"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 856
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
снощи писах едно туйтче на Али,то сте видяли де,и той го фаворитнал  #Cussing out,абе аз искам да ми пише бре,сега ще го зачопкам  Thinking

# 166
хммм само на Серенайче не съм писала  Thinking Mr. Green Mr. Green

# 167
Ще е страхотно , ако сценаристите ви спрат да копират от "В очакване на слънцето"..
Вече няколко пъти се случва  Crossing Arms

1. Задушаването при което той я успокоява. В моя сериал момичето беше отвлечено и понеже има клаустрофобия се задуши, във вашия с кола я отвлякоха. Но пак !
2. Качването по терасата . Първо Керем го направи и след 3-4 седмици и Яман..
3. Репликата "Нищо свързано с теб не мога да забравя" - Керем я казва в 27 епизод, след седмици и Яманчо я казва.
4. А върха вече беше целувката в басейна.. Честно... Crossing Arms

Не гледам толкова сериала ви, иначе сигурно щях да открия още  Naughty ooooh! #2gunfire

# 168

ела и мен да ме сушиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 169
Ще е страхотно , ако сценаристите ви спрат да копират от "В очакване на слънцето"..
Вече няколко пъти се случва  Crossing Arms

1. Задушаването при което той я успокоява. В моя сериал момичето беше отвлечено и понеже има клаустрофобия се задуши, във вашия с кола я отвлякоха. Но пак !
2. Качването по терасата . Първо Керем го направи и след 3-4 седмици и Яман..
3. Репликата "Нищо свързано с теб не мога да забравя" - Керем я казва в 27 епизод, след седмици и Яманчо я казва.
4. А върха вече беше целувката в басейна.. Честно... Crossing Arms

Не гледам толкова сериала ви, иначе сигурно щях да открия още  Naughty ooooh! #2gunfire

и ние кво трябва да направим  newsm78

# 170
аз като негледам твоя сериал,виж как не ги знам тея работи и не ме дразнят,ти пък следиш и двата и ти правят нерви,елементарни неща  Peace

# 171

и ние кво трябва да направим  newsm78
Най-малкото не мислете, че сценаристите ви са открили топлата вода  Mr. Green Mr. Green

# 172
аз като негледам твоя сериал,виж как не ги знам тея работи и не ме дразнят,ти пък следиш и двата и ти правят нерви,елементарни неща  Peace

+1   Peace

# 173
Отгоре написах, че ако следях и двата , щях да намеря още повече изкопирани сцени. Не виждам и смисъл да гледам вашия сериал. Stop

# 174

Най-малкото не мислете, че сценаристите ви са открили топлата вода  Mr. Green Mr. Green

От самото начало се знае , че сериалът е римейк на американския Ориндж Каунти , така че едва ли някой е очаквал да открият това  дето казваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 175
Отгоре написах, че ако следях и двата , щях да намеря още повече изкопирани сцени. Не виждам и смисъл да гледам вашия сериал. Stop

А тогава какъв е смисъла да коментираш в темата сериал, който не гледаш  newsm78

# 176

От самото начало се знае , че сериалът е римейк на американския Ориндж Каунти , така че едва ли някой е очаквал да открият това я дето казваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Еми да си взимат сцени от там... Crossing Arms Смешно е да дават два сериала и сцените да се дублират ... Tired
Да не казвам, че главната двойка са под всякаква критика  Stop

# 177

ми хич не ми дреме,нито ми бъркат в джоба,нито са ми близки в живота
п.с.то пък другите сценаристи не са същите  Peace."Човек цял живот краде,от уменията на другите"

# 178

От самото начало се знае , че сериалът е римейк на американския Ориндж Каунти , така че едва ли някой е очаквал да открият това я дето казваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Еми да си взимат сцени от там... Crossing Arms Смешно е да дават два сериала и сцените да се дублират ... Tired
Да не казвам, че главната двойка са под всякаква критика  Stop

лоша работа ти се е случила,затова гледай си само един сериал,да не се вайкаш така  Hug

# 179
ами как тогава знаеш,че не си играят добре ролите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт