ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 91 731
  • 876
  •   1
Отговори
# 465
Сега си спомням, че преди години ми изписаха АД и след 2 месеца никакво подобрение ми ги спряха, но явно съм нямала никаква нужда от тях, съвсем друг ми е проблема. Сега когато развих ПА и депресия АД много ми помогнаха, от 2 дена ги спрях от раз, за сега нито съм по-зле, нито по-добре, на имам чувството, че пак ще ги почна. Психиатърката каза, че много хора, които имат сериозно заболяване като мен развиват и депресия и пият АД, като поддържащо лечение.

# 466
Сега си спомням, че преди години ми изписаха АД и след 2 месеца никакво подобрение ми ги спряха, но явно съм нямала никаква нужда от тях, съвсем друг ми е проблема. Сега когато развих ПА и депресия АД много ми помогнаха, от 2 дена ги спрях от раз, за сега нито съм по-зле, нито по-добре, на имам чувството, че пак ще ги почна. Психиатърката каза, че много хора, които имат сериозно заболяване като мен развиват и депресия и пият АД, като поддържащо лечение.
Гала при теб цялата  ситуация е нещо подобно на пост травматичния стрес. Ако го нямаше другото заболяване с този силен характер и весела душица, едва ли някога щеше да развиеш ПР, още по-вече пък депресия  Hug

# 467
Ооо никога нямаше да развия, аз съм силно положителен човек, всички са ми казвали, че изглеждам много щастлива. Ама то и сега като съм добре и хвърча в небесата /буквално със самолета за някъде  Simple Smile/

# 468
Гала, имаш още едни човек, който ти се възхищава, въпреки всичките ти проблеми,че и детенце с проблеми имаш- ти се справяш отлично с всичко и продължаваш да се бориш и явно си прекрасна майка на детенцето си.Пожелавам ви и на двете ви много здраве и все така борбени!  bouquet

# 469
Галка, аз отдавна ти казах да опиташ и с нетрадиционни методи. Човек не знае откъде ще изскочи зайчето. Но дерзай и само напред......

# 470
Какво да опитвам вече не знам. Преди години първо започнах да се лекувам с хомеопатия, за 1 година толкова ужасно се влоших, че не можех да измина 100 м, добре че ми почнаха лечение за сърцето. Разни добавки и билки съм пила на корем, никаква полза не съм видяла. Единствено силните традиционните лекарства ми помагат донякъде. А специално за депресията, при мен втория пъ беше много тежка със всички физически и психически симптоми, но не може въобще да се сравни с ужаса на другия ми проблем. А и като се съберат нещата и .... абе трябва си ми и помощ и там.

# 471
  • София
При мен нещата със затоплянето на времето се влошиха. Пак се появи сутрешната ми безпричинна тревожност. Понеже съм с Хашимото, мисля, че има връзка именно с това. Но е много неприятно и сутрините ми са тежки. По-късно през деня нещата се нормализират. И така ... до следващата сутрин. Надявам се през есента да се подобри отново положението. Аз си знам, че жегите за хората с Хашимото не са никак препоръчителни.

# 472
Аз и без Хашимото съм зле лятото, жегите ми действат много отчайващо... Доста психиатри вече казват, че именно лятото е най-тежкия период за хора с психични проблеми, а не есента.

# 473
Пример за енергийна самозащита.    Само да не си помислите, че съм автора.  http://shirinan.com/statii/197-izgrajdane-na-energien-shit
Можете да поровите на тема енергийна защита и да опитате.

# 474
Аз също се вложих по едно време , отидох при ендокриноложката , тя си ме лекува и за щит.жлеза и за нервите та последно направихме комбинация от МагнеБ6 и мента , глог и валериана на таблети и положението е на 6 . Тук таме паник атаки , но нищо особено . Чувствам се много добре и топлите ми вълни поизчезнаха .

# 475
Аз пък лятото съм най добре. Хич не усетих 46 градусовите жеги в Мармарис. Тук ,докато се върна и започнах да зъзна, че и се разкихах и разкашлях. Мен зимата ме мъчи и депресира. Лятото търча като лудото Ленче насам-натам и хич не ме свърта вкъщи. Ама зимата като се затворя, па като ревнаааааааааа......искам да е вечно лятооооооооо  Laughing

# 476
И аз нямам търпение да дойде време и за нашето моренце и аз обожавам жегите, преди  нямах проблеми и с другите сезони, но май май сега лошото време ми влия вече отрицателно. Ако имах възможност бих живяла целогодишно,някъде където е постоянно топло времето и има моренце.  grinning039  sport027  Nature Sunny

# 477
О, да и аз съм за Африка. И аз нямам търпение за следващото моренце и планина. Това лято смятам да си го оползотворя максимално, че зимата ми иде доста дълга. Иначе на Варна ходим всяка седмица, но като ми е под носа -не ми е интересно  Grinning Grinning

# 478
И аз като отида на море съм ок, дотолкова, че не ми се връща. Но през останалото време ми е трудно.

Да ви питам, тези, които пиете витамини В - постоянно ли ги пиете или ги спирате понякога? Аз съм на бирена мая и се чудя дали мога непрекъснато да я пия или е добре да има периоди в които да не взимам  newsm78

# 479
  • Варна

Момичета,ЕЕГ при невролог,колко струва...днес ми правиха хем бях с направление и пак си платих...имам някои вълни в хипоталамуса,които явно са причина за постоянното ми главоболие...
тези дни хич не съм добре,направо съм си за силно успокоително...вдигам кръвно,сърцебиене,изпотяване на ръце,треперене и страх

Общи условия

Активация на акаунт