Смешки от форума - 15

• 135 749
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 215
Какви ти дни-моят вътреутробно, салта правеше Shocked Shocked Пък тук за едно пълзене и обръщане Joy
Мойте са интелекти,на 2 месеца вестник четяха.

# 1 216
Oхоо, браво на вас. Моя син пък чак на 3 месеца се научи да бие баща си на шах.  Wink  Laughing

# 1 217
Oхоо, браво на вас. Моя син пък чак на 3 месеца се научи да бие баща си на шах.  Wink  Laughing

Joy

Диагнозата "жена за любов" силно ме впечатли.  Crazy

# 1 218
Диагнозата "жена за любов" силно ме впечатли.  Crazy

Oх, като спомена, се сетих за въпросната "любовна" дама. Явно жената има сериозен проблем, който никой не взема на сериозно.  Shocked  Силно беше разочарована, че никой не й казва какви изследвания да си пусне, а пък аз, разбираш ли, съм й казала, дори, че "Нямам думи"... И явно взела, че се засегнала, та после ми обяснява на лични житието и битието си.  Rolling Eyes Посъветвах я, като добра душа, да се прегледа. Ама не само на АГ.  newsm78 Та, "жена за любоФ", ма не само... а жена с проблеми, физически ли, психически ли, интелектуални ли... не разбрах много. Пък и то кореспонденцията с нея си беше приключение. Като не ползва нито един препинателен знак...  newsm78

# 1 219
Вадете кристалните кълба!
Цитат
имам болки –като леки пробождания в дясната гърда след цикъл
Tired

# 1 220
Вадете кристалните кълба!
Цитат
имам болки –като леки пробождания в дясната гърда след цикъл
Tired
100% е бременна

# 1 221

newsm44 rotfImbo rotfImbo

Цитат
приемам, събирам предложения за 5,6г принцеса  Hug
интересува се най-вече от рисуване, иска разни тайни дневничета, чанти за оцветяване и не се сещам какво друго в момента  Mr. Green

Как, как? Как го казА? Kакви чанти?  Thinking  hahaha

# 1 222
  • Пловдив
Наистина има чанти за оцветяване. Аз съм купувала за подарък.

# 1 223
  • София
Цитат
приемам, събирам предложения за 5,6г принцеса  Hug
интересува се най-вече от рисуване, иска разни тайни дневничета, чанти за оцветяване и не се сещам какво друго в момента  Mr. Green

Как, как? Как го казА? Kакви чанти?  Thinking  hahaha
ето ги https://www.google.co.uk/search?q=%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8 … =1366&bih=633

# 1 224
Наистина има чанти за оцветяване. Аз съм купувала за подарък.

Shocked Сериозно? Сефте чувам. За това ми се стори смешно Grinning Сега ме загриза любопитство. Ще взема да се поровя, да се ограмотя малко. Благодаря  Hug
П.С. Дзвер, мерси Simple Smile Тъкмо щях да се захващам Simple Smile
Въх, изложих са кат' кифладжийка. Rolling Eyes

# 1 225
  • София
От потребителката, чието дете се обръща самО и пълзи от 15 - тия  ден след раждането:

Цитат
Започна да иска да опитва от всичко, което ние ядем още на 3 месеца и като напира към масата един ден го пуснах да видя какво ще направи - взе си от чинията със салата и си го напъха в устата. И затова прецених, че е време да почнем с пюретата.

Shocked

Депресирам се - моето дете явно е бавноразвиващо се  Cry

# 1 226
  • София
Ами депресирайте се - моето на 3 месеца вече готвеше за цялото семейство  Party

# 1 227
  • София
Ами депресирайте се - моето на 3 месеца вече готвеше за цялото семейство  Party

АХХХ, щастливка  Laughing

# 1 228
  • София
От потребителката, чието дете се обръща самО и пълзи от 15 - тия  ден след раждането:

Цитат
Започна да иска да опитва от всичко, което ние ядем още на 3 месеца и като напира към масата един ден го пуснах да видя какво ще направи - взе си от чинията със салата и си го напъха в устата. И затова прецених, че е време да почнем с пюретата.

Shocked

Депресирам се - моето дете явно е бавноразвиващо се  Cry
При теб поне само едно, а моите и двете очевидно!!!  Mr. Green

# 1 229
Тези жени вярват ли си,като ги пишат тия глупости?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт