ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№16

• 91 664
  • 876
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм на легло, нямам сили за абсолютно нищо. Лошо ми е, гади ми се от мозъка, не мога да ходя, не ми се яде, не ми се пие, толкова ми е отпаднало. Лоша работа, силите бавно но сигурно ме напускат.

# 526
Хаха, как ще ти е студено в Пловдив през лятото Simple Smile ти си като сестра ми, и тя при температура под 30 градуса носи зимно яке Simple Smile

Уф, аз чета постовете нагоре, и съм в чуденка и за себе си какво да правя. Досега все съм бил с хипертревожност и хиперактивност, а този път за първи път ми се случва да съм в другия край - хронична умора. Вече година ще стане откакто взех пак да пия АД след рецидива, а нещо това не се оправя. Нищо не ми се прави, уморено ми е, лежа през повечето време... Осъзнавам, че е на депресивна основа, ама пусто какво да го правя... Sad
Мдам, доста съм зиморничава.  Това чудо, което пиеш, би трябвало да е стимулант и да ти възстанови силите, но знаеш, че тези билкови истории действат с натрупване.....макар, че на мен Дормипланта ми подейства още след първия прием. При мен проблемът е, че подпийвам с приятели и често ми е омотано сутрин, а при ПР, депресии и т.н. алкохолът е напълно противопоказен.....ама пък не мога да се лишавам от всичко и да пия само водица.....то и газираните питиета и натуралните сокове с хиляди енгридиенти и простотии също са вредни.....поне тях не ги пия , даже от любимия си тоник се отказах..... newsm78

И между другото Неолексана вече го пия от октомври и нямам проблем със стомаха.....ми пък наложи си малко воля и първите дни го пий с някакви хапчета против гадене докато свикнеш.....определено ще ти подейства по-добре от АД.......все пак за 20 години през какви ли АД не минах  #Crazy

# 527
  • София
Абе аз да си наложа да пия неолексан, ама нали първо трябва да спра да пия ад, а това са си поне 4 месеца постепенно спиране. А аз в момента не съм добре, не знам ако тръгна да ги спирам какво ще стане.

# 528
  • Някъде там...
Здравейте. При мен паник атаките са от 3 години и се изразяват в задушаване. Лошото е, че в момента, след последната атака преди месец, пулса ми е ускорен. Естествено ходих по доктори, според които съм здрава. Пила съм деанксид около година и ми помагаше в началото. В понеделник трябва да ми назначи лечение моята психиатърка и този път съм рещила да я слушам. При мен освен атаките има и депресия и хипохондрични мисли. Не знам...чувствам се непълноценна и ми омръзна това положение. Притеснява ме ускорения пулс, който според личната и според психиатърката е заради състоянието на психиката ми. Мислите ли че е възможно? Дано да намеря някой който е бил в същото положение да ми вдъхне малко кураж.

Може да си вземеш Симпатил за ускорения пулс. На мен ми помогна. За здраво сърце е, сърцебиене и ускорен пулс на нервна почва. Предписа ми го кардиолог, без рецепта се взима по принцип.

# 529
Абе аз да си наложа да пия неолексан, ама нали първо трябва да спра да пия ад, а това са си поне 4 месеца постепенно спиране. А аз в момента не съм добре, не знам ако тръгна да ги спирам какво ще стане.
Ами с АД може да се пие дормиплант, но пък той доста успокоява. Знам ли.....Аз дори си мисля, че ако спра неолексана и остана само на Дормиплант ще се чувствам по същия начин, но и аз от страх да не се върнат някой симптоми продължавам да набивам неолексан....

# 530
Момичета, на мен тази статия ми помогна много.

http://orlinbaev.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

# 531
Момичета, на мен тази статия ми помогна много.

http://orlinbaev.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

И как ти помогна? Успя ли да обикнеш страха си. Защото аз близо година четох Орлин и общувах с него за по-сигурно, но бях станала още по-тревожна.....

# 532
  • София
Хм, аз съм с особено мнение относно този човек...
alinna, ти как общуваше с него - по мейл, по телефон?
Преди като търсех психотерапевти и съответно попаднах на него, защото имаше много масирано присъствие по едно време в нета - сайтове, блогове, форуми за ПР...
Направи ми впечатление, че с готовност си дава мейла на жени в разни форуми. Писах му и аз на мейла... Ни звук, ни стон, както се казва... Явно си има предпочитания човека...

# 533
Ами аз във фейса общувах с него, на лични съобщения във форума им- психотерапия он лайн Порталът.......но ефект никакъв и по 100 пъти повтаря как трябва да обикнеш страха....

# 534
Какви странични сте получавали от Золофта?

# 535
Просто ми се засилваха симптомите.......

# 536

Ох не си спомням вече конкретни неща, но със сигурност ми се бяха засилили оплакванията като цяло... Както и гадене, загуба на апетит и световъртеж...

# 537
Здравей аз пия золофт вече 3 месеца в началото не усещах никакво подобрение сега вече на 3-тия месец съм на приливи и отливи но не се постига ефект както от сероксат. Но има и един плюс от него и това е че не се качват изобщо килограми от него а напротив свалих 6 кг

# 538
Някой пил ли е Ремотив? Билково е...до тук добре...но дали помага?

# 539
Здравейте! Нова съм във форума. На 27 години съм. Имам паническо разстройство. Търсейки в интернет пространството информация за спиране на трансен по схема, попаднах на тема, която за съжаление тук във форума вече е несъществуваща.
Надявам се да ми помогнете. От близо 2 месеца живея с тези усещания. Ужасно е! Бях напълно нормален здрав човек, спортуващ активно. Получих първата си паническа атака на 26ти май. Изтръпнаха ми крайниците, мислех си, че умирам... Беше ужасно. В Спешна Помощ ми биха диазепам. И се успокоих за момента. Взеха ми кръв,направиха ми ЕКГ- нямах отклонения. И оттогава ми е ходенето по мъките. Ходих при невролог, който ми изписа транксен(5мг), да го пия всяка вечер преди лягане. Доверих се първоначално на този лекар, но преди 5 дни успях да се добера до невролог, който е голямо име  в нашия град. Преди това отсъстваше. Каза ми да спирам транксена по схема. Да го пия 1 вечер, а на следващата, да го редувам със Симпатил (който е на билкова основа), като го пия 2 таблетки сутрин и 2 вечер... И така 15 дни, след което да разредя приема на транксена през 2 дни.
Този човек ми вдъхна доверие, за разлика от предния, който само ми повтаряше как трябва да пия транксена минимум 3 месеца.. Новият ми невролог обясни, че всички лекарства от групата на т.нар. биодиазепини, като транксена,  водят до зависимост още след първите 15-20 дни прием, и че е препоръчително да се спират по схема. Това, което ме обнадежди още повече  е идеята, че след 25дни трябва да ида на преглед и да ги спра, ако всичко е ок...

Това моето сега не е живот. Постоянно стягане в гърдите, замаяност, болки в коленете-като се притесня, и сякаш някой ми стяга коленете с ластик. Спортувах редовно, сега просто не мога. Отидох на тренировки в началото след онзи ужасен ден, но започна да ми се вие свят.
Дори най-елементарните тренировки ми предизвикват учестено сърцебиене.....
Дано като спра хапчетата да се оправя.

Искам си стария живот.
Вие какво можете да ми кажете по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт