"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 453
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Яяяяя, толкова снимки и на нито една Яманко  Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Това са снимките на които аз присъствах на сета на филма мира снимаше тъкмо сцените с берен когато отидохме...яко  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Браво, много се радвам, че си успял да отидеш и да гивидиш.  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Разкажи нещо повече  Praynig
И дай снимките  Praynig Praynig Praynig

# 631
Яяяяя, толкова снимки и на нито една Яманко  Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Това са снимките на които аз присъствах на сета на филма мира снимаше тъкмо сцените с берен когато отидохме...яко  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Браво, много се радвам, че си успял да отидеш и да гивидиш.  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Аз нещо почнах да се ядосвам на тоя еп то е ясно, че цял еп ще търсят Яман, но ако и другия ми го търсят цял еп ще почна да стрелям както в момента по Едже  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А пък е ясно, че Яманко ще натупа Тан  Joy Joy Joy

# 632
кажете как да кача снимките които съм направил тук за да ги видите ако искате мира и берен суде кенан аби ендер фарук и сузи снимаха вътре когато отидохме и не излезнаха а после дойдоха ейлюл мерт селим...само яман го нямаше още мее яд Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 633
Яяяяя, толкова снимки и на нито една Яманко  Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Това са снимките на които аз присъствах на сета на филма мира снимаше тъкмо сцените с берен когато отидохме...яко  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Ами има мн охрана и почти не дават да припариш до къщата може да се снимаш с някои само ако идва на сета ако са влезнали вътре не излизат цял ден всички са мн хубави ейлюл е мн сладка на мен повече ми харесва от мира по сладка е селим е мн стар така ми се стори като слезна от колата беше мн намръщен ендер е мн красива не знам как да кача снимките Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 634
кажете как да кача снимките които съм направил тук за да ги видите ако искате мира и берен суде кенан аби ендер фарук и сузи снимаха вътре когато отидохме и не излезнаха а после дойдоха ейлюл мерт селим...само яман го нямаше още мее яд Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Написах ти лично съобщение  Peace

# 635
Оффф, много дълго и много трудно, яяяяя...  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green
Отказвам се.  Joy Joy Joy Joy Joy

Накратко  Whistling
Първо го хвалят, че е блестящ актьор,  Crazy Crazy после описват как са минали снимките за Bensiz, американския футбол, дъръ-бъръ... Whistling Whistling
Питат как е станал част от екипа на ПО, а той казва, че тъкмо са приключили със снимките на филма и нещо си за театъра... Whistling
Бил в Ню Йорк за около месец, а аз да не знам   Angry Mr. Green Любимия му герой от ОС бил Люк  Mr. Green

Учил, май и завършил   Mr. Green международни отношения в Университета Коч.
Обича актьорството. Като дете си стоял в стаята и си играел с часове с играчките... Laughing
После за семейството си разказва...
Накрая се появява и Матю Макхонъхи  Crazy в разговора и вече съм така  #Crazy #Crazy #Crazy

Бреййй, че трудно да се превежда бееее ooooh! ooooh! ooooh!

Ани, мило, дори и да не ми го преведеш / тук съм скромна  Mr. Green/ благодаря ти всичко, което правиш за нас с твоите преводи!    love001  love001  love001

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 14:25 от ivva

# 636
Оффф, много дълго и много трудно, яяяяя...  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green
Отказвам се.  Joy Joy Joy Joy Joy

Накратко  Whistling
Първо го хвалят, че е блестящ актьор,  Crazy Crazy после описват как са минали снимките за Bensiz, американския футбол, дъръ-бъръ... Whistling Whistling
Питат как е станал част от екипа на ПО, а той казва, че тъкмо са приключили със снимките на филма и нещо си за театъра... Whistling
Бил в Ню Йорк за около месец, а аз да не знам   Angry Mr. Green Любимия му герой от ОС бил Люк  Mr. Green

Учил, май и завършил   Mr. Green международни отношения в Университета Коч.
Обича актьорството. Като дете си стоял в стаята и си играел с часове с играчките... Laughing
После за семейството си разказва...
Накрая се появява и Матю Макхонъхи  Crazy в разговора и вече съм така  #Crazy #Crazy #Crazy

Бреййй, че трудно да се превежда бееее ooooh! ooooh! ooooh!

Ани, мило, дори и да не ми го преведеш / тук съм скромна  Mr. Green/ благодаря ти всичко, което правиш за нас с твоите преводи!    love001  love001  love001

Ивче, благодаря ти  Hug Hug Hug
Прекрасен Оркунчо  Crazy Crazy Crazy

# 637

Берен ще я разплаче с тая лимонада  Sad Sad

# 638
  • близо до брега на морето
Ивче Hug Hug Hugбраво бе къз-виж ти и от турски превеждаш-евалла Peace Hug Hug Hug

# 639
# 640
Ивче Hug Hug Hugбраво бе къз-виж ти и от турски превеждаш-евалла Peace Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 641
# 642
# 643
Дефне е била на премиерата, но пък актрисата в гл.роля я няма  newsm78 newsm78

И Крачи туитна и тела ми писна  Party Party Joy Joy Joy Joy

Metin Akdulger ‏@MetinAkdulger 37s

"Bensiz" yeni fragmanı http://scontent-b.xx.fbcdn.net/hvideo-prn1/v/t42.1790-2/10345243 … 1&oe=536B8123

Crazy Crazy newsm47

# 644
Момичетаааа,успях,успях,успяяяяяяяяяяяяяяях,немога да си намеря мястооооо  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт