Смешки от форума - 15

• 135 750
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Euskal Herria
Ех, каква жена! Само се чудя - кое е на 36 г.?  Жената или децата?

# 1 201
Цитат
Повече от седем год.водя полов живот без предпазни средства с 3 различни партньори без да се пазя но няма забременяване.Аз имам две деца на 36 г.партньорите и те имат бях на лекар попитах го но той каза че съм жена за любов и не вижда причина за да немога да забременея.Някои ако има идея и може да помогне ще бъда благодарна. newsm78

OMG!  newsm78 Aма 2 х 36-годишни ли? (тогава няма смисъл да се чуди защо не "хваща"  newsm78) Или...?  Joy
Taя жена, дали да я светнем, че пропускайки препинателни знаци, пак няма да забременее.  newsm78 Пунктуацията не е контрацептив, че да я пренебрегва.
Иначе, даааам.... жена за любов.... за това са 3-мата партньори. Завиждайте!
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 16:39 от г-жа Мечева

# 1 202
 Joy Joy Joy Joy
Не мога вече с вас... Пунктуацията да не е контрацепция вика....  Joy Joy Joy

# 1 203
Пак пуснаха лудите! След жабата идва ред и на порочната практика с менструалната кръв:

Цитат
Ходих при една жена която ми гледа на кафе, та тя ми каза, че му се прави магия с цикъл в кафето, с пари които новата му приятелка му е дала и с предмет който му е подарила за дома в който живее той сега.

# 1 204
  • HH
Пак пуснаха лудите! След жабата идва ред и на порочната практика с менструалната кръв:

Цитат
Ходих при една жена която ми гледа на кафе, та тя ми каза, че му се прави магия с цикъл в кафето, с пари които новата му приятелка му е дала и с предмет който му е подарила за дома в който живее той сега.

Значи влизане с взлом и кражба. За цикъла не разбрах, пак ли от приятелката трябва да е, че тогава вече ще има и трето престъпление  Joy

# 1 205
Ако съм мъж,няма да близна кафе до края на живота си.

# 1 206
 Чак не са ми и смешни вече тези кухи лейки, колко мозък трябва да имаш, за да си помислиш, че с кръв можеш да привлечеш някого ooooh! Да не би да е грешна интерпретация на фразата, че любовта на мъжа минава през стомаха. За технологията по събиране и съхраняване на кръвта не ща и да помислям.

# 1 207
За технологията по събиране и съхраняване на кръвта не ща и да помислям.

Не си ли попадала на темата с менструалните чашки?

Иначе "жена за любов" са ме наричали, също и "расова". Чувствала съм се като кобила за разплод. Екстрите на женската консултация- да те гледат и да се радват колко хубав таз за раждане имаш:)

# 1 208
 Дори ползвам Simple Smile Неосъзната вещица съм.

# 1 209
Ами използвай я за световно господство! То с три капки в кафето- за един цикъл може да събереш цяла армия от зомбирани мъже, които са готови да направят всичко за теб.

Откриваш кафене и контролираш съзнанието:)

Личен фаворит са ми "принцесите върху грахово зърно", които усещат симптоми за бременност около 6 часа след "опитите за бебче" (което също не мога да го разбера, все едно е някакъв вълшебен и единствен секс, от който на момента трябва да се зачене, а не просто секс през два дни и така цял месец...)

# 1 210
Добре де тая кръв в буркан ли я събират?щото много не ми е ясно за 3-те капки  Joy Joy Joy

# 1 211
Аз за съсирването на кръвта се замислих, ама няма да питам, че работата съвсем вампиряса...

# 1 212
  • София
Цитат
Малкия започна да прави такива движения на 10-тия ден и към 15-стия вече се обръщаше  самичък в кошарата  и се изместваше с преплъзване. Опитваше да пълзи, но понеже не можеше да си вдигне дупето, а само главата беше много смешен и въпреки че му беше трудно пак се изместваше по малко.

А вашите деца на колко ДНИ започнаха да се обръщат сами и да пълзят  Shocked

# 1 213
Цитат
Малкия започна да прави такива движения на 10-тия ден и към 15-стия вече се обръщаше  самичък в кошарата  и се изместваше с преплъзване. Опитваше да пълзи, но понеже не можеше да си вдигне дупето, а само главата беше много смешен и въпреки че му беше трудно пак се изместваше по малко.

А вашите деца на колко ДНИ започнаха да се обръщат сами и да пълзят  Shocked

Леле....

# 1 214
Какви ти дни-моят вътреутробно, салта правеше Shocked Shocked Пък тук за едно пълзене и обръщане Joy

Общи условия

Активация на акаунт