"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 787
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • близо до брега на морето
-делфинчето на абла Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 211
-леля и племенник Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 212
  • Варна
 wavey
Ще е страхотно , ако сценаристите ви спрат да копират от "В очакване на слънцето"..
Вече няколко пъти се случва  Crossing Arms

1. Задушаването при което той я успокоява. В моя сериал момичето беше отвлечено и понеже има клаустрофобия се задуши, във вашия с кола я отвлякоха. Но пак !
2. Качването по терасата . Първо Керем го направи и след 3-4 седмици и Яман..
3. Репликата "Нищо свързано с теб не мога да забравя" - Керем я казва в 27 епизод, след седмици и Яманчо я казва.
4. А върха вече беше целувката в басейна.. Честно... Crossing Arms

Не гледам толкова сериала ви, иначе сигурно щях да открия още  Naughty ooooh! #2gunfire

Laughing Нарцисчеее, благодаря за подсказката!!!! Hug Hug Hug Hug Hug
                           Аз пък обожавам такова плагиатстване, защото имам възможност да видя как различните актьори превъплъщават идеята на сценария! Честно!!!! Още преди 5-6 години/а може и повече, ама не ми се рови в статистиките Thinking/ в този форум бях писала за една такава сцена, взета от "Призрак"/"Дух" с Патрик Суейзи. Ами стана ми интересно как ще ми въздейства турския вариант, още повече, че Патрик си ми е любимец. Ами гледах двете сцени безброй пъти и все им се кефех. Peace Peace Peace
                         Сега зяпам един куп други сериали във всички има плагиатстване. newsm78 Или си нямат патентно ведомство или забравят да си патентоват сценките и Слава Богу, че е чооооооооок Ентересант!!!! Joy Ето например "Карадайъ"-то. Ами Берги удари един цАлуфан на Кен, а сега в "Кара пара"-то и Туба удари един на Енгин. Сега нямам търпиЛо да видя същата реакция от Енгин, че да си съпоставя двете двойки.
                        Пък благодарение на теб ще отида да прегледам и "Слънцата", че да си направя изводчета за МЕН кой се е справил по-добре в гореописаните сценки/ дано в темичката ви има конкретика- демек клипчета, че да не се разхождам из целия сериал- все пак съм си го заплюла за през лятото/ Peace Peace Peace

# 213
# 214
Бризчеее,  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Heart Eyes

# 215
# 216
# 217
# 218
# 219
 Hug
Започвам да гледам 33 епизод    Mr. Green
Страхотни гифчета сте качили  Heart Eyes

# 220
Аз също смятам, че във всички турски сериали има плагиатстване не е само в ПО и няма и да бъде само в него.

То и финалната сцена където Тан връхлетя Яман ми е едно дежа вю към Халил и Емир от АФК... Mr. Green

Аз като зрител обаче искам играта на актьорите да ме докосне и този път усетих, че в сцената когато Лейля научи за смъртта на баща си  ама изобщо не ме грабна. Нито сълзи имаше, нито някаква емоция просто като зрител ме издразни. Ужасно представяне.
За Ямирските моменти няма да коментирам, Сера ми е противна и изобщо не ме грабва нито визия нито игра, но липсата на химия, която на мен не ми стига и не ме докосва си я наваксвам с друга екранна двойка в момента и запълвам празнотата си като зрител.
Изненада в епизода не видях, аз и очаквах този път Тан да се насочи не пряко върху Мира, а точно върху Яман.
Сцената със Суде и Кенан не ми хареса. Не мога да прежаля абито, че легна с нея, прекалено ми е ценен. Искам го със Седеф, ама много го искам. Peace

ПП: Едже нещо издиша според мен - ето ново двайсе днес. Берк, който влезе за няколко епизода сега ще започва сериал с Гизем ( според мен ще си отиват и се надявам да успеят с проекта си)
еее защо го вкараха в ПО, какъв беше смисъла?! Напълно излишно беше, не разбрах замисъла за появата му и на болната леля.

# 221
-тука нашто убавто що немаше цъки-щот е убаввввввввввв Mr. Green Mr. Green Mr. Green и щеше да ги засенчи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 222
# 223
Hug
Започвам да гледам 33 епизод    Mr. Green
Страхотни гифчета сте качили  Heart Eyes
приятно гледане  Hug

# 224
Зори Hug Hug Hugи аз започнах да гледам сериала от авчето ти-аресва ми-и не остана до довечера Wink Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт