"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 74

• 31 754
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
smile3520 smile3520 smile3520 Шшшшшт, тихо!!!! Момчето си учи репликите!  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Да си ги е научил по-рано.  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green

Баръш, Чачо и Танер  Peace

# 586
Снощи Серенай я заболял зъб и след тричасов престой в дентална клиника се е прибрала.  Peace

# 587
Всички профили на Джеймс Бонд  Joy Joy Joy

# 588
  • Варна
от тела пиша и не моа да припадам качествено-но то е ясно де
Аз ще припадна и заради теб  Peace
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Мими
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 аз

По припаданията не съм
ала красотата ще я отбележа:
Чок гюзел е нашият ашкъм
и всеки пада в неговата мрежа.
Всичко му е чок тамам
и затуй е горд като аслан!

Ама що припадате пък не разбрах
и в мислите ви пак се опитлах-
казвахте, че бил ошишкавял
и на сета даже все ядял,
пък сега ума ви грабва
до припадък ви докарва.

Я вземете се в ръце-
хубаво е нашето момче!!!
Радвайте му се сега, че иде лято,
на екрана няма да го има това злато.
Ще се радваме тогаз дори на снимка
да я зърнем тази прелестна „картинка“.

P.S. Айде да не се деля от компанията -

# 589
Тези двамата - Яман КОпер и Мира Бейлидже днес цял ден си конушват в Т  Joy Joy Joy Joy И през цялото време я нарича пренесес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://twitter.com/Med_Cezir_MiraB
https://twitter.com/med_cezir_ymnkp

# 590
от тела пиша и не моа да припадам качествено-но то е ясно де
Аз ще припадна и заради теб  Peace
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 Мими
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 аз

По припаданията не съм
Чок гюзел е нашият ашкъм
Всичко му е чок тамам

и на сета даже все ядял,
пък сега ума ви грабва
до припадък ви докарва.

Я вземете се в ръце-
хубаво е нашето момче!!!

P.S. Айде да не се деля от компанията -

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

дебел, слаб все си е по-по-по-найййййй  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чакай да ползвам твоите припадащи, че са по-хубави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 591
Тези двамата - Яман КОпер и Мира Бейлидже днес цял ден си конушват в Т  Joy Joy Joy Joy И през цялото време я нарича пренесес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може да са Чачко и Сери под прикритие  hahaha hahaha hahaha

По припаданията не съм
Чок гюзел е нашият ашкъм
Всичко му е чок тамам

и на сета даже все ядял,
пък сега ума ви грабва
до припадък ви докарва.

Я вземете се в ръце-
хубаво е нашето момче!!!

Морски бриз,   smile3525 smile3525 smile3525
  Чудни рими си редила пак !

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 18:54 от daniela.qnkova

# 592
# 593
  • Варна
Малко невчесани мисли по операция „Караканат йордек“

Скрит текст:
       "Чернокрилият йордек" е за мен- не патица. Йордека в планинския край на баба ми е едно забележително животинче, което наистина винаги успява да опази „семейството“ си- йордечката с малките. Naughty Особено интересни винаги са ми били глухите и глухонемите йордеци.  Thinking Глухарчетата имат много силно обоняние и слух и са безразсъдно смели.  ooooh!Глухия вдига невъобразима врява noear ако реши, че някой заплашва семейството му, а глухонемият пък разперва крилата и напада „немешката“ smile3537- така казваше баба ми. Обикновено другите животинки не очакват това кротко животинче да се превръща в такъв звяр devil, но е факт, че успява да прогони дори куче  animal037 от територията си. Да не говорим, че клюнът му нанася доста сериозни наранявания- това пък smile3517 от опит го зная.     
                     Когато се приберат за да нощуват или като излязат от водата йордечката си прибира малките под крилата си, а мъжкият се обръща с гръб към тях, но с муцунка-клюнче към вратата и бди над почивката им. Обикновено той, а не майката прибира някое заблудено мъниче kyllmg ако изпълзи изпод крилото на майката. При опасност от небето- орел, сокол- йордека разперва криле над малките и майка им и отново се опитва да напада. Между другото статистиката показва, че точно йордеците са ставали най-рядко жертва на хвъркатите хищници. Peace
Та и нашият Мерт/или може би Едже ханъм  Hug/- избрал е едно удивително същество от животинският свят за да закриля приятелката, любимата на братчето му. Може би с тази хрумка сценаристката се опита да ни подскаже Thinking, че „неприятелят“ почти няма шанс да успее в начинанието си. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 594

Скрит текст:
      "Чернокрилият йордек" е за мен- не патица. Йордека в планинския край на баба ми е едно забележително животинче, което наистина винаги успява да опази „семейството“ си- йордечката с малките. Naughty Особено интересни винаги са ми били глухите и глухонемите йордеци.  Thinking Глухарчетата имат много силно обоняние и слух и са безразсъдно смели.  ooooh!Глухия вдига невъобразима врява noear ако реши, че някой заплашва семейството му, а глухонемият пък разперва крилата и напада „немешката“ smile3537- така казваше баба ми. Обикновено другите животинки не очакват това кротко животинче да се превръща в такъв звяр devil, но е факт, че успява да прогони дори куче  animal037 от територията си. Да не говорим, че клюнът му нанася доста сериозни наранявания- това пък smile3517 от опит го зная.      
                     Когато се приберат за да нощуват или като излязат от водата йордечката си прибира малките под крилата си, а мъжкият се обръща с гръб към тях, но с муцунка-клюнче към вратата и бди над почивката им. Обикновено той, а не майката прибира някое заблудено мъниче kyllmg ако изпълзи изпод крилото на майката. При опасност от небето- орел, сокол- йордека разперва криле над малките и майка им и отново се опитва да напада. Между другото статистиката показва, че точно йордеците са ставали най-рядко жертва на хвъркатите хищници. Peace
Та и нашият Мерт/или може би Едже ханъм  Hug/- избрал е едно удивително същество от животинският свят за да закриля приятелката, любимата на братчето му. Може би с тази хрумка сценаристката се опита да ни подскаже Thinking, че „неприятелят“ почти няма шанс да успее в начинанието си. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бризче,    интересно инфо за йордеците ! Благодаря!     bouquet   Неслучайно е избрано името на мисията ,значи  Naughty   От устата на Мерт прозвуча много смешно, точно в неговия нестандартен стил . Пък и йордек си звучи доста по- добре от патица, нали?  hahaha  Но го преведох така от рускините .  Hug   Та, мисията си е баш "Чернокрил йордек"  Peace

# 595
  • Яко в Матрицата...

Анииии Hug Hug Hug не съм по припаданията, ама това са част от ми любимите моменти Heart Eyes  bouquet

# 596

Анииии Hug Hug Hug не съм по припаданията, ама това са част от ми любимите моменти Heart Eyes  bouquet

newsm10 и за припадането,и за хубавите моменти.

# 597

Може да са Чачко и Сери под прикритие  hahaha hahaha hahaha

Може, може  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
      "Чернокрилият йордек" е за мен- не патица. Йордека в планинския край на баба ми е едно забележително животинче, което наистина винаги успява да опази „семейството“ си- йордечката с малките. Naughty Особено интересни винаги са ми били глухите и глухонемите йордеци.  Thinking Глухарчетата имат много силно обоняние и слух и са безразсъдно смели.  ooooh!Глухия вдига невъобразима врява noear ако реши, че някой заплашва семейството му, а глухонемият пък разперва крилата и напада „немешката“ smile3537- така казваше баба ми. Обикновено другите животинки не очакват това кротко животинче да се превръща в такъв звяр devil, но е факт, че успява да прогони дори куче  animal037 от територията си. Да не говорим, че клюнът му нанася доста сериозни наранявания- това пък smile3517 от опит го зная.      
Та и нашият Мерт/или може би Едже ханъм  Hug/- избрал е едно удивително същество от животинският свят за да закриля приятелката, любимата на братчето му. Може би с тази хрумка сценаристката се опита да ни подскаже Thinking, че „неприятелят“ почти няма шанс да успее в начинанието си. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бризчееееееееееее  Hug Hug Hug интересно инфо имаш, както винаги!  Hug Hug Hug

Анииии Hug Hug Hug не съм по припаданията, ама това са част от ми любимите моменти Heart Eyes  bouquet

Ренииии  Hug Hug Hug и на мен са ми любимииии, то повечето, ако не всички са ми любими  Joy Joy Joy

# 598
Нещо такова трябва да чакаме от Мексико  Joy Joy Joy

Някои неща не се променят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 599
Привет  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт