Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 433
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Много странно-моя колежка е с дете , което през октомври ще стане на 14 и плати цялата сума за лятната си почивка.
А и в заповедта е казно до навършване на 13 години-

http://militaryclubs.bg/sites/default/files/zapoved_ceni_oh_122_18_02_14.pdf

# 451
Аз също знам че е до 13г. пише го навсякъде. Това за 14г за сефте го чувам.

# 452
  • Пловдив
Сигурно ли е за Рибарица? Sad
Кофти... Да ми препоръчате тогава някоя от зимните бази за събиране на випуск... newsm78

# 453
Кофти... Да ми препоръчате тогава някоя от зимните бази за събиране на випуск... newsm78

Според мен още е рано да се твърди със сигурност.

# 454
Просто я няма в списъците със смени за зимен отдих 2014/2015.

# 455

Може би трябва да съобразите колко далеко да е-все пак зимата трудно се пътува (понеже аз ненавиждам зимно пътувне). Моите колеги примерно не приемат да празнуват във ВПД-та, колкото и да е евтино- по принцип не разрешеват да се седи до късно,  най-много до към 23 ч. а те искат до сутринта.  Но това е по принцип. Последно като бях с колегите на ММ през ноември (в Рибарица )нещата не стояха така -ние си легнахме към 2 ч. , а другите продължаваха.

# 456
Може да не са я вкарали в смените, но да работи. Щом не пише официално, че няма да работи може и да си е отворена.
За стоенето до късно...зависи как се разберете с персонала. Simple Smile
Два банкета правиха от службата на мъжа ми, единия ноември, другия април.
За първия се стоя в ресторанта до към 2ч., за втория до след 4ч.

# 457
  • Пловдив
Ха, това с ограниченията не го знаех, пък и никой от колегите не е споменал Embarassed
Ще търся и други варианти тогава, пък до септември, когато вече мисля сериозно да се заема с организацията има време Simple Smile

Благодаря за информацията    bouquet 

# 458
Ха, това с ограниченията не го знаех, пък и никой от колегите не е споменал Embarassed
Ще търся и други варианти тогава, пък до септември, когато вече мисля сериозно да се заема с организацията има време Simple Smile

Благодаря за информацията    bouquet 

То ограничението се заобикаля. Simple Smile

# 459
Здравейте от мен, момичета!
Ние се прибрахме от Адмирал .Изкарахме страхотна почивка.
Настанени бяхме в голям просторен апартамент,изхранването както предните години на блок маса,нооо много гладен народа  Laughing
Морето си е там,времето беше чудесно.Нямаше нет в стаята,та за това не съм се включила с инфото по -рано.
На всички желая слънчево и щастливо лято!   bouquet

# 460
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Потвърждавам с казуса по възрастта на децата - 14 г. със сигурност е във нашия случай, обаче  това беше миналата година, цитираната заповед е от февруари т.г., така че най-вероятно тази година е променено. А може и за това е било така, че ставаше въпрос за Чайка, където нямаше включена храна.

Цвети М, браво за хубавата почивка, а водата как беше - чиста/топла или чиста/студена  Laughing

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 19:10 от pettesa

# 461
Здравейте, момичета! Има ли  някои посетили ВПД Рибарица тази година? Ние сме там от 21,07,2014г та искам да попитам как е положението със стаите, басейна, храната ...?
Миналата година бяхме там, хареса ни, най- вече на детето, наигра се на воля. Надявам се и тази година да останем доволни  Peace

# 462
Здравейте, момичета! Има ли  някои посетили ВПД Рибарица тази година? Ние сме там от 21,07,2014г та искам да попитам как е положението със стаите, басейна, храната ...?
Миналата година бяхме там, хареса ни, най- вече на детето, наигра се на воля. Надявам се и тази година да останем доволни  Peace
Басейна е затворен,  другото си е същото.

# 463
Ехоо,имали някой дето стяга куфарите за морето??? Ние в събота пътуваме.....за Маяк   car003 grinning039  Времето се оправи и сега съм по-спокойна,но ми казаха,че щели сме да се храним другаде,в някой от другите хотели  newsm12  Някой има ли инфо за това............вярно ли е,не е ли?

# 464
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Делянчето, ние сме от 19-ти, ще се радвам да споделиш инфо като пристигнете. Интересува ме дали има хладилници в стаите и дали има някакъв парк пред хотела (откъм гората) за игра на децата.

За храната ... най-много да е преместена във Фрегата.Не вярвам да се пресича шосето пък и Адмирал и Флагман са пълни. Сигурно няма много почиващи и Фрегата с Маяк са обединени на две смени.

Общи условия

Активация на акаунт