Ходите ли ултра секси вкъщи?

• 20 070
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снимка на пижама с жираф?  Mr. Green
Късмет имаш, днес тук почиваме и ме хващаш по пижама Laughing
Скрит текст:

п.п. как никой не се сети да поиска снимка снощи, като бях по чорапогащник Mr. Green

# 196
Аз вече не. Безгащието ми приключи преди четири-пет години. Неудобно ми е от детето. Иначе това е най-големия кеф, да си ходиш в къщи или да спиш без гащи.
 А има едни хора, обуват си пижамата върху гащите. Как спят тия хора с толкоз гащи...

Бельото си е бельо. Пък вече в/у него се слагат горните дрехи. Не виждам връзка. Все едно да се чудите как ходят с гащи и дънки.

Но си е лично решение, по-чудни би ми било, ако въпросната пижама, обличана на голо дупе, не се пере всеки ден.

# 197
Цитат на: Не се сърди, човече link=topic=780239.msg28132950#msg28132950
Но си е лично решение, по-чудни би ми било, ако въпросната пижама, обличана на голо дупе, не се пере всеки ден.
[/quote

Ми аз преди да си легна се къпя  Laughing
А и ми е странно, че някои хора намират интимните си части за някакви особено мръсни зони  Rolling Eyes Защото при здрав организъм с добра хигиена не виждам място за притеснение.
Те ръцете са стократно по-мръсни, но хората си бъркат в очите, устата, пипат си кожата..

# 198
Добре де, а мъжът как да се облича вкъщи, когато иска да пръска обилно сексапил?  Thinking

Един ден моят беше решил да ме причака, свенливо скрит зад сушилката с пране и като вляза да изскочи и да си го размаха. Да, но аз срещам касиерката на блока в асансьора и заедно отиваме към нас да ни отчете водомерите. Отключвам и нашият на старта, готов да танцува, ама като видя зад мен бабиера, с 300 км в час се шмугна в стаята, заедно със сушилката и представлението му от еротично шоу се превърна в комично.

# 199
Добре де, а мъжът как да се облича вкъщи, когато иска да пръска обилно сексапил?  Thinking
Ей тъй, на
http://novinar.bg/images/galleries/8139/20100914_0032_xx.jpg

Ма на мен ми стига и така като го видя
http://kifla.bg/wp-content/uploads/2012/03/man_cat.jpg

# 200
 Joy

Един ден моят беше решил да ме причака, свенливо скрит зад сушилката с пране и като вляза да изскочи и да си го размаха. Да, но аз срещам касиерката на блока в асансьора и заедно отиваме към нас да ни отчете водомерите. Отключвам и нашият на старта, готов да танцува, ама като видя зад мен бабиера, с 300 км в час се шмугна в стаята, заедно със сушилката и представлението му от еротично шоу се превърна в комично.

Joy Ега ти! Горкия човек! Счупил му се е кахъра..

# 201
Мда, още му го напомням  Mr. Green

# 202
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обзалагам се, че и касиерката помни Laughing.

# 203
Ми аз преди да си легна се къпя  Laughing

И аз се къпя преди да си обуя бикините, но въпреки че съм здрава, не бих ги носила и на другия ден  Joy

# 204
Ох, ужасни сте, вече всеки път като ходя на гости ще се чудя домакините сядат ли по столовете и диваните по голи задници  Joy пфффф
Сакън пък ако са и правили секс на собствения си диван - голи!!!  Wink
То ако е на дивана, добре, да не е на масата, дето канят гости...

# 205
  • София
От дневно земетресение не те ли е страх Grinning?
Е, айде пък ти сега. Ще изхвърча навън по рокле без гащи. Кой ще разбере в хаоса.  Mr. Green (Пу-пу, да не се случва повече...)

Янечек, шъ умръ  hahaha

То ако е на дивана, добре, да не е на масата, дето канят гости...
Ах, недей! Толкова е нехигиенично.  Wink

# 206
Пак сте намерили за какво да спорите, виждам, съвсем сериозно, за или против ходенето без гащи. Като млада и аз го правих, признавам си. Ходенето без гащи подчертава едно специално излъчване, като ходенето на токчета. Така ханша ти се чупи, силуета на дупето ти хубаво се очертава, такава си една по-секси. Но и като токчетата, като свикнеш и ти стане ежедневие, почва да пречи на удобството.

# 207
  • София
write2katia, ама ние такова - за ходенето без кюлоти вкъщи говорим.  Grinning

# 208
  • 2860 км северно от Екватора
И то лятото... Laughing

# 209
  • София
Да, добро уточнение, че току-виж излезем някакви разпасани и разгонени тьотки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт