"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 74

• 31 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Бризка  Hug Hug Hug викаш на това ли му казват вече лека козметична манипулация  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пак изтървах нишката на разговора  ooooh! ама ми е простено- зяпам си дизито и само на рекламите прескачам до тук.
Та....  newsm78 "лека козметична" правил Ча, Кенан бил на "рутинен преглед", защото е диабетик, един от оператор ли беше режисьор ли бил на "кръводаряване", друг пък бил спонсор на болницата и "уреждал документи" и още куп, куп такива интересни варианти има за посещение на болницата- интересно как всички, които имат дела изведнъж имат ангажименти с болницата. newsm78
Абе, не знам каква е истината, не твърдя на 100% нищо, но мацката, от която си получавам инфото, обикновено първо хиииииииииич не и вярвам и все твърдя, че са съчинения фенски, обаче след седмица, две или месец всичко що ми е снесла се потвърждава- я от пресата, я от някъде другаде.
Казва ли ти някой каква точно е истината?!!! newsm78

Езелчо ли бил диабетик?  newsm78 Може и това да е, но не виждам ккаво ще стане ако си кажат за какво са били наистина в болницата, ако причината е тест за наркотици.  Peace За никого не е тайна, че се водят дела.  Mr. Green Това за липосукцията някой го пусна тук.  Joy Joy Joy
Дано ако е било тест, Чачо да е чист, че не ми се мисли какво ще стане иначе.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 646
Габииии, видях те  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 647
тук съм сладурчета, извинете ме имах доста ангажименти....обичам ви всички

Hug Hug Hug Преси  Hug Hug Hug
Привет и на двете ви  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Вени  Hug Hug Hug

# 648
Hug Hug Hug Добър вечер милички на всички. Hug Hug Hug

Тази вечер пак със закъснение,но успявам да ви отразя.По добре късно от колкото ..............

Поне успях малко по малко да ви изчета.

Бризче,Иве и Рени   bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Ани  Hug Hug Hug

# 649
От мен лека нощ, мили момичета  Hug Hug Hug Hug

# 650
# 651
От мен лека нощ, мили момичета  Hug Hug Hug Hug

Лека,Ани.  love001  love001  love001

# 652
Лека нощ милички и от мен.До утре.  love001  love001  love001

# 653
Лека нощ,Ани  Hug Hug Hug
Пуфи  Hug Hug Hug

# 654
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасен слънчев вторник!

# 655
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug

# 656
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!
Прекрасен слънчев вторник!

Добро утро!  Hug Hug Hug Hug

Стели,  Hug страхотни снимки си си подбрала Simple Smile
Мими, Hug фрагман чакаме днес, нали Joy

# 657
Добро утроооооо  Hug Hug Hug Hug Hug

# 658
# 659
  • близо до брега на морето
Еврика,не мога да открия любимата темичка-некакви промени е имало.Сутринта писах от телефона,сега като влезнах от компа-ми то си е цяло мъчение бре.Не е като преди-цъкам,тук и там-нищо.Праща ме на филми-а това дето ми трябва не го намирам.Ще през профила,от последни публикации-вай,вай,вай.Чок зор бе-тези ще ме довършат ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт