Лидл ::44::

• 102 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
http://www.lidl.de/de/silvercrest-stabmixerset/p170310-c12852

Момичета, това същият пасатор ли е, който тук е на телевизия... прави ми впечатление, че е по-евтин ... А и в брошурата на кауфланд видях пасатор на същите пари, ама много по-слаб беше... който го има този лидлския...доволен ли е, че обмислям да го купя ..

# 466
Метална ли е долната част на пасатора или така ми изглежда?

# 467
  • София
Пасатора е същия и да долната му част е метална. Аз го имам от миналата година и съм много доволна. Отгледах си детето с него. Колко пюрета и супи е пасирал само той си знае. Отделно си го ползвам и за нарязване на зеленчук.

# 468
Пасатора е същия и да долната му част е метална. Аз го имам от миналата година и съм много доволна. Отгледах си детето с него. Колко пюрета и супи е пасирал само той си знае. Отделно си го ползвам и за нарязване на зеленчук.

Точно, всичко си е същото, и аз го ползвам ежедневно, любим уред ми е  Peace

# 469
От няколко дни заглеждам блендера и имайки предвид че го вземам само и единствено за да си правя смути си мисля че ще е ок. Някой може ли да напише каква точно е вместимостта на каната и дали наистина троши лед ?
Благодаря много !

# 470
От няколко дни заглеждам блендера и имайки предвид че го вземам само и единствено за да си правя смути си мисля че ще е ок. Някой може ли да напише каква точно е вместимостта на каната и дали наистина троши лед ?
Благодаря много !
троши 100 % а купата е литър май или 1,5 обаче за смути става и с пасатора Peace

# 471
  • Stuck in a moment
Мерси на момичетата, които се включиха за уоки-токитата. За съжаление избързах с покупката преди да прочета какво сте писали и телефончетата наистина шумяха. Жалко, че исках да зарадвам детето, а се наложи да ги върна.

# 472
  • UK
Аз вчера купих от формите за сладолед, не се сдържах след един коментар тук. Днес ще купя продукти и довечера ще ги изпробвам. И потници дамски (топ  Laughing ) 2 бр за 9,50 на Есмара, уголемени ми се видяха, но ми стоят екстра.

# 473
  • София
Аз вчера купих от формите за сладолед, не се сдържах след един коментар тук. Днес ще купя продукти и довечера ще ги изпробвам. И потници дамски (топ  Laughing ) 2 бр за 9,50 на Есмара, уголемени ми се видяха, но ми стоят екстра.
Тази сутрин и аз взех формичките за сладолед. Може ли да споделите рецептата, с която го правите...  bouquet

# 474
  Взех си аз пасатора този път. Simple Smile До скоро имах такъв уред , но на друга марка. Харесва ми, че лидълския има скорости, които могат да се регулират. Предишния ми нямаше и като решах да накълцам лук в чопъра излизаше някаква лучена каша  след две натискания. Снощи намалих скоростта на 1 и лукът се наряза точно като за салата, без да си пуска сока.  Peace Ей това е голям плюс в моите очи.
  Не ми изглеждат надеждни купите  newsm78  пластмасата ми е една... прекалено .. не знам как да я  опиша. Може пък и проблема да е в мен, не ги разбирам много различните видове  пластмаси.

# 475
Благодаря много !
троши 100 % а купата е литър май или 1,5 обаче за смути става и с пасатора Peace
Каната е 1750 мл, стъклена. Аз си го взех точно за смути. Идеален е. Имам и хубав мощен пасатор, но блендера прави по-гладък сок. Вчера правих ядково мляко с него и смели бадемите перфектно. Предвид и цената е супер!

# 476
Аз да питам за чопъра - преди месец някъде беше на промоция, с червен, син и жълт капак който беше...

С него месо на кайма мога ли да накълцам?

Утре ще ходя за джегинсите - мисля поне два да взема Mr. Green

# 477

Утре ще ходя за джегинсите - мисля поне два да взема Mr. Green

пак съм ги изпуснала  Embarassed

# 478
И аз искам чопъра за накълцване на лук, моркови,чесън и подобни. Ще си взема щом го хвалите

# 479
+1 за пасатора, предишния път взех и е супер.
Само трябва да се внимава при затваряне на купата на чопъра за кълцане, защото ножчето понякога не пасва точно на капака (имат едни три жлебчета) и трябва да го завъртите леко. Не че не става и с леко напъване, но може да се спука пластмасата. Като взимах ми се наложи да връщам защото чашата/купата беше направо разтрошена от удар, а опаковката изглеждаше идеално, та проверявайте след касата дали всичко е наред.    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт