"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 533
  • 750
  •   1
Отговори
# 180

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 21:20 от Niky Kotceva

# 181

Mine Tugay
‏@Minetugay
Bugün çok yorulmuşuz.Rüzgar çarpmış yahu.Ama ayıptır söylemesi yarın bomboş bir gün🃏 http://instagram.com/p/bN5cvXktwa/

Мине Тогай е написала вчера ,че днес са почивали. Май...Може ли преводачките от турски да го погледнат Hug Hug

Дани  Hug Hug Hug пише, че днес много са се изморили. Утре били в почивка.  Peace Може би тя е в почивка, а може би всички. Не става ясно.  Peace

Туитът е от вчера , значи днес  е нямало снимки или ,както казваш ,тя не е снимала. Но като гледам,че и Чачко почти цял следобяд е бил в нета ,верятно е бил почивен ден за всички  Peace Не знам турски, но Гуглето горе-долу ми го преведе hahaha

Благодаря, Ани!    bouquet

# 182
  • Яко в Матрицата...
Кой ще спаси Яман от Тан?
Мира    6 (30%)  
Кенан    6 (30%)  
Селим    7 (35%)  
Мерт   0 (0%)  
Ада   1 (5%)

Joy Joy Joy Joy Дори за Ада има един глас, само за Мерт няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей, от кога чакам да питаш кой гласува за Ада Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 183

Ама сериозни и двамата.

Голямото Аби и той сладур.    love001  love001  love001

Аз гласувах за него-Батето. smile3521 smile3521 smile3521

# 184

Mine Tugay
‏@Minetugay
Bugün çok yorulmuşuz.Rüzgar çarpmış yahu.Ama ayıptır söylemesi yarın bomboş bir gün🃏 http://instagram.com/p/bN5cvXktwa/

Мине Тогай е написала вчера ,че днес са почивали. Май...Може ли преводачките от турски да го погледнат Hug Hug

Дани  Hug Hug Hug пише, че днес много са се изморили. Утре били в почивка.  Peace Може би тя е в почивка, а може би всички. Не става ясно.  Peace

Туитът е от вчера , значи днес  е нямало снимки или ,както казваш ,тя не е снимала. Но като гледам,че и Чачко почти цял следобяд е бил в нета ,верятно е бил почивен ден за всички  Peace Не знам турски, но Гуглето горе-долу ми го преведе hahaha

Е, ако е от вчера значи днес са почивали или тя е почивала, но както казваш Чачо се развихри днес, та може и да е почивал.  Joy Joy Joy

# 185

Ама сериозни и двамата.

Голямото Аби и той сладур.  love001  love001  love001

Страхотни!  Peace

# 186

Mine Tugay
‏@Minetugay

Е, ако е от вчера значи днес са почивали или тя е почивала, но както казваш Чачо се развихри днес, та може и да е почивал.  Joy Joy Joy

Е ако знаехме за днес,че ще почиват можеше да спретнем една изненада за Чачи. smile3503 smile3503 smile3503

Да му отидем на гости. smile3534 smile3534 smile3534

# 187
Привет момичетааа  Hug Hug Hug

# 188
# 189
# 190
# 191
Привет милички,почудих се къде да припадна  Mr. Green,ама ей тва еееее-бомба
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 192
Кой ще спаси Яман от Тан?
Мира    6 (30%)  
Кенан    6 (30%)  
Селим    7 (35%)  
Мерт   0 (0%)  
Ада   1 (5%)

Joy Joy Joy Joy Дори за Ада има един глас, само за Мерт няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей, от кога чакам да питаш кой гласува за Ада Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha ако не си ти, ще е Ивето  hahaha hahaha hahaha то е ясно  hahaha hahaha hahaha

Тази гаднярка Ада, която иронизираше Мира  ooooh! ooooh! едва ли не според нея преувеличаваше.  ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Само кати се сетя и грабвам пушката.  #2gunfire #2gunfire

# 193
Мислех си,че днес нашия фен на Чачи може да е качил снимки от Тузла,но уви няма нищо.Язък.Ще чакаме.Дано успее скоро да ги качи и да ни зарадва. Weary Weary Weary

# 194
Наденце Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт