Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-86

• 80 584
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Великолепният век - Тайният свят, епизод 7 - Весели моменти - бг превод
Благодаря на Невин Иванова!  newsm51
http://asi-bg.net/details.php?id=13057
http://vbox7.com/play:69729a651a

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 13:03 от BaMbIto

# 661
  • София
Невин Иванова   bouquet  bouquet  bouquet

BaMbito    bouquet  bouquet  bouquet

БЛАГОДАРЯ Hug Hug Hug Hug

# 662
Невин, Бамбито - благодаря ви! Hug Hug

# 663
# 664

От 1 юли 2014 г. започва летният телевизионен сезон на TV7 Верните зрители на канала ще имат възможност да проследят любимата сага "Великолепния век"

Добро утро! Хубава неделя! Grinning
Това е прекопираният текст от "Теленовини"  newsm78 Praynig  bouquet

# 665
Няколко седмици след като приключиха снимките на турския сериал „Великолепния век“, стана ясно, че започва да се снима филмът скоро. В него ще участва и Мерием Узерли, която три сезона игра Хюрем. Мерием е много доволна и с нетърпение очаква да започнат снимките. От раждането досега тя е свалила 8 кг. Записите започват през август, а премиерата ще е през другата година.
Share this:

Laughing Laughing Laughing

# 666

Според турската преса и някои "почетни" фенки на Халит, по улиците на Ню Йорк и Лос Анджелис вече има постери с реклами за "Великолепния век", който ще започне да се излъчва от 1 юли по тв Mundofox (испаноезичната тв в САЩ и Латинска Америка). Peace

Стискам палци на Халит! Очаквам скоро филмът да бъде преведен и на английски! Praynig Peace

# 667
jU,.....БРАВО,че пренесе новината! Сигурна бях,че ще го направиш! Много се зарадвах. Халит и целият отличен екип го заслужават. Peace Peace Peace

# 668
На прекрасния Халит явно си му хареса брадата и май няма да се раздели напълно с нея ......Жалко  Cry...качва му поне 5-6 години ...отгоре ....Да е жив и здрав ...отдавна не помня да съм гледала толкова талантлив актьор !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 669

Било е доста трудно за Халит да пазарува поради огромния интерест от страна на фенове, които са искали да се снимат с него  Laughing

# 670

Благодаря за линка на 7 епизод от документалния филм. Ако има възможност някой да го качи в дейлито ще бъде чудесно  Peace

# 671
Джу, ако се появи реклама за сериала и при мен ще ти кажа. За сега не съм видяла.

# 672
# 673
Можете ли да ми препоръчате някой филм? Благодаря ,предварително.

# 674
deyzi,...не зная какви са предпочитанията ти,но аз харесах "Черна роза" по ТВ7 всеки делник от 19:30 ч. Grinning
Други гледат по БТВ "Една любовна история" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт