца, ще надделява над всякакви временни увлечения и задни помисли.

# 66
  • тук-там
Ох, много се радвам на такива, като  Аматьора...
Ама искрено,  - чисти и неопетнени душици...
Айде сега си представи, че си на рейс, или ...нещо друго, което те откъсва от "милата" картинка за около...3-4 месеца.
Кое е по здравословно според теб?
Да гледаш картинката, да си....една или да разтушиш нейде с някоя..

Каква любов ви гони, бе хора...
Не всичко се върти около нея и не винаги я "предаваме"! Peace

P.S.  Само  не се заричай! Peace

И за протокола: И в радост и в мъка - нали така се казва-, аз винаги съм била и винаги ще бъда до моето си момче. Надявам се и то до мен! Peace

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 20:41 от Wild_rabbit

# 67
Ох, много се радвам на такива, като  Аматьора...
Ама искрено,  - чисти и неопетнени душици...
Айде сега си представи, че си на рейс, или ...нещо друго, което те откъсва от "милата" картинка за около...3-4 месеца.
Кое е по здравословно според теб?
Да гледаш картинката, да си....една или да разтушиш нейде с някоя..

Каква любов ви гони, бе хора...
Не всичко се върти около нея и не винаги я "предаваме"! Peace

P.S.  Само  не се заричай! Peace

И за протокола: И в радост и в мъка - нали така се казва-, аз винаги съм била и винаги ще бъда до моето си момче. Надявам се и то до мен! Peace
А около какво се върти всичко - около единия му секс? Здравословен секс, тъй ли беше?

# 68
Всеки може да се влюби, защо го изключвате като вариант ooooh! друг е въпросът, когато стане достояние на половинката какво се случва Shocked

# 69
  • София

Да, често нещата стоят точно по този начин.

# 70
  • тук-там
А около какво се върти всичко - около единия му секс? Здравословен секс, тъй ли беше?

Не! Живота се върти покрай нас, не около! А ние, около него, доколкото можем!

Моят живот се върти около мен! И аз съм си най-важна в този ми ти му аспект.
Мъж, деца, родители - ще имат моето внимание, любов, нежност най-вече, цял живот, защото са си мои!
Трохите, които даваш на останалите дали са чак толкова съизмерими?
Не мисля! Правят ли ме щастлива - да!
 За кратко, но факт!
Кой точно страда? newsm78

# 71
Незнам човек,незнам как го правят другите жени.Аз бих се изяла от угризения.Угризения да не разбере,да не ме разкрие.Отделно и сама себе си не бих понесла да лъжа и мажа.Не са за мен тези работи с любовници,отворени бракове и други.Има си хора за всичко нали знаеш.

# 72
  • София

Да, като нищо тръгваш! Нещо напомнящо на Фройд с неговите нагони 0 към живота и към смъртта. А нашенци му казват "да се изс...ш на метеното". явно точно като я наредят що-годе, хората ги хващат дяволите да разрушават.

# 73
  • София
Темата пак се отклони от въпроса на питащата.
Въпросите й бяха към тези жени/мъже с опит. То е ясно, че повечето от форума никога не са си и помисляли за изневяра и сериозно не разбират подобно деяние.

# 74
Ами ако имаш опит, отговори й ти, какво само подканяш като даскалица Laughing

Общи условия

Активация на акаунт